Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    Ubisoft se snaží opravit Assassins creed??? On jim tu hru někdo rozbil? Kdo to byl? aha! Oni *1* *1*
  • Mato1987
    Neviem si ani predstaviť ako by som bol nasratý, keby som za niečo podobné mal dať svoje peniaze, mal som si radšej vybrať crew namiesto tohto...ale aj tak je to jedno, to je ako z blata do kaluže.
  • Hnisavec
    Lol čo PC....na PC je skora každá hra z konzolí neoptimalizovaná v poslednej dobe a problémy na PC mal už AC2. Ubi ma síce predaje dobré i na waiting platforme odkedy sa nečaká pol roka na zmršený port, ale stále je to zanedbateľné v porovnaní s konzolami a najväčšie predaje mu robila PS platforma.

AC Unity je jediná hra ktorá beží lepšie na Xbone vrátane ich AC IV a všetci PS vlastníci vedia, že to je kvôli ich exkluzívnej zmluve s Mrkvosoftom, ktorý si určite podmienkoval, že hra musí bežať rovnako ako na Xbone inak nebudú bonusky....

To že hra beží na konzole s papierovo a objektívne o 50% silnejšou GPU a o 50% silnejšou RAM, pričom procesor je v XBone silnejší len o pár % ani nie o 5, tak to je fakt fail a 15FPS 900p hru by si zaslúžili otrieskať o hlavu. Sony tábor ignorovať a nekupovať nič od Ubi....nech im to ťahá zelený tábor.....
    • Mas filmove zazitek, tak co si stezujes? Konzolisti prece FPS neresi ne?
      • Hnisavec
        neriešim 30FPS a 60 FPS ako PCčkári...hrával som i 60 FPS i 30 FPS a mne je to úplne jedno...mimo frenetické turnajové FPS ako CSko mi to nič naviac nedáva...aj v Killzone i v Last of Us na PS4 som si radšej zamkol FPS na hard solid 30. Je to oveľa lepšie ako neustály pokles na PC medzi 50 - 60 FPS, pričom žiadny PCčkár neprizná, že tie hry dakedy padajú i k slowmo viac ako na konzoliach....teda mimo Unitu...ako dlhoročný čistý hráč na PC všetky tieto nešváry veľmi dobre poznám.

30FPS stálych bez poklesov ale musí byť nutnosť....akonáhle skočí pod 24FPS, čo ľudské oko vníma ako plynulý obraz, tak už to je neprirodzené pre oči a kazí to zážitok....
        • Najednou. No me je cela serie AC u otvurku a nad soucasnym brekem konzolevech hracu se jenom smeju *1* Ubisoft si z vas udelal E!E *1* *1* *1*
  • Uveřejněné zcela neadekvátní HW požadavky PC verze a směšné kejkle kolem konzolových byli zřetelným varováním že opět bude něco špatně. Hry od Ubisoftu už nějaký ten pátek zásadně nekupuji v launchi a ušetřil sem si zklamání, nějaký ten tisíc a v neposlední řadě moje nervová soustava mě za to blahořečí.
    Schválně to zkuste taky, kdo jednou okusí nebude chtít už jinak. *5*
  • kdysi jsme hráli i zabugovane hry (arena, daggerfall) ktere se nedaly ani dohrát a stejne to byly legendy. dneska jsou hráči moc rozmazleni
    • jenze ty AMATERE!!!! Daggerfall bylo tak velky RPG, ze ho do dnesni doby nic netrumflo! A to to vyslo v roce 1996 na MSDOS a bezelo to na 486 66MHZ a 8 MB ram.... to nepochopíš, klid...
      • Dost pochybuju, ze si na 486 mel 8MB ram. To byl v ty dobe neuveritelne nakladnej highend na pentiich.
        • Zagro
          Tak to není pravda. V té době stály 4MB ram cca 4500Kč. Sám jsem si jeden modul pořizoval do 486DX4 75MHz kvůli Sound Blasteru 16, kterej žral dost paměti a tak občas odcházely FX efekty :) První Pentia 75MHz byly běžně obsazený 8-16MB ram a měli na ně jen polobozi :)
      • ... a dohrat to slo, ja to vim nejlip, bo sem to bez nejakejch vetsich obtizi behem nekolika mesicu dohral! Dnesni srajdy sou víc zabugovany, o zabugovanosti daggerfallu se vedeou urban legends mezi lidma, co to nikdy nehrali, vubec to nbylo tak zly, vubec!
    • Noobisoft, plz
  • Kedaro
    https://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ Herní byznys v roce 2014 po n-tém díle série
    • Krescz
      uz by mel nekdo zakazat vydavani takovych nedodelku...tohle kdyby se mi stalo tak to jdu reklamovat *11*
    • Magister_Peditum
      Dobrej je v čase 4:20, kdy se propadne do země a objeví se OBJECTIVE COMPLETE - Follow de Molay. *15*
  • to je hrozne kazdy den clanok o AC a FC4 este mate o com pisat ?
  • Si tak říkám, jak by to vypadalo třeba o mercedesu:
    dobrý den, tady jsou klíčky od vašeho nového vozu, až přijedete domu, bude na vás čekat náš automechanik a přimontuje vám zadní dveře, světla a palubní desku. Zatím ale prosím jezděte maximálně na dvojku, při rychlostech nad 30km/hod vám bude auto cukat a když zařadíte čtyřku, motor bez milosti chcipne, ale nebojte, to odstraníme tak do 14dni. Jo a nejezděte v dešti, stěrače nefungují, to se pořeší časem. No a pár dalších drobností, možná si jich ani nevšimnete. Kdyby jo, tak zavolejte a my na to koukněte, až bude čas.
    • takove auto existuje jmenuje se škoda oktávka
    • Ucho by si vzal rovnou 2 kusy !

:)
  • hram na ps4, zatial bez bugov, skvela hra po vsetkych strankach, urcite nie je dovod na nizsie hodnotenia ako 7,5. Pre tych co nehrali predcadzajuce casti tak kludne 9 a vyssie
    • nechapem co sa vam nepaci na tom to komentari ?? ktory normalny clovek da minus za to ze niekomu nieco funguje bez problemov ? za to ze niekto dostal za to za co zaplatil a je spokojny ? naozaj tu naplnate len svoju povest. predpokladam ze aj v zivote ste stastny az vtedy ked sa susedovy pokazi auto ze ???
      • Palce dolů máš nejspíš protože pokud vyjde hra v takovémhle stavu (zabugovaná jako prase). Tak bys nejspíš měl u hodnocení přihlédnout i k téhle okolnosti což znamená třeba tři body dolu = hodnocení 4,5. Hodnotit hru pouze podle toho, že tobě to jede a tak je předci všechno v klidu může jenom sebestředný kokůtek. Navíc pokud dáš hře která je očividně nedodělaná vysoký hodnocení tak podporuješ tyhle obchodní praktiky což vede herní průmysl po hlavě do řiti.
        • a minuska mam len zato ze ste tu na games.cz toxicka komunita, to vie o vas cele cesko slovensko. hate banda ludi ktory by v realnej konfrontacii iba koktali ;) ;)
          • Jo hrál a pro mě teda zabugovaná (na pc) a pro dva lidi co znám je takřka nehratelná i na PS4, ale užij si svojí funkční verzi. Jo a snižovat se k útokům na něčí rodinu je vyloženě trapné takže už na tebe reagovat nebudu.
            • aha a nazyvat niekoho kokotom za to ze napise ze mu nieco funguje nie je trapne, taky alibizmus si mozes strcit tam kde aj zvysne tvoje vymysly ;)
        • lenze ta hra nie je zabugovana, ja som na rozdiel od tychto minuskarov aj hral, oni sa spoliehaju len na hate recenzie, ked si pozries metacritic dve tretiny recenzii su pozitivne, jedna tretina rozporuplna a ziadna negativna. a nehodnotim hru podla toho ze iba mne ide. ide vacsine ludi, pozri si na youtube recenzie od roznych vlogerov. ocividne nedodelana - hral si ju ??? sebestredni kokutek je ten co ta robil ty sopliak ;)
      • neklam fanboy
        • hatovat je v mode tak ides s davom ? fyi mam vsetky platformy doma, takze ano som fanboy, ale hier a hrania... raz dospejes aj ty
  • No upřímně mám staženo 93 procent Gold edition CZ, mám připravený crackfix verze 5 a jsem moc zvědavý, čeho se dnes až hru budu zkoušet dočkám :) Výkonu se vzhledem k tému pc nebojím, spíš jsem zvědavý na ty bugy, to bytostně nesnáším, hrozně mi to zkazí dojem ze hry, když si představím, že jdu a postava se propadne do země nebo zůstane ve vzduchu.. jestli tam tohle bude, tak hru okamžitě mažu, to jsem teda zvědavý...

Tomu pár komentářů níž. Rozdíl mezi origo a "pirátskou" verzí je nula. Co myslíš, že to je? Normální origo verze s crackem (prolomenou ochranou), to je všechno, nic víc, nic míň.

Jde jen o to, jestli to člověk koupí nebo stáhne. V případě Ubi se nerozpakuju hru zpirátit, můžou si za to sami, ale to už bych se opakoval.
    • Samozřejmě, ty hry jsou tak špatný, že s železnou pravidelností stáhneš každou jejich novou hru, 3x dohraješ a pak budeš na fora psát, jaká je to zlá firma a jaký dělají otřesný hry. *7*
    • Máš recht zaslouží si to.Oni nemají rodiny, dělali to zadarmo a žijí pod mosty ve stanech.
    • komu ty svoje srance pořád valíš, spousta lidí si to stáhne, ale numusí o tom každý den referovat...
    • Zzz podle mě jen štve, že naletěl a vyplázl litr za nedodělanou hru, tak se utěšuje tím, že pirátská verze je jiná :)))
      • Neštve a baví mě číst tyhle komentáře :)
    • je velky rozdiel, za prve developery uz zvyknu standardne nechavat bugy pre kopie ktore sa ohlasia ako piratske, za druhe crackovanie casto x poskodi hru - resp znestabilni, nie som koder takze neviem vysvetlit ako, skus zistit sam
      • :) to myslíš vážně? Jaká nestabilita prosímtě, já stahuju, co zrušili dema, každou hru (ať už si ji potom koupím nebo ne, to už pak záleží na její kvalitě), ale nikdy jsem žádný problémy neměl, všecko vždycky šlape jak má. Až na případy jako je ACU, což je samozřejmě problém hry jako takové.
        • a ano myslim to vazne, pri vela vela hrach to tak bolo, crack verzia skyrimu mala bugy ktore original verzia nikdy nevidela a podobne
        • podla mna nemas ziadnu hru original, takze nemozes porovnavat
          • Ja by som zaviedol novu a revolucnu ochranu, hry by mali velkost 100GB+ a kludne aj patche by mohli mat minimalne 25GB. By si hned kazdy rozmyslel ci bude tahat kdeaku zabugovanu kravinu co zmaze po par minutach.
            • Zkus si zkontrolovat kolik má ACU. 100GB sice ne, ale co jsem se díval já, tak kolem 48GB. Máš pravdu, opravdu si rozmyslím jestli jim tu jejich zabugovanou sračku budu vůbec stahovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit