Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft posouvá vydání Watch Dogs na jaro příštího roku
15.10.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Jediny duvod proc je odlozeno vydani na pristi rok je ze v listopadu vyjde AC4. Vzdy kdyby melo jeste vyjit od stejne firmy watch dogs(taky open world svet) tak je to prodejni sebevrazda.
-
-
Taky si myslím.
-
-
Teda až na to, že je to otevřený svět, to je dle mě úplně jedno. Spíš jde o to, že takové studio nemůže vydat 2 obrovské hry ve stejnou dobu, ať už je to žánr jakýkoliv.
-
-
Tak jasne, ide hlavne o to ze to sou obe velice ocekavane AAA tituly a obe od UBI, ale NAVIC i podobne zamerene. Takze by prave mohla nastat situace co koupit(kdybych mel vybrat jen z jedne)
-
Proklatej ASSassíín. *16* PS. Jesteze ten vyjde 2hry to uz by asi neprezily. *15*
-
-
-
-
http://www.imgflu.com/image/15148
-
Jak dlouho už na tom dělají? Jen aby se to nakonec nejmenovalo Watch Dogs Forever... *15*
-
-
Nebo Watch Dogs best forever.
-
-
DNF , taky se neverilo no... a nakonec vyslo (to ze dopadlo jak dopadlo je vec druha a v tomto ohledu nepostatna). *3*
-
-
-
Jedině dobře, že to odložili. Zatím na všech videích co vypustili byl vidět otřesný frame rate. Dokonce i na PS4 to padalo pod 30fps. HW nároky na PC nekomentuju už vůbec.
-
ja to řikal že to sou magoři a že to bude totalni odpad :D nejprve ty naroky teď to jěště posunou o takovy kus *1* *1* jinak by mě zajimalo kolik dostaly za to že uveřejnily ty přehnane naroky :D lol to je fakt moc už asi tam zajdu a toho idiota pěkně rozbiju takhle okradat lidi .
-
-
jinak ta reklama s tou kostkou je jěště horši než ty naroky na watch dogs *1*
-
-
Souhlas, jak se vypina? Nikde jsem si tam toho nevsiml.
-
-
AdBlock
-
-
Ja se divil o cem tu furt pisou, pak mi to taky doslo ... ja uz dlouho zadnou reklamu nemel prave diky Adblocku. Bez nej se to v dnesni dobe ani neda, kdyz ho nepotrebuji tak ho proste na strankach vypnu uplne. *4*
-
-
Nebrec, bohuzel ti vyhovet nemuzu. Nevim co bych delal. Az budu mit co hrat tak mne tu zas chvily neuvidis. *4*
-
aha a tobě dam radu *1* vyser se už na to psani komentu na games a radši dělej něco jineho.
-
-
-
F5
-
-
-
-
Tak to pro mě znamená že se posunul i nakup PS4, no co alespoň bude čas na Dark Souls 2
-
a sakra takže ja kupoval novej pc a stavel jadernou elektrarnu na dvorku nadarmo?
-
-
Chapu, ze 500 W je na vodni mlynek z bambusu asi moc :)
-
-
můžou to odsouvat jak chtějí, lepší než poslední GTA to stejně nebude *4*
-
-
nechápu, proč mají lidi neustálý tendence tyhle dvě hry srovnávat
-
-
No asi proto, že se obě hry jsou sandbox ze současnosti a snaží se zobrazit reálné město. Co je to vůbec za otázku?
-
tak, někteří lidé holt mají pomalejší chápání, ale dá se tím žít ne?
-
-
já mám chápání docela v pořádku, spíš ty bys na něm měl trochu zapracovat *3*
-
Ani s trollingem neni radno prehanet *3* .
-
-
Njn, chtej se zviditelnit tak voli cestu nejmensiho odporu. *7*
-
-
nevím, jestli bych se chtěl zviditelňovat něčím, co v podstatě postrádá logiku... ale nakonec, proč ne, že *1*
-
-
Myslim ze svuj ucel to splnilo, takze je urcite ze srdce "rad". *4*
-
-
Neprovovokuj. *3*
-
ale no tak, stejně oba víte že mám pravdu, tohle si na GTA ani neškrtne
-
-
-
-
-
-
no jo, to zamrzí, těšil jsem se, jak s tím strávím první sněhový přívaly... ale zas je mi tenhle přístup mnohem sympatičtější, než kdyby vydali nehotovou, zabugovanou prasárnu, která by se třeba do toho jara nedala pořádně hrát...
-
-
No jelikož bylo původní datum vydání 22.11. tak už museli mít hru dávno ve stavu (Gold?) kdy do ní už nemůžou zasahovat, protože musí jít k Sony a MS na certifikaci, která asi taky nebude trvat týden. Mě přijde pravděpodobnější varianta, že si tím opravdu nechtějí kanibalizovat prodeje AC4 -> můj názor tak žádný kamenování pls *1*
-
-
no, to sice jo, ale zase nevím, jestli by to byl úplně nejchytřejší tah, posunout takhle očekávanou hru až za vánoční sezonu, kdy na ní můžou trhnout parádní peníze... ale to je zas můj názor, do jejich firemních politik nevidím.
-
-
-
tahle hra bude propadak
-
-
Jako GTA V? :)
-
-
Minimalne tak z poloviny. *15*
-
-