Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě to na Ubisoft nevrhá dobrý světlo a spousta lidí si řekne, že peníze na marketing atp. mohli radši dát na optimalizaci a doladění hry a tak dále. Jenže u takhle velký značky je potřeba hru prodat, protože ty náklady jsou závratně vysoký a bez marketingu by takové hry nebyly, to se týká i nároků na grafický zpracovaní, to vše stojí hroznou spoustu peněz a čím dražší hra je, tím větší potřebuje propagaci. No ale chtěl jsem říct, že AAA hry dnes nabobtnaly do takových rozměrů, že není možný ošetřit všechny chyby dopředu a vůbec na PC, kde se to na každé konfiguraci může chovat trochu jinak a to i v závislosti na verzi ovladačů. To zkrátka není v jejich možnostech. Lidé ale chtějí velké hry, daní za to budou právě tyhle patche. Alespoň tedy na PC.
  • Magister_Peditum
    Dobrej je v čase 4:20, kdy se propadne do země a objeví se OBJECTIVE COMPLETE - Follow de Molay. *15*
  • kdysi jsme hráli i zabugovane hry (arena, daggerfall) ktere se nedaly ani dohrát a stejne to byly legendy. dneska jsou hráči moc rozmazleni
  • Kedaro
    https://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ Herní byznys v roce 2014 po n-tém díle série
  • a ano myslim to vazne, pri vela vela hrach to tak bolo, crack verzia skyrimu mala bugy ktore original verzia nikdy nevidela a podobne
  • Magister_Peditum
    No nevím, cracklé patche vycházejí max. s pár denním zpožděním. Takže jediný rozdíl mezi warez verzí a ofiko je v ceně. Jo, a samozřejmě nemůžeš hrát mp na oficiálních serverech. *15*
  • podla mna nemas ziadnu hru original, takze nemozes porovnavat
  • to je hrozne kazdy den clanok o AC a FC4 este mate o com pisat ?
  • Samozřejmě, ty hry jsou tak špatný, že s železnou pravidelností stáhneš každou jejich novou hru, 3x dohraješ a pak budeš na fora psát, jaká je to zlá firma a jaký dělají otřesný hry. *7*
  • Ucho by si vzal rovnou 2 kusy !

:)
  • Neštve a baví mě číst tyhle komentáře :)
  • :) to myslíš vážně? Jaká nestabilita prosímtě, já stahuju, co zrušili dema, každou hru (ať už si ji potom koupím nebo ne, to už pak záleží na její kvalitě), ale nikdy jsem žádný problémy neměl, všecko vždycky šlape jak má. Až na případy jako je ACU, což je samozřejmě problém hry jako takové.
  • Máš recht zaslouží si to.Oni nemají rodiny, dělali to zadarmo a žijí pod mosty ve stanech.
  • Krescz
    ty cerny pruhy me j e b o u uz od dvojky (1280x1024) *16*
  • komu ty svoje srance pořád valíš, spousta lidí si to stáhne, ale numusí o tom každý den referovat...
  • Si tak říkám, jak by to vypadalo třeba o mercedesu:
    dobrý den, tady jsou klíčky od vašeho nového vozu, až přijedete domu, bude na vás čekat náš automechanik a přimontuje vám zadní dveře, světla a palubní desku. Zatím ale prosím jezděte maximálně na dvojku, při rychlostech nad 30km/hod vám bude auto cukat a když zařadíte čtyřku, motor bez milosti chcipne, ale nebojte, to odstraníme tak do 14dni. Jo a nejezděte v dešti, stěrače nefungují, to se pořeší časem. No a pár dalších drobností, možná si jich ani nevšimnete. Kdyby jo, tak zavolejte a my na to koukněte, až bude čas.
  • Zzz podle mě jen štve, že naletěl a vyplázl litr za nedodělanou hru, tak se utěšuje tím, že pirátská verze je jiná :)))
  • je velky rozdiel, za prve developery uz zvyknu standardne nechavat bugy pre kopie ktore sa ohlasia ako piratske, za druhe crackovanie casto x poskodi hru - resp znestabilni, nie som koder takze neviem vysvetlit ako, skus zistit sam
  • hram na ps4, zatial bez bugov, skvela hra po vsetkych strankach, urcite nie je dovod na nizsie hodnotenia ako 7,5. Pre tych co nehrali predcadzajuce casti tak kludne 9 a vyssie
  • No upřímně mám staženo 93 procent Gold edition CZ, mám připravený crackfix verze 5 a jsem moc zvědavý, čeho se dnes až hru budu zkoušet dočkám :) Výkonu se vzhledem k tému pc nebojím, spíš jsem zvědavý na ty bugy, to bytostně nesnáším, hrozně mi to zkazí dojem ze hry, když si představím, že jdu a postava se propadne do země nebo zůstane ve vzduchu.. jestli tam tohle bude, tak hru okamžitě mažu, to jsem teda zvědavý...

Tomu pár komentářů níž. Rozdíl mezi origo a "pirátskou" verzí je nula. Co myslíš, že to je? Normální origo verze s crackem (prolomenou ochranou), to je všechno, nic víc, nic míň.

Jde jen o to, jestli to člověk koupí nebo stáhne. V případě Ubi se nerozpakuju hru zpirátit, můžou si za to sami, ale to už bych se opakoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit