Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Fakt díky pcčkáři. *9* Dřív platilo, že když ubi vydalo nějakou hru, běžela na konzolích dobře a na PC nic moc. Teď aby jste nebrečeli, tak to ubi (v rámci zlepšování vztahů se zákazníky) konečně vyrovnalo a běží blbě vešchny verze.
    • del0
      Jinými slovy:

Běží to dobře na konzoli a špatně na PC = konzole rulez, magický HW, dokonalá optimalizace, žádný špatný PC port nebo úmysl. To by si pak lidi koupili radši konzoli místo PC a to přece nemá logiku pro výrobce konzolí.

Běží to blbě na obojím = úmysl a chyba PC hráčů.

KKK
    • Veskoslav
      Ještě že existuje pc. Nevím na co by se konzole vymlouvali tentokrát. Mimoto tvá oblíbená PS4 jede ještě hůř než na pc.
    • stejně je to světlá omalovánka, co bys nehrál, tak přestaň trollit :-)
    • Tenhle se ti docela poved.
    • CrocoRay
      Jako PCčkář bych byl původně radši, kdyby ty hry běžely dobře na všem....ale to asi nějak nevyšlo, takže nemáš zač, kámo *1*
    • aspon teraz mozes krasne vidiet, ako ti ta tvoja uzavreta platforma nic nezaruci *1*
      Teraz ma napadaju uz len dve otazky...naco tie konzole vobec existuju? V com mam s nimi vystarane? *1*
      • Hnisavec
        hmm...zaručuje mi že mi hra pobeží...čo na PC zaručene nemám, že mi to nepojde 5FPS a na PC za 320 eur mi to určite v kvalite ako na PS4 nepobeží. Ale hej...v tomto súhlas....Sony by mohlo kludne teraz zo svojho dominantného postavenia na nextgen trhu zaviest minimálny štandart pre hru 1080p a 30 FPS pre svoju platformu...
        • vyargumentoval si to jak sa patri *1*
    • Hnisavec
      však proklamovali že nechcú hádky, tak hra bude bežať všade rovnako....celkom sa im ten zámer i vydaril *15* *15*
  • a jeste vzkaz pro redakcy: mohly byste zase myt nejakou souzet o grafycke karty, protoze kdybych to vyhral tak bych mohl upgrejdovat svuj notebuk. Napiste az bude ta soutez, pockam klidne do prystiho roku.
    Dusan
    • Upřímně doufám, že osoba, která tohle psala není starší devíti let...
      • Myslím, že jsem tu ještě neviděl jasnějšího trolla.
  • MARTASLJ19
    Hráči teraz robia Ubisoftu zdarma betatesterov...Toto už je horšie ako EA.
    • Hnisavec
      marťas ty si dotiahol primitívnosť PC trollingu na nový level...kopírovať jednu vetu na Sector, Games a Konzolistu, ktorá navyše ani nie je správna (hra za 60 eur je zadarmo betatest podla teba), pričom sám si ospevoval PC verzie Assassina a hanil konzolové verzie...
    • Hnisavec
      zadarmo asi ťažko, keď hra stojí 80 dolárov....60 eur

asi ju naschvál rozmrdali, aby ten hejt zakryl fakt že hra za plnú sumu obsahuje v sebe mikrotransakcie... *15* *15*
  • Ted sem zjistil ze tam sou mikrotransakce *1* *1*
    Ubisoft to je vzdycky zaruka kvalitni zabavy, ovsem jen pro nas bavicich se na ucet tech co to kupuji.
    ggg uz si urcite poslintal koberec v obyvaku *1*
    • nový level mikrotransakcí: připlaťte 10 Euro a FPS se zvýší o 5 bodů :-)
    • Veskoslav
      No podobné jako v DS III.
  • CrocoRay
    Zatím jsem hrál všecky hlavní Asasíny, ale po přečtení článku a když se dívám na ty videa plná bugů nebo čtu vzteklé příspěvky, jak to na ničem neběží, tak mě to dost odrazuje. Já bych do hry teď sice ani tak nešel, ale až si to za takové 2 roky koupím, tak doufám, že to bude nějaká hratelná verze už. Zvlášť, když už tak nejsem náročný hráč, který potřebuje nějakých 60 fps a pokud se nejedná o multiplayer, tak překousnu i framerate padající lehce pod 30. Jen vážně nestojím o to, že vrazím do počítače 20 000 a pojede mi to 15 fps.
  • Veskoslav
    Problémy na AMD? No když si pročtu diskuze, tak 680/770/760 i 780 s Intelem i7/i5 mají problémy. FPS drop na nehratelných 15, teleportace, neviditelné mosty, létání, chybějící textury, propadávání podlahou. Na konzolích 30 fps dosahuje hra ve 3%, na PS4 běží hůř jak na slabším X One. NPC jsou jak přes CTRL+C a CTRL+V, skákající, lítající NPC, "duchové" co procházejí skrz ostatní, při soubojích některé části těla lítají naprosto nelogickým způsobem, nohy otočené o 180%, chybějící končetiny atd. Ta hra si "zasloužila" odklad minimálně o dva měsíce, Testři asi žrali lysohlávky a hráli na Nintendu Maria, jinak se to nedá vysvětlit....

Edit: Vidím, že klikač se činí. Naklikej mi klidně milion mínusek, to nic nezmění na tom, že je to neskutečně karastrofálně optimalizovaná hra. A i kdyby ses na hlavu postavil, recenze hráčů a jejich postřehy jsou ze 3/4 negativní. A je jedno o jakou platformu se jedná.
    • Hele, ja kdyz to tak po netu vidim, tak se musim omluvit Vavrovi. Kritizoval sem tu jeho alfu, stim ze i v alfe by snad mohly nektery veci fungovat. Tohle totiz funguje zcela zjevne jeste hur!
    • resyte tady chujoviny vy cypy, ja to hraju normalne na noteboku na plne detaily 1300x800 a nic mi nepada, ty vase chujove konzole si strcte do prdele, mam notebuk za 3000kc z bazaru a hraju a ne jak vy na drahych pocytacich.
      • Krescz
        moj pocytac bil taki drachi....now srsly you are cheapf*ck...se nediv ze mas notebuk za 3000 kdyz neumis psat *1*
        • ty chuju, copak sem nejaka pyca abych platil za pocytac 10tisic kdyz my nove hry bezy na plne detaily, akorat kokod moze dat za pocytac nebo ty konzole do televize 10tisic, prysti rok si budu ten notebuk upgrejdovat a to pak bude parba
          • Krescz
            dusane ty ten notebuk muzes max. tak ukrast a na PC za desitku si na full nezahrajes ani ho*vno...potdravuj sve romske spoluobcany
            • well written
      • já to hraju na Pentiu, 128 MB Ram na detaily 1920*1080 a jede mi to 70-80 FPS
    • Hnisavec
      všechno musí byt nekdy po prvý raz, souhlas s Veskoslavem a davam ti plusko
  • fallanga
    Trochu pozdě ne? To tu hru netestovali? Když viděli, že to má bugy na každém kroku a má to FPS dropy dokonce i na konzolích, tak proč to sakra neopravili před vydáním? Tupci.
    • Zacaloval si? Tak drz pysk. Tvoje prachy mame, a ted nam muzes vis co. Pekne sme vam vsem namazali hlavy, ostatne jako dycky, zacalovali sme si desitky clanku na tiscali (a jinde) a ovecky pekne bezely a koupily. Tvoje ubi.

BTW: Priste budem kasirovat uz za slib, ze neco vydame.
    • Keyz
      Protože na to se*ou. Kdyby to bylo prvně ale tohle se již stalo předtím.

