Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jiste, konzole vubec neni PC ... lol . kdyby to behalo na konzoli, tak to na PC bude litat, protoze herni PC ma minimalne 10x vykonejsi HW.
  • Jo, a proto se pouziva DirectX nebo Opengl, coz znamena, ze na vsech kartach to pobezi, a +- stejne. Ony totiz ty karty na urovni HW nedelaji nic jinyho, nez ze prave funkce tehle AP implementujou.
  • Sega jako Publisher může za to, že hra byla plná bugů a neoptimalizovaná? Nechtěj mě rozesmát...
  • měli to vyvýjet rovnou na konzolích, takový gamepad je například při programování či 3D modelování zcela rovný myši, ne li lepší *1*
  • Mno hlavene ze je to ua zasi dvoustej clanek ... uber uzasna vec ten AC ... takza upalujte si to koupit, mozna vam to pude i nainstalovat ...
  • po tom co předvedli při vydání Rome II bych je zas tak nechválil.. i když za to prej mohla hlavně Sega
  • Odulin
    Tohle je u mě šlendrián velkýho kalibru. No zaplať panbůh, že jsem se tentokrát udržel a nekoupil ani na pc ani na ps4. S odfláknutou pc optimalizací jsem už dopředu trochu počital, ale ten výkon na PS4 mě šokoval. Možná to není tak hrozné jak se píše, ale za 59$ se mi to zrovna moc testovat nechce. Doufám, že se celá tahle kauza nějak projeví a Ubisoft konečně dostane přes prsty.
  • hatovat je v mode tak ides s davom ? fyi mam vsetky platformy doma, takze ano som fanboy, ale hier a hrania... raz dospejes aj ty
  • ACU predsa nemá nič také čo by nešlo spustiť aj na grafikách od AMD. Táto hra má problém hlavne v tom, že vyšla teraz. Mali ju radšej odložiť a doladiť aspoň do takého štádia kde by neboli úplne základné chyby. To už fakt za chvílu budú všetky hry typu early access.
  • Mato1987
    "gtx kary" taký milý vtipný preklep :D
    Ale ináč je v podstate jedno aký výkonný maš PC, ja mám štandardný štvorjadrový i5 3570k a gtx 970 sli a 16 gb ram a na ultra to je nehrateľné, keď si znížim na low medium tak dosiahnem ako tak stabilných 60 fps ale prepady sú tam aj napriek tomu miestami aj pod 20....a pri niektorých tých cutscénach to klesá rovnako pod 30.
    A nechápem, prečo sa rozčuluješ, že práve nvidia spolupracuje s hrami od ubisoftu, veď amd mala a stále má tiež určité dohody o exkluzivitách pre rôzne hry, ktoré dávnejšie vyšli, ako napr. ten prepadák s názvom mantle pre bf4 alebo otrasný tressfx pre tomb raidera.
  • v recenzi je nikdo nikdy nezmínil... asi je to nedulezity, ja to tu tvrdim uz dýl, že tohle maj do recenzi davat kua, nejsem zvedavej aby hra nebyla schopná v roce 2014 jet v 16:10 proste fck off! Stejne jak Ethan Carter!! Na unreal enginu nejde 16:10 fullscreen a recenzent je v naprosty pohode! :( *16* *12* *11*
  • ony se ty karty od sebe dost liší, každá má jiné funkce, jedna má třeba speciální shadery, jiná zase to nebo ono. Asi před rokem jsem se těma kartama dost zabýval, protože jsem potřeboval kvalitní kartu na GPU výpočty (tady opět nVIDIA dalece vede před AMD).
    Ono je asi problém udělat hru, která by byla optimalizovaná na všechny karty a ještě i navíc na konzole.
  • kostejnesmrtelny
    Nadávat ti nebudu, ale:
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Creative_Assembly

Noví vývojáři, mhm *5*
  • Právě naopak za to může PC platforma, vývojáři si stěžovali, že musí trávic více času na PC-platformě a neměli tak čas optimalizovat pro konzole. Navrhuji poslat PC-čkáře do Ruska, Putin si s němi už poradí...
  • Mato1987
    Väčšinou ignorujem tvoje komentáre, pretože v 99 prípadov zo 100 tvoje komentáre nemajú ani hlavu ani pätu, ale tento tvoj komentár je tak neuveriteľne zavádzajúci a plný výmyslov, že vôbec nedokážem pochopiť ako si mohol niečo takéto vôbec napísať s úmyslom tento blud nakoniec aj zverejniť.
  • ... a dohrat to slo, ja to vim nejlip, bo sem to bez nejakejch vetsich obtizi behem nekolika mesicu dohral! Dnesni srajdy sou víc zabugovany, o zabugovanosti daggerfallu se vedeou urban legends mezi lidma, co to nikdy nehrali, vubec to nbylo tak zly, vubec!
  • Podporte konzole, kradnete na pc :-).
  • Ja som predobjednal, vcera mi prisiel key a dal stahovat, po urcitom % stiahnutych uz to bolo PLAYABLE, tak som samozrejme nevydrzal a spustil. Hral som len nejaku tu uvodnu "misiu", ktoru som si mohol vybrat z niekolkych. Musim uznat, ze graficky to vyzera uzasne, naposledny som hral 3ku, takze neviem aky graficky pokrok bola 4ka oproti 3, ale tipujem, ze moc nie. No toto je fakt dost obrovsky skok podla mna, minimalne co sa tyka postav a tvari. No hned som tazko preglgol, ked mi hra dala ovladanie do ruk. Veru..sice mam len R9 270X, avsak ocakaval som, ze to teda pojde tak nejak plynule, hlavne ked mam v podstate stredne detaily, rozumej HIGH, pritom su este VERY a ULTRA HIGH.
    Som "rad" ze aj vykonnejsie GTX karty maju s tou hrou problem, takze to bude problem globalnejsi a nie len s AMD kartami. Toto ma inak zacina stvat. Je sice fajn, ze vyvojari HW spolupracuju s vyvojarmi hier, ale preco sakra ma len NVIDIA vseliake spesl efekty a dajme tomu lepsie vyzerajuce sceny? To si zachvilu budem vyberat kartu podla toho, ktory vyrobca ma lepsie efekty v hrach, ktore chcem hrat? Dnes to dostahujem, som zvedavy, ci nieco ten DAY1 patch urobi s plynulostou a dufam, ze postupom casu sa im to podari optimalizovat viac. Ako som povedal, grafika je super, ale zase taky zazrak to nie je a nevidim dovod, aby to neslo aj na priemernejsich zostavach plynule, pokial nemam zapnute 100x AA a ultra uber super duper SSAO a ine srandy.
  • wow snad první příspěvek, kde nenadáváš na PC *1* jinak z toho co řikáš, mám přesně největší obavy, z videí je vidět, že jsou tam stejné pohyby hlavní postavy, i NPC postav, stejné herní mechaniky... rozhodně to nedopadne, tak dobře jako u třetího dílu tot pravda
  • pepčo já koupil PS4 za nějakých 9000 tisíc a já člověk s vytříbeným vkusem by si nikdy nekoupil hru se jménem Assassin, tyhle casuality pro děti hraje PC-Master Race jako Predátor(Pc-hráč) a Veskoslav... Samozřejmě mám škodolibou radost, po tom jak se tady PC-Master Race napařovala př novinkách o této kravině a teď? Teď jim to klesá pod 20 FPS na kartách za tisíce. Nádhera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit