Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
Tak jedine assasin, nebo zelda, ale predpokladam, že na assasinovi nikdo tak zkuseny nedala...
-
Tak tak, ty dvě přiložená videa jsou jak z dobrého filmu... žel PS3 nevlastním (ani X360) a o nákupu si mohu nechat zatím jen zdát. *9*. Holt jsou i důležitější věci, jako třeba reálný život *3*. Ale tuhle hru ( a vlastně i jedničku a dvojku) majitelům konzole ze srdce závidím *4*.
-
A je rozhodnuto. Jdu si pro PS3. Tohle si na PC prostě nezahraju a už mám dost toho, jak mě herně omezuje a právě díky němu mi mezi prsty utíkají ty nejšpičkovější hry dneška.
-
Hra, která představuje kulminaci 25 let zkušeností nejlepšího herního vývojáře všech dob.
-
Musím nesouhlasit.
-
Tak co teda? :D
-
A je to zatraceně dobrá investice ;)
-
Btw příští měsíc čekám dalších 10/10.
A určitě nemyslím Skyrim ani MW3. -
Ono, hry recenzujou jiný lidi takže to je v podstatě co recenze to názor někoho jinýho a pokud je hra parádní tak dostane všude skoro stejný hodnocení, teda v případě že recenzent není naprostej id*ot
-
to ne
-
O tom kdo co hrál raději pomlč když jsi napsal něco takového.
-
kravina
-
ale no tak, HL1 i keď je v mojej top 5 je tunel ako vyšitý ... jediný rozdiel ktorý je keď porovnávam staršie hry a hry posledných rokov je v tom, že tie novšie príliš ťahajú hráča za ručičku a s tým ide ruka v ruke masívnejšie scriptovanie a dojem, že hráč je iba nejaká loutka ktorú ovláda hra a nie hráč.
-
To ne.
-
Pravda, lidi jsou schopni utratit 16000 za iPhone...
-
Nejlepší série všech dob :-)
-
HL2 možná že i jo, ale Hl 1 Hahahaha... Asi jsi nehrál...
-
PS3 stoji 5999kc, za to dnes lidi kupuji mobily (i drazsi). I kdyby pro par exkluzivit (MGS4, GT5...) se ps3 vyplati, plus bezvadnej blu-ray prehravac. Netreba zavidet *3*
-
Jaká reklama? S reklamou to nemá nic společnýho, jde o ty hry (a nemyslim jenom Uncharted)! Koneckonců kdyby na PS3 vycházely sr*čky tak o něj ani nezavadim... ty hry prodávají konzoli ne konzole samotná...
-
Asi je potřeba ti připomenout že i Half life 1 a 2 byly tunelovky a hodnocení měly stejné. Možná to časem pochopíš. To jen tak pro příklad jinak takových her najdeš v historii plno.