Do doby než se na tohle zaměří recenzenti a hráči, tak jím nic nebrání v tom vesele pokračovat. I recenze jsou dost mírné a v textech se o tom nijak extra nepíše. Na to, že jsi kupuješ nehotový produkt označen jako hotový.
    • umím si představit, že testerům unikne bug na nějakém zapadlém místě v nedůležité boční uličce, ale věž katedrály Notre Dame mezi taková místa rozhodně nepatří
      • fallanga
        Jasně, jeden či dva bugy bych pochopil, ale ta hra je bugů plná.
  • Hahahah ubisoft vypoustil dalsi nedodelanej prehypovanej brak a fanboyz to zas budou obhajovat jaka to neni bomba
    Minimalni udavana konfigurace to rozjede na high *1* , je to sranda jak neustale lzou a vypousti shity ale zakaznikum to vubec nevadi *1*
    • 4,6 user score na Metacritic říká něco jiného.. spíš recenzenti by se měli probrat a začít nazývat věci pravými jmény
      • Se prober, kdo by jim poslal k recenzovani hru, kdyby napsali, ze vydavaj jeden sht vedle druhyho. Muj nazor jakozto velmi dlouholetyho hrace je ten, ze hra v takhle rozmrdanym stavu si nezaslouzi nic jinyho nez cistou nulu. Protoze cokoli dalsiho, obsah, vzhled, mechanismy ... muzu hodnotit az potom, kdy veci proste fungujou.
      • User score má nulovou vypovidající hodnotu.Hateři dají 0, fanoušci 10 a někde v tech stovkách pseudohodnocení najdeš možná 10 %, které mají smysl i číst.
        • A jakou vypovídající hodnotu mají podle tebe podmázlé recenze, tak schválně?
          • Podplacené recenze ? Ale no tak :) Dětinské úvahy.
            Dneska se člověk neřídí jednou recenzi, ale několika.Mimo to je dneska možnost se podívat na desítky gameplay videi, X recenzí na youtube atp.
            • A komu myslsis ze vydavatel posle k recenzovani hru, tomu kdo napise pravdu? Sak pohledej i tady .. v recenzi hodnoceni na tema 7-8, s tim, ze "v dobe recenze neslo hru prakticky hrat, ale mi jim verime, ze to opravi" lol.
  • nulova optimalizace, buttony z konzolovejch ovladacu misto nabindovanejch klaves v tutorialech, ze to zpusobilo obtize v AC2 prejit uvodni tutorial, obrovskej svet a nula moznosti v nem, stereotyp, nuda - to AAA hry od ubisoftu doprovazi uz leta, kor v serii AC. kdyz k tomu pripoctu vtip jmenem Uplay, tak Ubisoft uz nejakou dobu spatnou povest ma, nevim, jestli si ji jeste muze znicit. Jestli nekdo cekal optimalizovanou hru bez problemu, tak byl naivni :) Jen se snad vic lidem oteviraj oci a prestanou to kupovat jinak, nez ve sleve (i kdyz prodeje na Steamu tomu zatim neodpovidaj, bohuzel)
    • A že prečo sa piráti, za takúto kvalitu aby niekto platil..
      • no uz je to o level dál, proste takovyhle shity ani lidi nepirátí, hodne lidi si to rozmyslí a ani zadarmo to nechtej!
      • lol warez maxtard waste si kradnutie ospravedlni tak ci onak
        • Ne, on se de jen presvedcit, jestli ta vyhypovana gameska, ktera v recenzich klidne dostane i 9/10, jde aspon spustit. Jako kazdej normalni clovek.
      • tak ja mam od ubisoftu vetsinu tech jejich her, vzdycky z nejakejch slevovejch akci za par supu, proc ne :) ten AC2 treba uplne spatnej nebyl, ale imo to jsou strasne precenovany hry, na kterejch je hezky jen prostredi a atmosfera mesta, ve kterym se ale neda poradne nic delat, nez splhat a skakat po strechach

far cry 3 blood dragon pak byla absolutni bomba (optimalizace ale taky na prd) - ale to delala nejaka ubisofti filialka a ne primo main studio :)
  • Hnisavec
    Muj nazor je, že AC: Unity je novodobej Gothic 3....bez 20tich patchu nerozbehatelná gejmesa, která drhla i na tom nejvýkonejším kompu v tý dobe. NPCčka levitovali a propádavali skrze textúry presne jak v Asassins Creedu a nespocet ruznych bugu se ji muže bez prikras rovnat....

