Úkoly a mise, které v nás vyvolaly nejsilnější emoce
-
smrt 2B v Nier: Automatě. Člověk tak nějak tušil, co přijde, ale stejně to bylo šok.
Jinak i ta karanténa v MGSV je vskutku hodně silný zážitek a vrchol celé hry.
-
-
Nier: Automata asi taky označím za nejvíce emotivní zážitek.
Jinak nejenom MGS5 byl silný zážitek, ale i MGS4 byla dobrá.
-
-
Pokud beru v potaz pouze hry z posledních let, tak za mě Berlín v Hitmanovi 3. Tak úžasnou misi jsem v žádné hře neviděl několik let (naposled možná něco v Dishonored 2 nebo Deus Ex Mankind Divided).
47čku loví ICA agenti, jenže z lovců se stává kořist. Mise má neskutečnou atmosféru a úplný vrchol mise bylo, když jsem poupravil světelnou show a převlékl se za DJe. Je tam možnost vyhypovat hudbu a poté zapnout světla (které jsem předtím "potunil"), přičemž se dají zabít 2 cíle najednou. Co následovalo potom bylo perfektní. Hlasitá klubová vypalovačka, světelná show, zmatené a zoufalé komentáře vedoucí dané akce do sluchátek zbylých agentů a do toho chladná klidná silueta 47čky ve stínech s absolutní kontrolou nad danou situací.
Člověk se pak opravdu cítil jako Apex Predator (příhodný název dané mise :))
PS: Byl to i takový mix Johna wicka s Meat King's Party z Hitmana Contracts.
PPS: Ještě mě napadla poslední mise z Metra Exodus, to byla taky skvostná záležitost.
-
-
Přiznám se že si absolutně nepomatuji názvy questů a misí, tak jen tak pár kousků obecně (našlo by se toho mnohem víc):
Metal gear solid 3: finále a Snake vs The Boss
Metal gear solid: Peace Walker: boss fight s PW (zvlášť když se to dá dohromady s MGS3, tak to je emoční jízda)
Mass effect 3 a bro quest s Garrusem na střeše se střelbou na flašky
Moden warfare 2 mise Loose Ends, tenkrát strašný pocit zrady :D
Call of duty 1 Stalingrad, úvodní překročení volhy...
Dragon age origins: bitva o denerim, takto se dělají finální bitvy po té co desítky hodin sestavujete spojeneckou armádu
-
Nevím jestli se počítají lineární hry, ale konec Bioshock Infinity byl pro mne ty jo nevím - prostě jsem cítil absolutní bezmoc - hodně silné pocity.
-
-
Infinity za mna zas zaciatok...
-
Konec zakladni hry, nebo Pohrbu do more 2?
-
-
Základní hry...
-
-
Tak to byla jeste takova Levineovska depresivni klasika, pokud te vzalo toto, tak datadisky rozhodne nehrat. A uz vubec ne ten druhy.
Takovy velmi mirny spoiler: Z Bioshocku dobre dopadne jen ten prvni a Minervas den.
A maji tu bug: pri editu nejde oznacit spoiler.
-
-
A já mám pocit, že jsem oba dvě dlc odehrál, ale už jsem tak trochu byl zamotaný ze základní hry, že jsem asi rezignoval vnímat co se děje v datadiscích. Rozhodně si nějak nemohu vzpomenout co se tam dělo... No budu to asi muset odehrát znovu někdy..
Jo spoiler button je tu buglý 😠😠
-
-
-
-
-
Za mě asi nejlepší závěrečná mise v ME2. Super atmosféra, postavy s kterými jste strávili značnou část hry a záleží Vám na nich a špičková hudba.
-
Když jsem hrál poprvé Breath of the wild a plížil se deštěm do Zora's Domácím a zaposlouchal se do zvuků přírody, najednou se mě zmocnil pocit nostalgie a radosti z hraní jako když jsem byl mnohem mladší a s bratrem jsme tajně vstávali uprostřed noci hrát Contru na vypůjčené konzoli, zvuk na televizi utlumený na minimum. V tu chvíli jsem zapomněl na všechny starosti, ponořil se do hry a nechal se unášet atmosférou, bohužel čím jsem starší, tím jsou tyhle pocity vzácnější. Když jsem nedávno touhle pasáží šel "poprvé" v pátém průchodu hrou už se tenhle pocit nedostavuje v takové míře, ale vždycky si na to vzpomenu.
-
Jak už psal někdo níže, jednoznačně celý Mass effect, tedy hlavní linka a questy parťáků. To byla fakt jízda, musím říct (i přes x krát omleté výhrady), že žádná jiná hra ve mě nezanechala tolik emocí a prožitků.
-
New Vegas vítězí, nejen tím.
-
Nemůžu si vybrat. Ale když jsem tak četl niže o FF15, tak všechna DLCčka byla fajn. (myslím hlavně texty. prostě fajn anime momenty) Takovej Gladius a závěrečnej souboj s Immortalem jako hlavní Challenge. Pecka (bez toho ten přiběh ani neberu jako celej)
Hlavní hra mi zase zanechala v srdci díru, které už se asi nikdy nezbavím a stane se ze mě časem "Hollow". Cítil jsem se jak Saske. Chtěl jsem umřít. (když jsem zrovna nechytal ryby :D ) Jedna rána za ránou, jedno zjištění horší než druhý a dotoho vás furt někdo nutí a poučuje jak bejt Dobrej King.. Genialní rozpolcenost. Opačný pocit, ale taky hodně silný. Asi nejsilnější, co jsem v poslední době ve hře zažil a nedokázal to vstřebat. Znáte ten pocit
Z Kotora to byl vztah mezi hlavní postavou a Bastilou jako Quest, co mě nejvíc na celé hře bavil. (nehodnotím li to herně, že to byl v podstatě singeplayer Star Wars variace dračáků)
Z Mass Effectu bych vypíchl vztahy s postavami a jejich rozhovory, když by se slepily dohromady. Ať už Liara, Miranda, Garrus, nebo Wrex to je jedno. Měly duši
-
-
Ohledně vztahů mi to přijde, že KOTOR2 šel ještě o trochu dál než KOTOR. Ačkoliv Bastila je jenom jedna a nepodařilo se ji překonat. Tak Handmaiden (Brianna) byla velmi zajímavá. Za zmínku stála ještě Visas Marr, Atton Rand nebo Kreia.
-
-
na KOTOR2 mi vadilo, že občas bylo docela těžké získal influence u společníků, zejména Kreia, ale i Handmaiden byly oříšky. Pak jsem vždycky zkoušel všechny větve dialogů, která z nich dá influence bod u společníka.
-
-
Nepamatuji si svůj první gameplay, ale na druhý gameplay jsem vůbec neměl problémy se společníky a získat dostatečně velký influence.
Stačilo se zamyslet nad tím, co každou postavu zajímalo a pak vybrat z možností odpovědí nejvíce se hodící. Třeba Kreia tě chtěla naučit tomu, aby jsi byl "vypočítavý" a nevolil jenom extrémy typu dobro a zlo. A když se naskytla příležitost, tak ji ukázat, jak moc talentovaný jsi.
Ale to načítání Save pozicí před konverzací s parťáky byla úplně běžná věc. KOTOR 1&2 měla ohromně velké množství konverzací a člověk se často dozvěděl velmi zajímavé informace, když v konverzaci zvolil jiné možnosti.
-
-
-
-
Za me mise z HOMEWORLD 1 a to 6: Diamond Shoals
-
-
Not Sure if Trolling or Just Very Stupid MEME
Co je na misi "proleť polem asteroidů" emotivní?? 😯
Sestřel nebo uhni pár asteroidům, žádní nepřátelé a žádné zvraty. Taková nudná rutina.
-
-
tahle a jeste 3. mise 😉
-
-
Haha, vtipné 😀
-
-
-