Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft posouvá vydání Watch Dogs na jaro příštího roku
15.10.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Už se tu rozjel flame jak za to můžou konzolisti? Jestli ne, tak nechť boj na život a smrt začne!
-
-
to by nebyla ani zabava, prumernej konzolista ma diky gaypadu aim nekde na urovni chromych ci bezrukych *5*
-
-
Alespon je to míření výzva. S myší je to jen headshot, headshot, headshot, headshot. nuuuuudaaaaaaaaa. (Byl jsem pc hráč dlouho, takže vím o čem mluvím)
-
jojo to by byla nerovna bitva s predem danym vysledkem konzolisti R.I.P.
-
-
Prej boj na život a smrt, ha ha. Kéž by...
-
-
No snad ještě na té PC verzi zapracují, aby ty minimální HW nároky byly aspoň trochu reálné.
-
No big deal. Aspoň si nekanibalizujou vlastní série - přišlo mi divný, že by to vyšlo ve stejnej den jako nextgen AC4. To by šli sami proti sobě.
Jen teď pravděodobně pudou jenom proti GTA5 PC - by mě zajímalo co bude dřív. -
Možná se mi ulevilo bude AC a i zanedlouho batman... takze hrat bude co.. :)
Jen aby pak Watch Dogs nebojoval proti GTA 5 na jare na PC *1* -
-
tak to si myslim ani nemusi bojovat, zadneho primitivniho prihloupleho hekovani poulicnich lamp pohledem se v GTA urcite nedockas. *1* *1* *2* *15* A k COD teda AC uz se nevyjadruji radeji vubec *1*
-
-
aspoň bude čas našetřit na nový železo :) Nebo spíše křemík *1*
-
uvideli ze najpreobjadnavanahra je cod proste best of a hned sa dosrali tolko penazi mat nikdy nebudu nacod proste nikdop nikdy nebude mat pochopte madari vy*ebani pepici vykrvacani
-
-
Co mas porad s tim krvacenim a h*vnama? Zrejme jedinej v*yjebanej tady budes ty *1*
-
-
Dit to je ceskybuzik co bys jeste od nej chtel, aby tu poskakoval a delal salta ? To by tu byl peknej svincik... *11*
-
-
Sakra píšeš jako maďar *1*
-
-
Spis jako naprostej blb.
-
-
-
No... mám pocit, že s tím má něco společného neuvěřitelný úspěch GTA V. WD vypadají skvěle, ale jde o novou značku a v přímé konkurenci nejúspěšnější videohře vůbec se možná Ubi trošku podlomila kolena... Tak nacpat "možná DLC" raději již do start verze možná nebude na škodu... Má malá spekulace...
-
-
možno na tom niečo bude, trh bude pekných pár mesiacov nasýtený a watch dogs by sa nevyhol neustálemu zrovnávaniu s GTA. Postupne sa voda ukludní, hra sa vypiluje a bude mať viac priestoru na úspech.
-
-
Pambuh zaplat---Assassin v jinem meste...a case---No to bude zazitek..
-
skvela sprava aspon tato lacna 5korunova atrapa nebude stat vceste hre bohov call of duty ghosts krasa haterom krvacaju h*vna *6* *9* *13*
-
-
Vymisly neco lepsiho, aha ja zapomnel tvuj mozek uz "odesel hrat cod". *15* *1*
-
-
more dokoho dristas pepinko moj ta chytim a pisk ti vy*ebem
-
-
*7* cikani *6*
-
Zajeb si so svojou, pyckou sam more. *3* I dunno your slang. *15*
-