Úkoly a mise, které v nás vyvolaly nejsilnější emoce
-
Základní hry...
-
Postarat ve smyslu "postarat"? To brzy ceka i prislusniky covidoveho hygstapa u nas na nas :'(
-
Konec zakladni hry, nebo Pohrbu do more 2?
-
Zoo s psem namaskovanym za lva a podobnymi meli i ve skutecnosti - google "cinska zoo pes lev".
Ta pani co se hroutila u Hromadneho ucinku kdyz nejaky obskurni druh xenos pachal celocivilisacni sebevrazdu by si mela precist Kastu Metabaronu.
Chvalabohu bylo vynechano utluceni vousateho hipstra fitnesskou, to by bylo uz nevkusne.
Za mne asi vesele dilema, jak nalozit se zradcem, ktery nechal zaplavit kus mesta v Bioshocku 2. Zastrelit na miste, nebo nechat nazivu. V rozpadajicim se meste plnem spliceru. Tezka volba. Tak teda Fergus, ktery hrace zachranil z rozpadajiciho se bombarderu. Taky jednoznacne, je nekdo, kdo zachranil toho druheho vojaka?
-
Nevím jestli se počítají lineární hry, ale konec Bioshock Infinity byl pro mne ty jo nevím - prostě jsem cítil absolutní bezmoc - hodně silné pocity.
-
Když jsem hrál poprvé Breath of the wild a plížil se deštěm do Zora's Domácím a zaposlouchal se do zvuků přírody, najednou se mě zmocnil pocit nostalgie a radosti z hraní jako když jsem byl mnohem mladší a s bratrem jsme tajně vstávali uprostřed noci hrát Contru na vypůjčené konzoli, zvuk na televizi utlumený na minimum. V tu chvíli jsem zapomněl na všechny starosti, ponořil se do hry a nechal se unášet atmosférou, bohužel čím jsem starší, tím jsou tyhle pocity vzácnější. Když jsem nedávno touhle pasáží šel "poprvé" v pátém průchodu hrou už se tenhle pocit nedostavuje v takové míře, ale vždycky si na to vzpomenu.
-
To byla pecka, souhlasím. Škoda, že ten gameplay byl hrozný, musel jsem se dokopat kvůli tomu příběhu, abych to vůbec dohrál.
-
První věc, co mě napadla. Celá ta hra je ve výsledku mazec, ale ten fosfor...
-
Last of us 1 zaciatok....
-
MGSV a mise kde se musíte na Mother Base postarat o svoje vojáky v karanténě...
-
Pokud beru v potaz pouze hry z posledních let, tak za mě Berlín v Hitmanovi 3. Tak úžasnou misi jsem v žádné hře neviděl několik let (naposled možná něco v Dishonored 2 nebo Deus Ex Mankind Divided).
47čku loví ICA agenti, jenže z lovců se stává kořist. Mise má neskutečnou atmosféru a úplný vrchol mise bylo, když jsem poupravil světelnou show a převlékl se za DJe. Je tam možnost vyhypovat hudbu a poté zapnout světla (které jsem předtím "potunil"), přičemž se dají zabít 2 cíle najednou. Co následovalo potom bylo perfektní. Hlasitá klubová vypalovačka, světelná show, zmatené a zoufalé komentáře vedoucí dané akce do sluchátek zbylých agentů a do toho chladná klidná silueta 47čky ve stínech s absolutní kontrolou nad danou situací.
Člověk se pak opravdu cítil jako Apex Predator (příhodný název dané mise :))
PS: Byl to i takový mix Johna wicka s Meat King's Party z Hitmana Contracts.
PPS: Ještě mě napadla poslední mise z Metra Exodus, to byla taky skvostná záležitost.
-
Za me mise z HOMEWORLD 1 a to 6: Diamond Shoals
-
Fakt super článek a je pravda, že třeba zaklínač těch úkolů měl řadu. mě třeba napadá ten v Myší věži kde se Geralt snaží zprostit kletby Anabel. Mě té holky fakt bylo až líto co se jí stalo...
V CP77 jsem očekával proto mnohem více takových zajímavých rozhodnutí ale vlastně to jediné je popsáno v článku. Fakt je, že ten úkol Sinnerman je opravdu extrémně zajímavý.
-
Skvělej článek! Takhle z hlavy mě napadá ještě například scéna ze Spec Ops The Line s bílým fosforem, z toho jsem byl tehdy taky solidně naměkko.
-
V poslední době mne pobavil mini quest v AC Valhalla jménem Prodigy. Mistni kapele chtěl zamezit bishop, aby mu hráli před kostelem. Ukolem bylo pomoct kapele a "přemluvit" bishopa aby je nechal hrát. Za hlasitého pokriku kapely "Smack my Bishop, smack my Bishop" skoncilo přemlouvání jeho umlacenim😀
-
New Vegas vítězí, nejen tím.
-
Krvavý Baron