zarážejíci je jenom fakt, že pokud v Piranhách delalo jenom 20 lidí, UBikrap zamestnáva 1000 vyvojaru
    • Lukyz
      Na Gothic (3) prosím nešahat, to je prostě srdcovka *14* Ale je fakt, že tam možná jistá spojitost bude - nátlak vydavatele. Kluci z Piranhi po letech přiznali, že v tomhle stavu to vydat nechtěli, ale neměli díky Joywoodu na výběr (ten taky krátce na to po právu krachnul *16* )
    • Piranha Bytes si s Gothicem 3 ukousli hodně velké sousto a ty mrtě bugů tu hru tenkrát hrozně srazily. Dnes už komunita fanoušků vytvořila tzv. Community Patch, který většinu bugů opravdil a Gothic 3 je skvělá hra - rozhodně lepší než třeba Skyrim nebo Oblivion (který vyšel ve stejné době).
      Takže pokud někdo Gothic 3 tenkrát kvůli špatným recenzím nebo bugům vynechal, tak dnes je správný čas si hru zahrát :-)
      • Gothic 3 jsem hrál s komunity patchem před rokem a je to skvělá hra(v době vydání jsem jí zkoušel a fakt byla nehratelná a to jsem měl na tehdejší poměry dělo kompa), mám jí mnohem radši než 2jku, nejenom díky vylepšenému ovládání. Hlavně ta super atmosféra v zimě s tou šamanskou hudbou. Nebo políčka s hulením v pouštní oáze a stavitel lodí uprostřed pouště, to mě rozsekalo *1* Jediné co mi vadilo bylo že mě gobliní šaman sestřelil 2-3ma fireballama v nejlepší paladinské zbroji, příště pařím za orky, kteří mají zbroj s ohnivou odolností *5*
        • shodneme se že to je skvělá hra, kvalitou stejná nebo lepší než G2. Jen s tím ovládáním nesouhlasím. Dvojka podle mého měla lepší ovládání. Pamatuju že na začátku mi to připadalo nepřirozené, ale koncem hry jsem se s tím sžil a pak mi naopak přišlo super. Ve trojce to zjednodušili na klickfest.
          • Možná to bylo o zvyku, když jsem jí dohrál poprvé, tak jsem ke konci neměl problémy, když jsem hrál spoustu jiných her a dvojku po letech opět spustil, tak jsem dostal tak na hubu, že jsem to nestíhal a navíc mi z nějakýho důvodu problikávaly textury a to jsem pařil z originálního cd, možná to bylo win7, patch jsem nesháněl, protože mě odradilo to ovládání, ale když jsem to dohrál poprvé, tuším za žoldáka/drakobijce, tak jsem se bavil královsky
      • Hnisavec
        Gothic 3 som nerozbehal 2 originálky...jednu som mal zo Score po rokoch...podarilo sa mi to až o 3 roky neskôr a až s CP 1.7....ten posledný mi spojazdnil hru bez trhania a je to vynikajúci diel, ktorý pochovali technické problémy..osobne som si hru náramne potom užil, ale už tam bola tá pachuť. Ale stále to je jeden z vrcholov RPG žánru.
    • Mato1987
      Žiadam Vás, návštevníkov podmostového múzea, nekŕmiť exponáty.
      • Hnisavec
        nevím o čem to mluvíš ty západomaďare, táhni dakam pablbe *6* *14*
        • ze ides zrovna ty niekomu nadavat do zapadomadarov...jeden koment pises Slovensky a druhy zase Cesky, co si ty vlastne zac clovece? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit