Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Jinak dle Ubi Unity není zabugovaná, je to jen přestupný díl ke zcela novému konceptu. Od příštího roku bude AC vycházet naopak 14 dní před oznámeným datem a pouze v edici DoDo (dodělej doma) edice bude obsahovat figurku v životní velikosti, CD s hudbou, DVD s editorem a speciální DVD s trailery a filmeckama ve 4K (Ubi se dušuje, že pobřeží ve 30 FPS) a k tomu tištěný scénář v deskách z kůže vývojářů. Ubi slíbilo, že každý hráč bude mít jiný příběh zcela závislý na jeho schopnostech zpracovat scénář v editoru, což by měla být nekonečná zábava na dlouhé zimní večery. Cena bude upřesněna.
-
Co dodat.. Jednak to, že my bývalí uživatelé GPU od AMD už víme, že je zkrátka lepší si připlatit za opravdovou kvalitu, ale především to, že UBI dnes už patří do party k EA a Activisionu. Pouze hype sem, hype tam, miliony $ na marketing a výsledný produkt je prostě jenom kompilace s*aček *4* termín splněn, penízky se sypou díky obchodnímu modelu dojné k r á v y a co konzument? No nic, ten si to příště koupí zase *5*
Co dodat... -
-
Zajímavé, že většína lidi na steamu, hlásí problémy na grafikách NVIDIA :)
-
-
Protože ti s AMD to ani nespustí *5*
pozn. přečti si, o čem je tento článek a na co reaguji.
-
-
-
Je dobře, že Ubisoft teď tvrdě narazil s kritikou od hráčů, protože tohle už přesahuje meze. Jako, dobrý. Ubisoft si vytyčil, že bude sekat Assassins Creed jako Baťa cvičky, ale s každym dílem je to na úkor kvality (hlavně technický). Dělat si z hráčů betatestery jde jen za určitých podmínek a do určitý míry. Tu už přesáhly několikrát...
-
-
Určitě to na Ubisoft nevrhá dobrý světlo a spousta lidí si řekne, že peníze na marketing atp. mohli radši dát na optimalizaci a doladění hry a tak dále. Jenže u takhle velký značky je potřeba hru prodat, protože ty náklady jsou závratně vysoký a bez marketingu by takové hry nebyly, to se týká i nároků na grafický zpracovaní, to vše stojí hroznou spoustu peněz a čím dražší hra je, tím větší potřebuje propagaci. No ale chtěl jsem říct, že AAA hry dnes nabobtnaly do takových rozměrů, že není možný ošetřit všechny chyby dopředu a vůbec na PC, kde se to na každé konfiguraci může chovat trochu jinak a to i v závislosti na verzi ovladačů. To zkrátka není v jejich možnostech. Lidé ale chtějí velké hry, daní za to budou právě tyhle patche. Alespoň tedy na PC.
-
-
Aha, takže vyřešit aby jejich postava nepropadala skrz zemi závisí na ovladačích. Mimochodem, nejedná se jenom o grafické bugy, můžeš si to najít na youtube, kolik glitchů tam je. Ale hlavně ti musí dojít, co to je za prasata, protože tu hru nikdo nemohl testovat, neříkej mi, že by nepřišli na to, že je možné propadnou podlahou, kdyby to někdo testoval. Ale proč by to dělali, když jim to takhle tak jako tak vždycky vyjde.
-
-
-
Můžu se utěšovat tím, že mám Nvidii a Watch Dogs mi taky jely plynule a bez chyb. Ale optimalizace je strašná už od AC3. Respektive tam žádná není a patche takové věcí vůbec neopravují.
-
Kolega vždycky říká: TOS Čelakovice, TOS Svitavy, TOS POS*AL *1*
To by měl někdo vzkázat do UBI *3* -
-
Spíš by jim někdo měl vypálit nějaký kanceláře pozabíjet několik příbuzných...
-
-
jakto? vzdyt to mela bejt nej nej nej hra, o optimalizaci snad nikdo nepochyboval, u Ubi? Copak se děje? Jsem nesvůj? Počítám že ta supr hra zas stejně jak blekfag neumí ani fullscreen v 1920*1200 a prostě vám tam prdne dva černý pruhy... ty já tak rád! A mě stačí hele nějakejch 20 FPS, nejsem náročnej, mam jen titan a i7 + 16gb ram, nevim co chcete?
-
-
ty cerny pruhy me j e b o u uz od dvojky (1280x1024) *16*
-
-
v recenzi je nikdo nikdy nezmínil... asi je to nedulezity, ja to tu tvrdim uz dýl, že tohle maj do recenzi davat kua, nejsem zvedavej aby hra nebyla schopná v roce 2014 jet v 16:10 proste fck off! Stejne jak Ethan Carter!! Na unreal enginu nejde 16:10 fullscreen a recenzent je v naprosty pohode! :( *16* *12* *11*
-
-
Ethan Carter je na CryEnginu, pusinko *12*
-
-
Co to meleš za ho*na? the vanishing of ethan carter jede na unreal enginu 3. Když už děláš chytrýho tak si najdi fakta *7* ty jelito. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vanishing_of_Ethan_Carter
-
-
-
-
-
No stress.chyby které se opraví.Těch pár dnů nikoho nezabije.
Piráti to budou mít horší *1* -
-
No nevím, cracklé patche vycházejí max. s pár denním zpožděním. Takže jediný rozdíl mezi warez verzí a ofiko je v ceně. Jo, a samozřejmě nemůžeš hrát mp na oficiálních serverech. *15*
-
A to má jako omlouvat to že ty parchanti zlodějský chtějí plnou cenu za zmetek?
Ubisoft bude asi velkej fanoušek EA... -
-
100 lidí, 100 nazorů.
-
-
Nevim jak to funguje ted, ale některé starší hry od Ubi jdou opatchovat normálně ofiko launcherem.
-
-
Až bude patřit ACU mezi ty starší tak uběhne nějaký ten rok :)
-
-
So naive *3*
-
-
-
nebud naivní, jedinej rozdíl mezi pirátskou verzí a originálem bude opět cena
-
-
Nechám tě si to myslet. :)
-
-