Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Pcřkáři jsou na tom opět nejhůře, zaznamenávají se propady i na 9xx GTX k 19 FPS... Potěší, tak běžte si koupit druhou kartu do SLI možná dáte filmových 30 FPS *1* *3* *5*
  • hm, takže za půl roku to bude možná mít cenu stáhnout *1*
  • vyvojari tam jsou radovi zamestnanci, kteri berou plat a jsou radi že jsou radi. v podstate jim je to jedno ty hry delaji jak činani pri vyrobnim pasu. tam nevladne takova tvurci atmosfera jak napr. u vavru v menšich studiích. v podstate vyvojari v takovych mamutích firmach jsou neco jako zombie
  • trapaci. Uz jsou horsi nez EA
  • Zajímavé, že většína lidi na steamu, hlásí problémy na grafikách NVIDIA :)
  • Noobisoft, plz
  • neklam fanboy
  • kostejnesmrtelny
    Já se hrozně těšim až se strhne další PR smršť u příležitosti nejbližšího AAA releaseu made by Ubi (kterou bude games.cz samozřejmě zase poslušně papouškovat) a budou se opět objevovat články s titulkama jako "Poučili jsme se z vývoje a vydání AC:U, příště už to bude stopro v pořádku :-D".

http://games.tiscali.cz/tema/ubisoft-se-pri-vyvoji-watch-dogs-2-pouci-z-chyb-jednicky-stejne-jako-v-pripade-assassin-s-creed-243211
    Hejk hejk *1*
  • Krescz
    uz by mel nekdo zakazat vydavani takovych nedodelku...tohle kdyby se mi stalo tak to jdu reklamovat *11*
  • sony fanboys maju filmovy zazitok, preco sa stazuju :D
  • Hnisavec
    neriešim 30FPS a 60 FPS ako PCčkári...hrával som i 60 FPS i 30 FPS a mne je to úplne jedno...mimo frenetické turnajové FPS ako CSko mi to nič naviac nedáva...aj v Killzone i v Last of Us na PS4 som si radšej zamkol FPS na hard solid 30. Je to oveľa lepšie ako neustály pokles na PC medzi 50 - 60 FPS, pričom žiadny PCčkár neprizná, že tie hry dakedy padajú i k slowmo viac ako na konzoliach....teda mimo Unitu...ako dlhoročný čistý hráč na PC všetky tieto nešváry veľmi dobre poznám.

30FPS stálych bez poklesov ale musí byť nutnosť....akonáhle skočí pod 24FPS, čo ľudské oko vníma ako plynulý obraz, tak už to je neprirodzené pre oči a kazí to zážitok....
  • C-BEAM
    Ubisoft si koleduje o pr*ser zvnútra, ja byť na mieste radového developera v Montreale keď po nejakých troch rokoch intezívneho vývoja je na svete jedna z najlepšie vyzerajúcich a umelecky vymazlených hier, mi nejaký kravaťák povie, že sr*ť na riadny betatesting, hra musí isť von tak fakt neviem akoby som to znášal... Skutočne by som chcel vedieť aká nálada u nich teraz panuje, keď pre rozhodnutie pár idiotov sa na hru zvrhol tak obrovský hate pre bugy ktoré bolo možné vyriešiť za pár týždňou.
  • Johnny
    Ubisoft se snaží opravit Assassins creed??? On jim tu hru někdo rozbil? Kdo to byl? aha! Oni *1* *1*
  • Mato1987
    Neviem si ani predstaviť ako by som bol nasratý, keby som za niečo podobné mal dať svoje peniaze, mal som si radšej vybrať crew namiesto tohto...ale aj tak je to jedno, to je ako z blata do kaluže.
  • Mas filmove zazitek, tak co si stezujes? Konzolisti prece FPS neresi ne?
  • Hnisavec
    Lol čo PC....na PC je skora každá hra z konzolí neoptimalizovaná v poslednej dobe a problémy na PC mal už AC2. Ubi ma síce predaje dobré i na waiting platforme odkedy sa nečaká pol roka na zmršený port, ale stále je to zanedbateľné v porovnaní s konzolami a najväčšie predaje mu robila PS platforma.

AC Unity je jediná hra ktorá beží lepšie na Xbone vrátane ich AC IV a všetci PS vlastníci vedia, že to je kvôli ich exkluzívnej zmluve s Mrkvosoftom, ktorý si určite podmienkoval, že hra musí bežať rovnako ako na Xbone inak nebudú bonusky....

To že hra beží na konzole s papierovo a objektívne o 50% silnejšou GPU a o 50% silnejšou RAM, pričom procesor je v XBone silnejší len o pár % ani nie o 5, tak to je fakt fail a 15FPS 900p hru by si zaslúžili otrieskať o hlavu. Sony tábor ignorovať a nekupovať nič od Ubi....nech im to ťahá zelený tábor.....
  • Ja by som zaviedol novu a revolucnu ochranu, hry by mali velkost 100GB+ a kludne aj patche by mohli mat minimalne 25GB. By si hned kazdy rozmyslel ci bude tahat kdeaku zabugovanu kravinu co zmaze po par minutach.
  • Uveřejněné zcela neadekvátní HW požadavky PC verze a směšné kejkle kolem konzolových byli zřetelným varováním že opět bude něco špatně. Hry od Ubisoftu už nějaký ten pátek zásadně nekupuji v launchi a ušetřil sem si zklamání, nějaký ten tisíc a v neposlední řadě moje nervová soustava mě za to blahořečí.
    Schválně to zkuste taky, kdo jednou okusí nebude chtít už jinak. *5*
  • nechapem co sa vam nepaci na tom to komentari ?? ktory normalny clovek da minus za to ze niekomu nieco funguje bez problemov ? za to ze niekto dostal za to za co zaplatil a je spokojny ? naozaj tu naplnate len svoju povest. predpokladam ze aj v zivote ste stastny az vtedy ked sa susedovy pokazi auto ze ???
  • takove auto existuje jmenuje se škoda oktávka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit