Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že by to letos nebyla hra roku *7*
  • Zlatý Alien Isolation. Koupil, jsem, nainstaloval, a vše jelo přesně tak jak slibovali. Palec nahoru novým vývojářům kteří umí dostat slibům. A palec dolů těm Mega korporacím co jen slibují a pak lepí. Klidně mi nadávejte ;)
    • kostejnesmrtelny
      Nadávat ti nebudu, ale:
      http://en.wikipedia.org/wiki/The_Creative_Assembly

Noví vývojáři, mhm *5*
      • Bylo to bráno obecně. Každopádně palec těm co slibům dostojí
      • po tom co předvedli při vydání Rome II bych je zas tak nechválil.. i když za to prej mohla hlavně Sega
        • Sega jako Publisher může za to, že hra byla plná bugů a neoptimalizovaná? Nechtěj mě rozesmát...
          • ano, protože tlačili na datum vydání a v podstatě rozhodli o tom, že se hra v rámci marketingového plánu zkrátka musí vydat, i když zjevně ještě nebyla hotová a potřebovala minimálně dalšího půl roku.. a proto že to z větší části financovali, tak je CA museli poslechnout a dopadlo to jak to dopadlo
  • Hnisavec
    a teraz poďme kupcov varovať že Far Cry 4 je len preskinovaný Far Cry 3 za plnú sumu a s rovnakou repetitívnou náplnou a dementným príbehom s bielym mladým desperádom plus vyhodili jedinú zábavnú vec = lov zvierat a vyrábanie výbavičky....= nekupovať
    • Mato1987
      Väčšinou ignorujem tvoje komentáre, pretože v 99 prípadov zo 100 tvoje komentáre nemajú ani hlavu ani pätu, ale tento tvoj komentár je tak neuveriteľne zavádzajúci a plný výmyslov, že vôbec nedokážem pochopiť ako si mohol niečo takéto vôbec napísať s úmyslom tento blud nakoniec aj zverejniť.
    • wow snad první příspěvek, kde nenadáváš na PC *1* jinak z toho co řikáš, mám přesně největší obavy, z videí je vidět, že jsou tam stejné pohyby hlavní postavy, i NPC postav, stejné herní mechaniky... rozhodně to nedopadne, tak dobře jako u třetího dílu tot pravda
  • No, já byl nucen zrušit objednávku, jelikož už jsem si řek, že to stačilo po Watch Dogs a Black Flag. Korunu tomu nasadilo to, že se to seká i na konzolích to jako Ubisoft překonal už i sám sebe k tomu není co dodat....
  • Tak Pcřkáři jsou na tom opět nejhůře, zaznamenávají se propady i na 9xx GTX k 19 FPS... Potěší, tak běžte si koupit druhou kartu do SLI možná dáte filmových 30 FPS *1* *3* *5*
    • Konzole taky nemaj stabilni framerate. Na zatraceny PS4 se mi to obcas pekne skube a toho tveho filmoveho zazitku nedosahne zatim nikdo...
      • Pfff když to má problém rozchodit grafika za 15 klacků, tak co čekáš od konzole za 10K. Jen se směju PC Master Race, ani grafiky za tisíce jim nepomůžou, aby měli filmové FPS. Nádhera, člověk má pak hned krásny den *4* *5*
        • Kdyby jsi se radeji modlil za to aby to opravili... Misto toho tady saskujes a vysmivas se uzivatelum PC. Gratuluji! Reputace konzolistu jede nahoru jak blazen.
        • máš krásný den z toho, že se ti na konzoli za 15k seká hra? inu někomu stačí ke štěstí opravdu málo *1*
          • pepčo já koupil PS4 za nějakých 9000 tisíc a já člověk s vytříbeným vkusem by si nikdy nekoupil hru se jménem Assassin, tyhle casuality pro děti hraje PC-Master Race jako Predátor(Pc-hráč) a Veskoslav... Samozřejmě mám škodolibou radost, po tom jak se tady PC-Master Race napařovala př novinkách o této kravině a teď? Teď jim to klesá pod 20 FPS na kartách za tisíce. Nádhera
            • Tady má někdo komplexy :) To že se pár místních retardů naivně těší na jakoukoli kvalitní hru od Ubisoftu, neznamená, že to tak má cela PC vskutku Master Race...
      • škube? na kozolích? to ale mluvíš o oldgenu, ne o těch nových nablýskaných co maj vydržet dalších 6 let, ne? *1*
        • Zlatej oldgen sveho casu. Ale jsem rad ze kdyz uz hovno, tak pro vsechny *clap**clap* Ubi.
          • jj, zlatá PS2, od tý doby to jde dolů a pokračuje v sešupu, a na konci tý skluzavky je pěkně po okraj naplněná žumpa *1*
            • a v ni ceka pepa, ktery sem vypousti splasky
    • Totalbiscuit to sotva rozchodil na 980 v SLi
      • Ale prd..rozchodil to v pohodě..potíže má na ultra high a se zapnutým AA i na high občas...ale to je od "sotva" rozchodil daleko..
    • i přes to jsou na tom PCčkáří stále nejlépe, elitu nějaká nedovařená zabugovaná blbůstka dokopaná portem z konzolí určitě nerozhodí, navíc při pověsti Ubisoftu to stejně většina lidí musela čekat *1*
  • hm, takže za půl roku to bude možná mít cenu stáhnout *1*
    • Podporte konzole, kradnete na pc :-).
  • trapaci. Uz jsou horsi nez EA
    • nevim co maj všichni s ea, dostal jsem od nich asi 3 AAA hry zdarma v rámci akcí, a EA když udelala nepovedeny start simcity tak dala jako omluvu novou AAA hru zdarma na vyber (navic se o svoje hry radne stara)
      • povrchní a podplatitelný.. jistě, někoho umlčí hry zdarma za nehorázné chyby, podvody a žvásty na zákaznících, někoho ale ne *7*
      • jses povrchni..
  • kostejnesmrtelny
    Já se hrozně těšim až se strhne další PR smršť u příležitosti nejbližšího AAA releaseu made by Ubi (kterou bude games.cz samozřejmě zase poslušně papouškovat) a budou se opět objevovat články s titulkama jako "Poučili jsme se z vývoje a vydání AC:U, příště už to bude stopro v pořádku :-D".

http://games.tiscali.cz/tema/ubisoft-se-pri-vyvoji-watch-dogs-2-pouci-z-chyb-jednicky-stejne-jako-v-pripade-assassin-s-creed-243211
    Hejk hejk *1*
    • Jo, na games se v tomhle můžeš spolehnout. Pomalu by ty herní weby měly začít vymírat, ať se jim stáhne pr_el a přestanou se škrábat do pr_elí ostatních.
      • Zakázané slovo pr*el. Papežtější než papež?
        • Největší bžunda je, že jsou třeba povolené slova jako posraný, posrání a tak. Asi nejsou zdaleka tak vulgární jako p*del.
  • sony fanboys maju filmovy zazitok, preco sa stazuju :D
  • C-BEAM
    Ubisoft si koleduje o pr*ser zvnútra, ja byť na mieste radového developera v Montreale keď po nejakých troch rokoch intezívneho vývoja je na svete jedna z najlepšie vyzerajúcich a umelecky vymazlených hier, mi nejaký kravaťák povie, že sr*ť na riadny betatesting, hra musí isť von tak fakt neviem akoby som to znášal... Skutočne by som chcel vedieť aká nálada u nich teraz panuje, keď pre rozhodnutie pár idiotov sa na hru zvrhol tak obrovský hate pre bugy ktoré bolo možné vyriešiť za pár týždňou.
    • Hnisavec
      najkrajšia??? Veď to vyzerá horšie ako AC IV
      • C-BEAM
        ty si ale nikdy nedokázal rozlíšiť čo je a nie je dobrá grafika.
    • vyvojari tam jsou radovi zamestnanci, kteri berou plat a jsou radi že jsou radi. v podstate jim je to jedno ty hry delaji jak činani pri vyrobnim pasu. tam nevladne takova tvurci atmosfera jak napr. u vavru v menšich studiích. v podstate vyvojari v takovych mamutích firmach jsou neco jako zombie
      • To je pěkná blbost. Pokud na něčem pracuješ tři roky a pak to kvůli někomu musíš vydat v takovém stavu, že se za sebe musíš stydět, to je tak na posrání. I kdybys nebyl třikrát tvůrčí, tak se vsadím, že do té hry určitě dali kus sebe, jak jinak by to taky mohli dělat.
      • byl jsi na exkurzi jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit