Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
To je hejtu...škoda, že tolik hejtu nebylo i u ARMA III, ale na tu Bohemku se vlastně neplive *14*
-
To tě tak baví tu provokovat a psát nesmysly? :-) Být tebou, tak na tom tvém notebooku za 3000 Kč rozjedu toho nového AC: Black Unity of Rogue´s Flag, který ještě nevyšel a pařil od rána do večera. Ztrácet tu s námi čas v diskuzi, to je přece pod tvou úroveň, ne? *1*
-
Podplacené recenze ? Ale no tak :) Dětinské úvahy.
Dneska se člověk neřídí jednou recenzi, ale několika.Mimo to je dneska možnost se podívat na desítky gameplay videi, X recenzí na youtube atp. -
S tímhle si běž trolovat na Novinky. Tam ti to tamnější osazenstvo bude lajkovat.
-
Já jsem s AC IV spokojený. Naivně jsem si myslel, že AC Unity bude z něj vycházet a vývojáři se po sprasené trojce poučili. Od Ubisoftu si nejspíš koupím už jenom nového Raymena. Protože i ten Divison bude nějak podělanný.
-
tak proč to kupuješ? Já jsem ani jednu z těch vyjmenovaných her nehrál :-)
Dokud se to bude prodávat, tak to ty firmy tak budou dělat. Za všechno můžou nakonec hráči, resp ta část hráčů, co hry kupuje.
Osobně jsem nikdy neobjednal žádnou hru v předprodeji. Proč kupovat zajíce v pytli a ještě k tomu zabugovaného. Lepší počkat minimálně pár měsíců po vydání, až vydají patche, hra půjde s cenou dolů. U některých her se vyplatí počkat, až vydají všechna DLC a všechny doplnky a pak si koupit nějakou Ultimate edici. -
PS4 lokalizace, tak koukám stejný kiks jako u AC4 u PS4 verze! U AC4 to až tak velký problém nebyl, ale u Unity kde je plno památek a člověk by se o nich rád něco dozvěděl se bez angličtiny neobejde. Proč to nejde u AC série, když to šlo ve Watch Dogs?
-
Ještě že existuje pc. Nevím na co by se konzole vymlouvali tentokrát. Mimoto tvá oblíbená PS4 jede ještě hůř než na pc.
-
Výrobci her si z nás dělají legraci, opravdu je to do nebe volající. AC4 bez podpory 1980x1200 pouze 1080p nebo pruhy, Cukání obrazu, které vyřeší až tento postup https://www.youtube.com/watch?v=IHMmXpUiZH8&list=PLTs6-H K-P4ZWO6WLqK0-vjAOZ5ZUt7k4O
.WatchDogs raději sáhnout po PS4/XBONE verzi, neboť PC verze je do dnes zprasená (cukání při jízdě testováno na GTX770 nově na GTX970). The Crew BETA na PC hrůza a děs, na PS BETA také pokulhává (zúčastnil jsem obou BETA přístupů). CZ verze AC4 na PS4 pouze titulky ostatní v ENG, dodnes bez opravy - to asi bude problém na CZ straně. Lords Of The Fallen na PC do vydání patche v podstatě nehratelné kvůli pádům, na konzolích propady FPS. Reedice Halo propady FPS, jmenovitě Halo 4, také si to mohl Microsoft odpustit u takové hry, kde k tomu není opravdu důvod. Atd.. -
oni chteli počkat ale tlačili na nich sony s microsoftem, aby meli majitele konzoli co hrát, tak proto (jedna AAA hra za pul roku)
-
Hrál jsi novou Fifu? Kdybys ji hrál, nemyslím si, že by sis myslel, že šlo EA do sebe.
-
Ako niekto pisal...Ubi ma stastie ze ma HQ v Kanade inak by mal miesto za najhorsiu firmu namiesto EA iste...
-
Myslím, že jsem tu ještě neviděl jasnějšího trolla.
-
ty si chitry jak radio, furt si jen vsychni stezujete, budte rady ze mate co zrat, bo sem vcera vydel dokument jak driv nebylo co zrat.
-
Som presvedceny ze hru v Ubi testovali..isla katastrofalne a i napriek tomu ju vydali rovnako ako to urobil MS v prvej revizii Xbox360 kde vedeli o RROD a prehrievani, ale potrebovali zaplnit trh...u mna take firmy, co si toto dovolia automaticky koncia. ako
-
A jakou vypovídající hodnotu mají podle tebe podmázlé recenze, tak schválně?
-
Upřímně doufám, že osoba, která tohle psala není starší devíti let...
-
Díky tomuhle si u mne Milý Ubisofte klesl zase o několik řádů, směrem do žumpy. Díky těm co to koupily, podpořily ubiknoftové tvrzení že je vše "All right".
Dneska hráči nemají žádnou váhu a spoustě to ani nevadí (čest vyjímkám). Tohleto už není o pár kriplících to už je o všech. Zachvilku bude záhodne psát petice, aby si lidi hry takovéhle v den vydání nekupovali, sakra chceme opravdu skončit takhle? být obětí PR a zmetků co jim nezáleží na našem štěstí.
Pak tedy díky bohu, za pirátské kopie - to bych takovejhle srannec asi fakt nehrál. AC ne AC a co důstojnost nebo jsou hráči jen platící nemyslící d*vky? Proč d*vky protože to je pravda.
Cenzuře se už musím jen smát... pokud někoho nějaké slovo pohoršuje tak asi byl vychován v nějaké hinduitské víře nebo nevím. *7* *15* -
vyargumentoval si to jak sa patri *1*
-
hmm...zaručuje mi že mi hra pobeží...čo na PC zaručene nemám, že mi to nepojde 5FPS a na PC za 320 eur mi to určite v kvalite ako na PS4 nepobeží. Ale hej...v tomto súhlas....Sony by mohlo kludne teraz zo svojho dominantného postavenia na nextgen trhu zaviest minimálny štandart pre hru 1080p a 30 FPS pre svoju platformu...