Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • buď hra potřebuje deset patchů, nebo není kompletní a musím čekat na dlc. Rome 2 jsem si troufnl pustit až po téměř roce, kdy vyšla Emperor edice. Shadow of Mordor a Alien Isolation se mi nechce ještě rozjíždět, protože je čeká spousta obsahovýho rozšíření a já vím, že kdybych hru jednou dohrál, tak už to kvůli dlc znovu nezapnu. Takže vlastně dneska když vyjde AAA hra, tak si k datu vydání člověk musí přidat půl roku. Takže letošními hity podzimu jsou pro mě Metro Redux a Bioshock Infinite. PS: jak je to s podporou monitorů s 16:10 u Unity? Bude? Nebude?
  • Staci sahnout do historie a ma pred sebou mesice, spis roky cistyho herniho casu.
  • thesibep
    AC jsem hrál 1, tu jsem, ale nedohrál přišlo mi to cca od poloviny na stejný brdo (né, že by to nebylo u všech AC stejný, ale tam jsem to prostě nedal). AC2 měla vlastně 2 další pokračování a byla jedna z nejlepších. Vlastně jsem ji začal hrát až po vydání AC4, kterou jsem dohrál teprve nedávno. Proč je kupuju? Protože se mi líbí stylizace, příběh, info o historických památkách, stejně tak i WatchDogs mělo informace o historii Chicaga. The Crew v betě bylo skoupé na informace, ale pravděpodobně to tam bude také. Tak asi proto. V předprodeji jsem si nekoupil nikdy žádnou hru, ale v den nebo týden po vydání jsem jich koupil docela dost. Na druhou stranu jak říkáš čekat na GOTY edici se vyplatí, ale pouze u některých titulů. Na co si vzpomínám tak určitě Dishonored (to je moje srdcovka), Borderlands a Bioshock Infinity, určitě jich je daleko víc. Ale ne všechny DLC viz Metro Last Light jsou k něčemu.
  • Možná to bylo o zvyku, když jsem jí dohrál poprvé, tak jsem ke konci neměl problémy, když jsem hrál spoustu jiných her a dvojku po letech opět spustil, tak jsem dostal tak na hubu, že jsem to nestíhal a navíc mi z nějakýho důvodu problikávaly textury a to jsem pařil z originálního cd, možná to bylo win7, patch jsem nesháněl, protože mě odradilo to ovládání, ale když jsem to dohrál poprvé, tuším za žoldáka/drakobijce, tak jsem se bavil královsky
  • Pokud nebudes hrat odflaknute nedodelane tituly, tak se obavam ze si toho, v dnesni dobe early accesu a podobnych hovadin, moc nezahrajes.
  • Keyz
    Jo. Někdo měl na výběr různé zjevy. Jeden vypadá jako Žvejkal ze Star Wars
  • Doufám že Ubisoft to z některých z mnoha následujicích patchů opravý a nedopadne to jak u AC Black Flag na PS4 tam to bylo to samé ale neoprvily to i když to slibovaly. Pokud to takhle bude i u Far Cry 4 tak to budou poslední hry na PS4 které od Ubisoftu kupuju :-((
    V hlouby duše doufám a pevně věřím v solidnost CDprojektu že Witcher 3 bude jiná třída.
  • to jako važne? *15* *15* *15*
  • A taky to má stále stejné chyby, jako ve stařičkém Flashpointu :)
  • Tolik super her existuje, no budu si delat nervy kvuli jednomu odflaknutymu nedodelanymu titulu, nic se mi nestane kdyz to nikdy nebudu hrát.
  • thesibep
    Na steamu narazíš až cca na 10té stránce s pozitivním komentářem, na druhou stranu jsou to komentáře po 1/2 - 2hodinách hraní.
  • No maj voni pravdu :) U Bohemky se raději nepoukazuje, tam se rovnou drží basa :)
  • Keyz
    To dá hodně práce: http://i.imgur.com/ziNw87M.gif
  • thesibep
    Je to právě úplně stejný scénář jako u WatchDogs, AC4 (jak jsem psal níže), ale ty vyšli alespoň dodělané na konzole, byť zrovna lokalizace AC4 na PS4 je jen napůl a to samé u Unity teď. WatchDogs mám kvůli tomu i na PS4, kde jsem si to aspoň užil.
  • del0
    A paradoxně to na tom stařičkém enginu vypadá líp, než cokoliv na next-genu. *15*
  • Veskoslav
    Který vypadá lépe jak nejnovější CoD? A? To je jako omluva pro Ubisoft? Nebo jak jako? Poukážeme na jiné přešlapy, aby jsme zakryli ty svoje?
  • A s neustále tím stejným enginem od doby stařičkého Flashpointu :)
  • Veskoslav
    Myslel jsem si, že Xko bude nejslabší, ale podle "natěšených" hráčů, co píší oslavné recenze, to vypadá, že nejhorší fps propady a jiné srandy má PS4. Fajn hra, když to i na 970/290X nejede.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1J2WMoEP9A
  • fallanga
    Jasně, jeden či dva bugy bych pochopil, ale ta hra je bugů plná.
  • Veskoslav
    S desetinným rozpočtem, poloviční cenou (od 22 do 39 euro) a s pětinovým týmem na vývoj. To jenom tak na okraj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší