Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Tohle machrování jsem na tobě nikdy nesnášel.
-
to je ale porad o 10fps mimo ten pravy filmovy zazitek!
-
Ach, super pocit, když člověk nemá touhu hrát tyto exkrementy herního průmyslu. *3*
-
Já jím pouze neživočišné párky a mohu říci, že jsou velice chutné.
-
Souhlas, nechapu jak muze nekdo kupovat horsi veci za stejny prachy. A nechapu lidi co zerou parky bez masa. *3*
-
Nechapes spoustu veci...
-
Klasicky konzolovy odpad. Jak delany pro deti typu GGG a Jejdasek, kteri si to u rodicu vydupou pod stromecek.
Taky nechapu ktery fankid vyhodi 10 tisic za lowend hw a pak 15 stovek za hru co se seka. Lol. *15* -
Ban... rly? Shake my *ss/head.
Hele nic proti... jestli ban musí bejt at je ale není to nej příklad pro ostatní. -
ja myslim že crysis 3 mel mnohem lepši grafiku a ten mi jel v pohode na full 1080p i s 2x msaa vyhlazovanim a to na gtx 680 ktera je tu minimum. fuj na takovou hru
-
jenom pro ty paka kteri prirovnavaj ac unity k watch dogs:obe to jsou dobre hry ale ve watch dogs tech fps na ps4 bylo 40 v pohode(prominte jestli nemluvim pravdu)ale ze by to bylo u watch dogs tak spatny jako u assassina(to ne!)i ta grafika MĚ prijde lepsi:-)
-
Ne, on se de jen presvedcit, jestli ta vyhypovana gameska, ktera v recenzich klidne dostane i 9/10, jde aspon spustit. Jako kazdej normalni clovek.
-
A komu myslsis ze vydavatel posle k recenzovani hru, tomu kdo napise pravdu? Sak pohledej i tady .. v recenzi hodnoceni na tema 7-8, s tim, ze "v dobe recenze neslo hru prakticky hrat, ale mi jim verime, ze to opravi" lol.
-
Se prober, kdo by jim poslal k recenzovani hru, kdyby napsali, ze vydavaj jeden sht vedle druhyho. Muj nazor jakozto velmi dlouholetyho hrace je ten, ze hra v takhle rozmrdanym stavu si nezaslouzi nic jinyho nez cistou nulu. Protoze cokoli dalsiho, obsah, vzhled, mechanismy ... muzu hodnotit az potom, kdy veci proste fungujou.
-
Amen. *9* *12*
Nevědomují si že tím kazí veškeré budoucí hry, trochu mi to příjde sobecké když už to musím takhle napsat. To nemám takovéhle slovo tak moc rád. -
Fanbouyes, you know.
-
Zacaloval si? Tak drz pysk. Tvoje prachy mame, a ted nam muzes vis co. Pekne sme vam vsem namazali hlavy, ostatne jako dycky, zacalovali sme si desitky clanku na tiscali (a jinde) a ovecky pekne bezely a koupily. Tvoje ubi.
BTW: Priste budem kasirovat uz za slib, ze neco vydame. -
skusal som Armu 3 na vysoke nastevenie grafiky a az take uzasne to zas nebolo, popravde skor nic moc...
-
To zjistíš za půl roku.....
-
Hele, ja kdyz to tak po netu vidim, tak se musim omluvit Vavrovi. Kritizoval sem tu jeho alfu, stim ze i v alfe by snad mohly nektery veci fungovat. Tohle totiz funguje zcela zjevne jeste hur!
-
Hlasuje se vyhradne sratofli, a protoze ovecky ted budou par dnu, mozna tejdnu na netu becet, ale za 1/2 roku pudou a vykesujou za dalsi, jeste rozjebanejsi AC, tak je vse naprosto OK.