Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Jinak dle Ubi Unity není zabugovaná, je to jen přestupný díl ke zcela novému konceptu. Od příštího roku bude AC vycházet naopak 14 dní před oznámeným datem a pouze v edici DoDo (dodělej doma) edice bude obsahovat figurku v životní velikosti, CD s hudbou, DVD s editorem a speciální DVD s trailery a filmeckama ve 4K (Ubi se dušuje, že pobřeží ve 30 FPS) a k tomu tištěný scénář v deskách z kůže vývojářů. Ubi slíbilo, že každý hráč bude mít jiný příběh zcela závislý na jeho schopnostech zpracovat scénář v editoru, což by měla být nekonečná zábava na dlouhé zimní večery. Cena bude upřesněna.
-
Co dodat.. Jednak to, že my bývalí uživatelé GPU od AMD už víme, že je zkrátka lepší si připlatit za opravdovou kvalitu, ale především to, že UBI dnes už patří do party k EA a Activisionu. Pouze hype sem, hype tam, miliony $ na marketing a výsledný produkt je prostě jenom kompilace s*aček *4* termín splněn, penízky se sypou díky obchodnímu modelu dojné k r á v y a co konzument? No nic, ten si to příště koupí zase *5*
Co dodat... -
Je dobře, že Ubisoft teď tvrdě narazil s kritikou od hráčů, protože tohle už přesahuje meze. Jako, dobrý. Ubisoft si vytyčil, že bude sekat Assassins Creed jako Baťa cvičky, ale s každym dílem je to na úkor kvality (hlavně technický). Dělat si z hráčů betatestery jde jen za určitých podmínek a do určitý míry. Tu už přesáhly několikrát...
-
100 lidí, 100 nazorů.
-
Nechám tě si to myslet. :)
-
Spíš by jim někdo měl vypálit nějaký kanceláře pozabíjet několik příbuzných...
-
Můžu se utěšovat tím, že mám Nvidii a Watch Dogs mi taky jely plynule a bez chyb. Ale optimalizace je strašná už od AC3. Respektive tam žádná není a patche takové věcí vůbec neopravují.
-
Až bude patřit ACU mezi ty starší tak uběhne nějaký ten rok :)
-
A to má jako omlouvat to že ty parchanti zlodějský chtějí plnou cenu za zmetek?
Ubisoft bude asi velkej fanoušek EA... -
Nevim jak to funguje ted, ale některé starší hry od Ubi jdou opatchovat normálně ofiko launcherem.
-
nebud naivní, jedinej rozdíl mezi pirátskou verzí a originálem bude opět cena
-
Kolega vždycky říká: TOS Čelakovice, TOS Svitavy, TOS POS*AL *1*
To by měl někdo vzkázat do UBI *3* -
jakto? vzdyt to mela bejt nej nej nej hra, o optimalizaci snad nikdo nepochyboval, u Ubi? Copak se děje? Jsem nesvůj? Počítám že ta supr hra zas stejně jak blekfag neumí ani fullscreen v 1920*1200 a prostě vám tam prdne dva černý pruhy... ty já tak rád! A mě stačí hele nějakejch 20 FPS, nejsem náročnej, mam jen titan a i7 + 16gb ram, nevim co chcete?
-
No stress.chyby které se opraví.Těch pár dnů nikoho nezabije.
Piráti to budou mít horší *1* -
*1* To se měli snažit před vydáním.. *7*