Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Trochu pozdě ne? To tu hru netestovali? Když viděli, že to má bugy na každém kroku a má to FPS dropy dokonce i na konzolích, tak proč to sakra neopravili před vydáním? Tupci.
-
ale vůbec ne, hry jako Mario nebo Legend of Zelda jsou skutečnými poklady herní historie pokračující v té nejlepší tradici novými díly, to jsou opravdové hry pro hráče které si zaslouží vyhrávat ankety, divím se že takový ostřílený konzolový kojot jako ty s tím má problém *1*
-
tak ja mam od ubisoftu vetsinu tech jejich her, vzdycky z nejakejch slevovejch akci za par supu, proc ne :) ten AC2 treba uplne spatnej nebyl, ale imo to jsou strasne precenovany hry, na kterejch je hezky jen prostredi a atmosfera mesta, ve kterym se ale neda poradne nic delat, nez splhat a skakat po strechach
far cry 3 blood dragon pak byla absolutni bomba (optimalizace ale taky na prd) - ale to delala nejaka ubisofti filialka a ne primo main studio :) -
A že prečo sa piráti, za takúto kvalitu aby niekto platil..
-
4,6 user score na Metacritic říká něco jiného.. spíš recenzenti by se měli probrat a začít nazývat věci pravými jmény
-
Co naděláš, stádo nevypovídá o kvalitě her vůbec nic *6*
-
Hahahah ubisoft vypoustil dalsi nedodelanej prehypovanej brak a fanboyz to zas budou obhajovat jaka to neni bomba
Minimalni udavana konfigurace to rozjede na high *1* , je to sranda jak neustale lzou a vypousti shity ale zakaznikum to vubec nevadi *1* -
Se snažíš být vtipný nebo trapný? Víš u takového gumídka jako ty to nejde poznat *3*
-
Gothic 3 jsem hrál s komunity patchem před rokem a je to skvělá hra(v době vydání jsem jí zkoušel a fakt byla nehratelná a to jsem měl na tehdejší poměry dělo kompa), mám jí mnohem radši než 2jku, nejenom díky vylepšenému ovládání. Hlavně ta super atmosféra v zimě s tou šamanskou hudbou. Nebo políčka s hulením v pouštní oáze a stavitel lodí uprostřed pouště, to mě rozsekalo *1* Jediné co mi vadilo bylo že mě gobliní šaman sestřelil 2-3ma fireballama v nejlepší paladinské zbroji, příště pařím za orky, kteří mají zbroj s ohnivou odolností *5*
-
Co to meleš za ho*na? the vanishing of ethan carter jede na unreal enginu 3. Když už děláš chytrýho tak si najdi fakta *7* ty jelito. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vanishing_of_Ethan_Carter
-
Na Gothic (3) prosím nešahat, to je prostě srdcovka *14* Ale je fakt, že tam možná jistá spojitost bude - nátlak vydavatele. Kluci z Piranhi po letech přiznali, že v tomhle stavu to vydat nechtěli, ale neměli díky Joywoodu na výběr (ten taky krátce na to po právu krachnul *16* )
-
naprosto souhlasím, měl to vyhrát Super Mario, ale obávám se že minulý rok žádný nový nevyšel, tak snad letos *7*
-
nevím o čem to mluvíš ty západomaďare, táhni dakam pablbe *6* *14*
-
aha a nazyvat niekoho kokotom za to ze napise ze mu nieco funguje nie je trapne, taky alibizmus si mozes strcit tam kde aj zvysne tvoje vymysly ;)
-
Gothic 3 som nerozbehal 2 originálky...jednu som mal zo Score po rokoch...podarilo sa mi to až o 3 roky neskôr a až s CP 1.7....ten posledný mi spojazdnil hru bez trhania a je to vynikajúci diel, ktorý pochovali technické problémy..osobne som si hru náramne potom užil, ale už tam bola tá pachuť. Ale stále to je jeden z vrcholov RPG žánru.
-
nulova optimalizace, buttony z konzolovejch ovladacu misto nabindovanejch klaves v tutorialech, ze to zpusobilo obtize v AC2 prejit uvodni tutorial, obrovskej svet a nula moznosti v nem, stereotyp, nuda - to AAA hry od ubisoftu doprovazi uz leta, kor v serii AC. kdyz k tomu pripoctu vtip jmenem Uplay, tak Ubisoft uz nejakou dobu spatnou povest ma, nevim, jestli si ji jeste muze znicit. Jestli nekdo cekal optimalizovanou hru bez problemu, tak byl naivni :) Jen se snad vic lidem oteviraj oci a prestanou to kupovat jinak, nez ve sleve (i kdyz prodeje na Steamu tomu zatim neodpovidaj, bohuzel)
-
Piranha Bytes si s Gothicem 3 ukousli hodně velké sousto a ty mrtě bugů tu hru tenkrát hrozně srazily. Dnes už komunita fanoušků vytvořila tzv. Community Patch, který většinu bugů opravdil a Gothic 3 je skvělá hra - rozhodně lepší než třeba Skyrim nebo Oblivion (který vyšel ve stejné době).
Takže pokud někdo Gothic 3 tenkrát kvůli špatným recenzím nebo bugům vynechal, tak dnes je správný čas si hru zahrát :-) -
Žiadam Vás, návštevníkov podmostového múzea, nekŕmiť exponáty.
-
jn hlavně, že pak anketu na PC webu jako je Games. cz vyhrávají právě hry jako loňský Black Flag...
-
Jo hrál a pro mě teda zabugovaná (na pc) a pro dva lidi co znám je takřka nehratelná i na PS4, ale užij si svojí funkční verzi. Jo a snižovat se k útokům na něčí rodinu je vyloženě trapné takže už na tebe reagovat nebudu.