Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft Next-Gen starts [Here]? Really?
  • Colby.Sawyer
    Yeah nový Asasín je tu a já jsem nadšen Francouzská revoluce paráda i hlavní hrdina vypadá dobře ale i když tohle záběry ze hry asi nebudou. Už se těším až vyjde. Zajímalo by mě jestli taky bude Ubisoft vydávat desítky trailerů jako tomu bylo u ACIV :D.
  • Tak prostředí není vybráno špatně, tak uvidíme *4* Snad se Francouzi nepohrnou na moře, protože z AC Black Flag toho mám už dost.
  • no nechci nějak prudit ale první AC bez dvojtečky ani číslovky byl první AC...
    Assassin´s creed - nic víc
    kdo tyhle blábloly kurňa píše???
    • Nechce, ale prudíš. :)
      • tak teď jsi mi to nandal
  • Jack1947
    Nebejt toho ze jde o Ubisoft by ani nikoho nenapadlo vypustit hned v prvnim Teaseru, kecy ve smyslu ze se jedna o in-game zabery - tohle fakt jim zrat nebudu, i kdyby hra byla sebelepsi takhle vypadat urcite nebude max tak hlavni hrdina ale to pod nim ... jen blahove sneni. *4*

Rikaval jsem si tehdy u PS1 her (nebo ps2) jake by to bylo kdyby ty filmecky byly opravdu hrou a hle zastak jsme se za tu dobu daleko nedostaly, rendery zustanou jenom rendery . *5* TRue reality.
  • Mato1987
    Pekný render, ale hra bude zase taká istá hovadina ako predošlé diely.
  • Draken69CZ
    Ach jo, to zas bude pak srovnání, lidí bude desetina, textury máznutý, stíny žádný a já budu smutný *13*
  • Spiker01
    Modu názvu bez tečky moc nechápu, do cizích jazyků se to přeložit nedá (tedy nemyslim AC, to nikdo překládat nebude ale obecně) a je to takové divné. Viz Star Trek Into Darkness, nad jehož názvem se hodně spekulovalo. Řekl bych, že se snaží nějak assassina odlišit od série o čemž svědčí i absence číslovky a bez tý tečky ten název dává najevo jakoby novou sérii : ACU což je samozřejmě něco jiného než AC:U, že? Nechci nějak hluboce filozofovat, nebo lépe řečeno trollovat, jen mi to přijde zajímavé.
    • To já bych tipoval pravý opak, dle mě to bude pokus o sjednocení jednotlivých postav.
  • KIMCID
    jak vytěžit z dějin maximum AC *1* *1*
  • granis
    Som šťastný, že sa konečne dostaneme do európskeho mesta, kde sa dá opäť realizovať hra, ktorá ostane verná konceptu, ktorý sa viaže k jej názvu. Tým myslím konečne behať po strechách, sledovať a zabíjať dôležité ciele. Od Brotherhoodu sme si to veľmi neužili. Taktiež ma potešila voľba historického obdobia. Presne Francúzsku revolúciu som si prial. Je tam široké spektrum možností na zaujímavý historický príbeh.

A graficky to vyzerá... proste parádne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit