Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby jim to bylo jedno,tak už by dávno GTA V na PC bylo v den vydání na Next-Gen konzole. Rockstar se narozdíl od jiných z chyb poučuje jako například hrůzná optimalizace GTA IV a následná úžasná optimalizace Max Payne 3.
  • Propady FPS mezi 50 a 20 nejsou desivy? Nekteri lidi maji zajimavy mysleni :-D Ubi si svoje ovecky proste umi vychovat tak, ze jim pak ani nevadi propady vo 30 FPS
  • Co se ti nezdá? To je next-gen. *3*
  • Já už se jen modlím, aby si v lednu z Ubisoftu nevzal příklad Rockstar.
  • Ale tobě je to asi jedno ne, živí tě stát z našich peněz, takže se s Eržikou máte jak prasata v žitě.
  • Nemůžeš se lidem divit, po půl hodině narazíš na takové množství bugů, že zůstává rozum stát. Mě mrzí, že po epic failu s Watch Dogs jsem se já blbec nechal napálit znova.
  • Pokud po tom opravdu až tak netoužíš, radím ti počkat. Je tam dost grafických bugů. Chyby v texturách, včera jsem se dokonce párkrát propadl úplně mimo mapu. Některé truhly, které se ve hře sbírají, jsou provázané s AC Initiates a s mobilní aplikací, bohužel ani jedno nefunguje pořádně. Nejsem jediný, kdo na Initiates přišel o kompletní progress z předchozích AC her, tudíž mám malý level, který ale potřebuješ na otevírání truhel. K náročnosti se asi vyjadřovat nebudu, zaprvé to vypadá, že majitelé AMD/ATI opět mají více problémů, za druhé nemám zrovna nejnovější HW (Q9550+HD6950+8GB RAM). Mikrotranskance raději ani nekomentuje (při singleplayeru tě ale asi trápit nemusí).
    Když to tedy shrnu, přestože jsem hrál jen pár hodin, rozhodně ti doporučuji nějakou dobu počkat. Ono těch negativních ohlasů je po celém internetu víc než dost, takže věř, že něco na těch řečích o kvalitě bude.
  • del0
    Jinými slovy:

Běží to dobře na konzoli a špatně na PC = konzole rulez, magický HW, dokonalá optimalizace, žádný špatný PC port nebo úmysl. To by si pak lidi koupili radši konzoli místo PC a to přece nemá logiku pro výrobce konzolí.

Běží to blbě na obojím = úmysl a chyba PC hráčů.

KKK
  • Samozrejme, copypaste jako vsechny predchozi dily je naprosto revolucni. Btw, to 6 jadro je Thuban nebo FX? *15*
  • jses povrchni..
  • Po cca 2 hod hraní mi je jasné, že tvůrci udělali úplně novou hru. Je to prostě jiné než předchozí série.a to jak graficky, tak i pojetím. Úplně jiné prostředí na jednu stranu ohromující počtem figur, na druhé straně to trochu drhne, tam kde minulé díly excelovaly volností pohybu. Důraz na dobovou atmosféru tu je a vypadá velmi dobře - uvidíme jak se bude vyvíjet. Náročnost není až tak děsivá (6-jádrový procesor, karta NVidia 770 GTX a 8 GB RAM), nastavení zatím na max., FPS mezi 50 a 22 (instalace provedena rovnou s první záplatou). Vypadá to na řádnou pecku, ne-li přímo revoluční petardu série.
  • Tak si to zcela objektivne posud sam ne? Sak se to vali vsude kolem. Ja osobne sem usoudil, ze hodnota tech 40GB diskove kapacity je vyssi, nez hodnota tech dat, takze to ani sosat k podrobnejsimu posouzeni nehodlam.
  • Jak čtu tvůj příspěvek tak si myslím že maš doma tak akorát karkulačku *1* *1* *1*
  • počklej pul roku abys vyjadril svoji nespokojenost jakožto zakaznik
  • Tak prý je to prostě takový zabugovaný AC, takže jestli tě bavilo AC2 a podobně a chtěl bys více městské akce, asi do toho můžeš jít. Prý je to docela zábava když to funguje, ale nic převratného. Samozřejmě k tomu ještě musíš mít nějaké to horké herní železo abys to rozjel.
  • CrocoRay
    Ještě před chvílí jsi měl noťas za 3000 Kč a teď už máš GTX Titan. Ach jo, jak ten čas letí *9*

Ale já uvažuju, že si pořídím grafickou kartu GTXR Dušan a pojedu i na 90 fps. V recenzích ji zatím hodně moc chválí a poměr cena/výkon je taky fajn. A ta propustnost 10 TB/s z toho jsem se málem pos....
  • Byl by tu někdo objektivně schopný říct, jestli má cenu si tuto hru kupovat? Myslím ohledně hratelnosti bugy a FPS se snad přetrpí do patche.
  • Ja mam grafiku co je lepsi nez Tutan a stala min jak polovinu. A ne, neni to kram od AMD. *15*
  • ja mam 4 titan Z a jedu na 1000 FPS *5*
  • Socky zas+rany co si stezujete, myslite, ze ty vase blby konzole za 10t budou stacit plynule na nove hry??? To samy vy kokokti co mate kompy s grafikou za 5tacu, tak drzte hubu, ze vam to pada a radeji si zahrejte Wasteland 2. Ja mam GF gtx TITAN jedu v klidu 80fps. Nehrejte hry na ktere nemate stroje socky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit