Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted sem zjistil ze tam sou mikrotransakce *1* *1*
    Ubisoft to je vzdycky zaruka kvalitni zabavy, ovsem jen pro nas bavicich se na ucet tech co to kupuji.
    ggg uz si urcite poslintal koberec v obyvaku *1*
  • Kdyby jsi dal za to "bože" čárku, hned by to vyznělo jinak. Vidíš jak je gramatika důležitá ty Bubíku, teď to vypadá, že se mi klaníš. *1*
  • Keyz
    Protože na to se*ou. Kdyby to bylo prvně ale tohle se již stalo předtím.

Do doby než se na tohle zaměří recenzenti a hráči, tak jím nic nebrání v tom vesele pokračovat. I recenze jsou dost mírné a v textech se o tom nijak extra nepíše. Na to, že jsi kupuješ nehotový produkt označen jako hotový.
  • CrocoRay
    Zatím jsem hrál všecky hlavní Asasíny, ale po přečtení článku a když se dívám na ty videa plná bugů nebo čtu vzteklé příspěvky, jak to na ničem neběží, tak mě to dost odrazuje. Já bych do hry teď sice ani tak nešel, ale až si to za takové 2 roky koupím, tak doufám, že to bude nějaká hratelná verze už. Zvlášť, když už tak nejsem náročný hráč, který potřebuje nějakých 60 fps a pokud se nejedná o multiplayer, tak překousnu i framerate padající lehce pod 30. Jen vážně nestojím o to, že vrazím do počítače 20 000 a pojede mi to 15 fps.
  • Krescz
    moj pocytac bil taki drachi....now srsly you are cheapf*ck...se nediv ze mas notebuk za 3000 kdyz neumis psat *1*
  • já to hraju na Pentiu, 128 MB Ram na detaily 1920*1080 a jede mi to 70-80 FPS
  • Hoho Wallete ty takový drak na gramatiku a tak se ztrapnuješ. Ještě někoho opravuj ty butthurt...
  • resyte tady chujoviny vy cypy, ja to hraju normalne na noteboku na plne detaily 1300x800 a nic mi nepada, ty vase chujove konzole si strcte do prdele, mam notebuk za 3000kc z bazaru a hraju a ne jak vy na drahych pocytacich.
  • ale bůh ještě úplně nejsem, chápu že vám poskokům se musí vštěpovat servilnost k nadřazené platformě, ale zas nepřeháněj *1*
  • Zkus si zkontrolovat kolik má ACU. 100GB sice ne, ale co jsem se díval já, tak kolem 48GB. Máš pravdu, opravdu si rozmyslím jestli jim tu jejich zabugovanou sračku budu vůbec stahovat.
  • pobavils je taky krásné slovo *1*
  • Aha, takže vyřešit aby jejich postava nepropadala skrz zemi závisí na ovladačích. Mimochodem, nejedná se jenom o grafické bugy, můžeš si to najít na youtube, kolik glitchů tam je. Ale hlavně ti musí dojít, co to je za prasata, protože tu hru nikdo nemohl testovat, neříkej mi, že by nepřišli na to, že je možné propadnou podlahou, kdyby to někdo testoval. Ale proč by to dělali, když jim to takhle tak jako tak vždycky vyjde.
  • bože ty si ale nudný diskutér *7* pobavils jenom svou mizernou gramatikou :) vyvýjet nádherné slovo...
  • no však to píšu, Mario Carts či Super Smash Bros jsou čistá esence hratelnosti, kam se hrabe nějaký AC, na konzolovém webu by tyto hry jistě kralovaly ve všech anketách, kdyby něco jako konzolový web existovalo, leč každý web je z podstaty PC, i když ho mohou spravovat consolefags, ale třeba budou mít konzole jednou vlastní internet, že?

A ten gumídek má být urážka? To jsi tedy přehnal, ty jeden Kačere Donalde! *1*
  • Hnisavec
    všechno musí byt nekdy po prvý raz, souhlas s Veskoslavem a davam ti plusko
  • Veskoslav
    Problémy na AMD? No když si pročtu diskuze, tak 680/770/760 i 780 s Intelem i7/i5 mají problémy. FPS drop na nehratelných 15, teleportace, neviditelné mosty, létání, chybějící textury, propadávání podlahou. Na konzolích 30 fps dosahuje hra ve 3%, na PS4 běží hůř jak na slabším X One. NPC jsou jak přes CTRL+C a CTRL+V, skákající, lítající NPC, "duchové" co procházejí skrz ostatní, při soubojích některé části těla lítají naprosto nelogickým způsobem, nohy otočené o 180%, chybějící končetiny atd. Ta hra si "zasloužila" odklad minimálně o dva měsíce, Testři asi žrali lysohlávky a hráli na Nintendu Maria, jinak se to nedá vysvětlit....

Edit: Vidím, že klikač se činí. Naklikej mi klidně milion mínusek, to nic nezmění na tom, že je to neskutečně karastrofálně optimalizovaná hra. A i kdyby ses na hlavu postavil, recenze hráčů a jejich postřehy jsou ze 3/4 negativní. A je jedno o jakou platformu se jedná.
  • lol warez maxtard waste si kradnutie ospravedlni tak ci onak
  • umím si představit, že testerům unikne bug na nějakém zapadlém místě v nedůležité boční uličce, ale věž katedrály Notre Dame mezi taková místa rozhodně nepatří
  • shodneme se že to je skvělá hra, kvalitou stejná nebo lepší než G2. Jen s tím ovládáním nesouhlasím. Dvojka podle mého měla lepší ovládání. Pamatuju že na začátku mi to připadalo nepřirozené, ale koncem hry jsem se s tím sžil a pak mi naopak přišlo super. Ve trojce to zjednodušili na klickfest.
  • Chápu, že jsi PC-gumídek, ale i ten by měl umět použivát sarkasmus vhodně, Zelda má většinou perfektní hratelnost, o které si vy pc- gumídci můžete nechat jen zdát, stejně jako letošní Bayonetta 2. BTW kde je recenze na Bayonettu 2 Games.cz???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší