Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
jenze ty AMATERE!!!! Daggerfall bylo tak velky RPG, ze ho do dnesni doby nic netrumflo! A to to vyslo v roce 1996 na MSDOS a bezelo to na 486 66MHZ a 8 MB ram.... to nepochopíš, klid...
-
zase ty konzole. Nebýt jich, tak by to na PC šlapalo uplně parádně. Navrhuju protestní pochod za zrušení zákaz konzolí
-
že by to letos nebyla hra roku *7*
-
Kdyby jsi se radeji modlil za to aby to opravili... Misto toho tady saskujes a vysmivas se uzivatelum PC. Gratuluji! Reputace konzolistu jede nahoru jak blazen.
-
ty si ale nikdy nedokázal rozlíšiť čo je a nie je dobrá grafika.
-
jj, zlatá PS2, od tý doby to jde dolů a pokračuje v sešupu, a na konci tý skluzavky je pěkně po okraj naplněná žumpa *1*
-
Zlatý Alien Isolation. Koupil, jsem, nainstaloval, a vše jelo přesně tak jak slibovali. Palec nahoru novým vývojářům kteří umí dostat slibům. A palec dolů těm Mega korporacím co jen slibují a pak lepí. Klidně mi nadávejte ;)
-
máš krásný den z toho, že se ti na konzoli za 15k seká hra? inu někomu stačí ke štěstí opravdu málo *1*
-
Najednou. No me je cela serie AC u otvurku a nad soucasnym brekem konzolevech hracu se jenom smeju *1* Ubisoft si z vas udelal E!E *1* *1* *1*
-
Pfff když to má problém rozchodit grafika za 15 klacků, tak co čekáš od konzole za 10K. Jen se směju PC Master Race, ani grafiky za tisíce jim nepomůžou, aby měli filmové FPS. Nádhera, člověk má pak hned krásny den *4* *5*
-
Zlatej oldgen sveho casu. Ale jsem rad ze kdyz uz hovno, tak pro vsechny *clap**clap* Ubi.
-
a teraz poďme kupcov varovať že Far Cry 4 je len preskinovaný Far Cry 3 za plnú sumu a s rovnakou repetitívnou náplnou a dementným príbehom s bielym mladým desperádom plus vyhodili jedinú zábavnú vec = lov zvierat a vyrábanie výbavičky....= nekupovať
-
škube? na kozolích? to ale mluvíš o oldgenu, ne o těch nových nablýskaných co maj vydržet dalších 6 let, ne? *1*
-
najkrajšia??? Veď to vyzerá horšie ako AC IV
-
Konzole taky nemaj stabilni framerate. Na zatraceny PS4 se mi to obcas pekne skube a toho tveho filmoveho zazitku nedosahne zatim nikdo...
-
Totalbiscuit to sotva rozchodil na 980 v SLi
-
i přes to jsou na tom PCčkáří stále nejlépe, elitu nějaká nedovařená zabugovaná blbůstka dokopaná portem z konzolí určitě nerozhodí, navíc při pověsti Ubisoftu to stejně většina lidí musela čekat *1*
-
No, já byl nucen zrušit objednávku, jelikož už jsem si řek, že to stačilo po Watch Dogs a Black Flag. Korunu tomu nasadilo to, že se to seká i na konzolích to jako Ubisoft překonal už i sám sebe k tomu není co dodat....
-
nevim co maj všichni s ea, dostal jsem od nich asi 3 AAA hry zdarma v rámci akcí, a EA když udelala nepovedeny start simcity tak dala jako omluvu novou AAA hru zdarma na vyber (navic se o svoje hry radne stara)
-
byl jsi na exkurzi jo?