Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
Woooow, no tak to je pecka! Hrozná škoda že to není na PC :( Tuhle hru bych si klidně i koupil (a to dělám jen u opravdu vyjímečně dobrých titulů, kterých pro mě osobně moc není)
-
Eh, hry pro deti s malym vlckem? Ne ze by to nebyly dobry hry, ale Uncharted uz je nastesti o par let dal, minimalne v puberte ;)
-
Můj respekt mají Naughty Dog už za Crashe 1,2,3 a Crash Team Racing.
-
Dobře, dovysvětluju.
To, že pravé PC hry jsou rozšířené mezi dospělými je dobře a skvěle.
Ale já jsem psal, že na konzole brečí děti, které na ně nemají. Dospělí PC hráči, kteří mají peníze na konzole, ale konzoli si nekoupí ani na konzole brečí.
Asi se jen správně nechápeme, věřím, že můj argument stojí. -
nenavazuje ,kazdej ma svuj vlastni pribeh jak indi...
-
prostě se s tim vsichni musi smirit TOHLE JE NEJKRASNEJSI HRA NA SVETE ,a vsichni kdo to tady pomlouvaj tak v zivote uncharted nehrali... *1* a jen zavidi , prej ze tunelovka -jak tohle muze rict nekdo kdo aspon trochu hraje, protoze ten kdo hraje hry tak v zivote nemuze hatit tenhle masterpiece, v opacnym pripade hranm vubec nerozumi , RESPEKT NAUGHTY DOG
-
Je velmi vratky. PC ktere koupi rodice vetsinou nebyva extra vykonne. Nemluve o faktu,ze dle pruzkumu jsou nejvetsimi hraci na PC 25-tricatnici(bavime se o skutecnych hrach,ne nejakych webovkach nebo facebookovych nesmyslech),ne deti. Tebhle zazity predudek uz snad nebere nikdo vazne. Alespon z rad hracu
-
Určitě ano.
Jednička je velmi dobrá, ale dvojka taky skvělá.
Pokud by jsi hrát trojku jako první, tak by jsi se stejně chtěl k jedničce a dvojce vrátit a jen by tě oproti trojce zklamaly.
Zahraj si hezky postupně 1, 2 a 3. Nejedná se o nijak dlouhé hry a budeš moc nádherně sledovat vzestup série. -
Nechapu. Jestli je podle tebe kazdy PC hrac pirat,tak to svedci o prostredi kde se pohybujes,nebo o neznalosti a ne o skutecnem stavu veci. Navic PC ma tu vyhodu,ze to neni jen herni platforma. Ale to uz je debata na flame a o to nemam zajem.
-
Navezuje 3 diel dejovo na predchadzajuce, mal by som prejst najprv predosle diely aby som pochopil dej ??
-
Jistě, je to o prioritach. Chci se dotknout jen hráčů, kteří na PS3 a konzole nadávají a přitom by třeba Uncharted na PC chtěli. Pokud chceš hrát jen PC hry, tak je to tvé svaté právo.
A PC je jistě dražší, ale argument není vratký. PC dětěm koupí rodiče... -
Ale kdyby si tady měl vypočítat těch peněz co jsi díky výhodám PC ušetřil, místo aby si hry kupoval, to by bylo na dlouho.
-
Nemuze to byt treba o prioritach(hernich)? Pro nej je to spickova hra,me to vubec nelaka. Pripada mi beckove,jak pribehem,tak provedenim(soude dle videa). Ja bych si treba zase sve (PC)oblibene hry na PS3 nikdy nezahral. A btw. PC je mnohem drazsi,takze tvuj argument je ponekud vratky
-
Hmm, souhlasím. AC:R je zlé dítě doby úspěchu CoDu.
AC2 mělo smysl, protože hodně vylepšovalo oproti AC1.
AC:B ještě taky kvůli multiplayeru, dokonce jsem si hru kvůli němu koupil, tedy jen CD klíš za 400.
Ale AC:R nabízí pramálo nového. Mohlo vyjít o rok či dva později jako AC3 plné nápadů a nových prvků... ale ne, to se nestane, když se hra bude prodávat i po roce rychlé vývoje a velmi málo změněná od předchozích dílů. -
to je akční bečkovej film nebo hra
-
Spis nefandim AC :D
-
Máš mě přečtenýho, co? *1*
-
Vskutku skvělé řešení.
PS3 za 6500Kč je skvělá koupě. A každý dospělý, co vydělává si určitě peníze najde.
Skoro bych mohl vyvodit závěr, že na konzole brečí jen děcka, co na ně nemají. -
Urcite Zelda...
AC je jedna z her jejiz nazev uz cedim skrz zuby. Ne ze by byla spatna ale co rok to stejna hra, stejna grafika, stejne vsechno a nikomu to neprijde divne a kazdy stejne zajasa.... ja vam nevim. -
Ano, Skyward Sword.
AC: Revelations si zaslouží tak max. krásnou devítečku, pokud hra bude bez problémů.