Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Doufal jsem v nej herni sezonu za poslednich 30 let.Pak se to podělalo odloženim top her a když už něco je tak je to zase na pikaču *9*
-
Já nikdy neřeším, na kolik jaká hra pojede FPS. Když se řekne, že hra pojede ve třiceti snímcích, tak pro mě to znamená: Ok, nemám s tím sebemenší problém, ale sakra prostě tam těch třicet musí být imrvére. Tam je pak poznat každej snímek dolů a fakt se na to blbě kouká.
Osobně samozřejmě dokážu rozeznat 30 a 60 ale ten rozdíl je pro mě na tolik výrazný jenom tehdy, když mám s čím porovnávat, resp. když mám dva obrazy v různým frameratu
To je pro mě hlavní kritérium, když vybírám hru ke koupi - jestli je dobře optimalizovaná a jestli ji nepadá framerate. O ACU jsem fakt uvažoval, ale pokud nevyjde nějakej zázračnej patch, tak mám asi jasno... -
Ethan Carter je na CryEnginu, pusinko *12*
-
Nezaujima ma tvoj nazor...ked sa ti nelubi moj...necitaj nereaguj...mna prispevky od teba ako slaboducheho primitiva na urovni Jacka nezaujimaju...
-
proti cenzurové slovo pepíčku
-
Zakázané slovo pr*el. Papežtější než papež?
-
Prosím ťa pekne, už prestaň vypisovať tieto hovadiny, radím ti, je to len pre tvoje dobro. Nesnaž sa tu spraviť z tých populistických idiotov z kotaku nejakých mesiášov, ktorých tu vyobrazuješ ako nejakých záchrancov a bojovníkov za práva hráčov alebo čo...
-
.ked dokaze bezat plynulo obrovske DA:I na narocnom Frostbite engine ktory je ovela dalej ako prastary AC engine je to len a len chyba Ubi....nie hardweru
-
Jo, na games se v tomhle můžeš spolehnout. Pomalu by ty herní weby měly začít vymírat, ať se jim stáhne pr_el a přestanou se škrábat do pr_elí ostatních.
-
vzhledem k tomu že jsem nehrál ani jeden díl této série, tak asi nemá cenu začínat tímto. Myslím že AC sérii vynechám, nemám na nic čas. Já si tu jen prokrastinuju v diskuzi :-)
-
Tady má někdo komplexy :) To že se pár místních retardů naivně těší na jakoukoli kvalitní hru od Ubisoftu, neznamená, že to tak má cela PC vskutku Master Race...
-
Palce dolů máš nejspíš protože pokud vyjde hra v takovémhle stavu (zabugovaná jako prase). Tak bys nejspíš měl u hodnocení přihlédnout i k téhle okolnosti což znamená třeba tři body dolu = hodnocení 4,5. Hodnotit hru pouze podle toho, že tobě to jede a tak je předci všechno v klidu může jenom sebestředný kokůtek. Navíc pokud dáš hře která je očividně nedodělaná vysoký hodnocení tak podporuješ tyhle obchodní praktiky což vede herní průmysl po hlavě do řiti.
-
Bylo to bráno obecně. Každopádně palec těm co slibům dostojí
-
Dost pochybuju, ze si na 486 mel 8MB ram. To byl v ty dobe neuveritelne nakladnej highend na pentiich.
-
tož? odstrali? co to je za slova?
*1* -
Kotaku sa zachovalo jedine s uctou k hracovi a citatelovi a nie s pokorne ohnutou chrbticou pred mocnym publisherom co sa vyhraza urcite zatrhnutim vyhod a hier zadarmo..nepozyvanim na eventiky do Londyna atd....
-
zas tak se v tom nevyznám, ale to Direct X asi nebude fungovat na 100 procent. Jinak by se nestávalo, že určité hry se třeba víc sekají na určitém typu karet nebo jsou pomalejší.
Před tím rokem jsem pročítal spousty srovnávacích testů, a některé hry mají lepší výkon na nvidiii, jiné na radeonu. Ty rozdíly to direct X uplně nesmaže -
ano, protože tlačili na datum vydání a v podstatě rozhodli o tom, že se hra v rámci marketingového plánu zkrátka musí vydat, i když zjevně ještě nebyla hotová a potřebovala minimálně dalšího půl roku.. a proto že to z větší části financovali, tak je CA museli poslechnout a dopadlo to jak to dopadlo
-
Ale prd..rozchodil to v pohodě..potíže má na ultra high a se zapnutým AA i na high občas...ale to je od "sotva" rozchodil daleko..
-
?vyvýjet? haha tož stane se i u PC Master Race. Vyvíjet to samozřejmě měli na PC, ale jen na konzole, PC platfroma jen pracovité hochy u Ubisoftu zdržovala a tak to odstrali všichni...