Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity
21.3.2014 | Adam Homola
109 příspěvků
-
Uz se tesim na pribehove mise. Ubijejici pronasledovani pomalu se plouzicich templaru, kteri dva bloky obchazeji klikatou cestou pet minut a resi pri tom plany na ovladnuti planety, mi uz chybelo. Stejne jako narocny hyper super mega parkour v podobe drzeni jednoho cudliku.
-
konečně město, které jsem chtěl, že by návrat AC2 ... už bylo dost té přírody AC patří do rozlehlých krásných měst ....
-
Snad budeme na straně feudálních vykořistovatelů a hamižného kléru,ale bude to zase tak, že budeme pomáhat lůze z ulice a kdejakým jakobínským hrdlořezům.
-
-
Tjn.. je to stejně jen kopie americké revoluce, která předcházela, jen mnohem ohavnější a zvrácenější, popravi na gilotině jak na běžícim pásau, zabít každého souseda, který se na tebe kdy křivě podíval. Francouzká revoluce byla jen velká barbarská řezničina, stejně jako ta Ruská revoluce.
-
tak tak Ludvík XIV bude nepochybně templář a všichni šílení revolucionáři zapřísáhlí asasíni a ochránci svobody. Pozor spoiler na konci se ukáže, že "asasín" Robespierre je taky templář tak skončí pod gilotinou.
-
-
Strašně mi to připomíná trailer na AC I s těmi zvony. Těším se jak malý, myslím, že to bude ve stylu AC IIky. Já jsem spokojený s odhalením. Teď už to jen oznámit na to PC!
-
-
Na konci teaseru je vedle XBONu a PS4 i PC jako platforma na kterou Unity vyjde :)
-
-
Paráda, nevšiml jsem si, díky :D.
-
-
-
Bomba! Francie je super a nemůžu se dočkat :D Ale příště chci Prahu! *1*
-
Já nevím, jestli mají dva týmy, které na Assinovy pracují, tak tihle mají na svědomí AC III a ta mě moc nebavila a ne tak zase sem tahají revoluci :D
-
-
na AC3 dělalo týmů 6 a na AC4 dokonce 8 mam dojem
-
-
a na tomhle dělá.. over 9000!
-
-