Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
Italští taky
-
Američtí křesťané to dělají běžně i dnes...
-
Co je pro tebe herní PC? PC za 50 tisíc? Vzít to nejdražší od intelu, nVidie, narvat tam 16 giga ramek a nějakou pořádně drahou základovku?
V současnosti PC sestavíš do 10 tisíc a bude bohatě stačit.
Nikdo nevrazí do PC všechny svoje peníze, ale ty zbylé spousta lidí investuje do něčeho smysluplnějšího jako jídlo, účty, oblečení.... Né každej si může dovolit jak PC tak i konzoly. -
Knihy pálí jen nekulturní barbaři. *3*
-
Ok, to bych pochopil... ale je tedy vůbec nějaký důvod to hrát znova, a existuje nějaká šance, že se ta hra bude aspon trochu lišit?
-
Tak je to debil, pokud do toho nacpal vsechno, co ma.
-
ber to ako dobrodružný interaktívny film kde ide len a len o zábavu a nie o realizmu alebo prehnanú logickosť, niečo ako indiana jones v modernom kabáte. Osobne tiež nemám rád hry plné scriptov a predhraných teatrálnych scén ale Uncharted ako jedna z mála ukazuje, že ak sa hra urobí skutočne na úrovni tak to zase až tak nevadí.
-
No mě osobně se předchozí díly moc nelíbily. (to bude mínusů *3* ) Čekal jsem takovej reálnější Tomb Raider, ale místo toho je to hlavně střílečka. Občas jdou určité úseky udělat plížením, což mě přišlo bezva, ale jindy prostě člověk jenom běhá dokolečka a autoaimem střílí kolem. Pak je tam samozřejmě trocha lezení po stěnách, hledání pokladů a spousta cutscén, který jsou na tom asi nejlepší. Zajímavě dělaný tam byly puzzly s nápovědou v deníku - bez deníku prakticky nešlo na řešení přijít.
-
No dobře, ale...vypadá to perfektně, animace, atmosféra, všecko... ale co z toho, když po tobě chce ta hra jen zmáčknout pár tlačítek ve správnou chvíli, tedy alespon to tak vypadá. (pro hráče rpg a strategií těžko pochopitelné). Takže čistě filmová podívaná na jedno shlédnutí?
-
Tohle nepochopíš, dokud si tu hru nezahraješ. Já byl taky skeptický, ale jen do té doby než jsem si oba díly zahrál. Nic lepšího na PS3 není.
-
Jistě, hra vychází 1.11. a zrovna tobě zítra přijde poštou. A mě včera vykouřila královna Alžběta.
-
Nikdy jsem Uncharted nehrál (ani jeden díl), celkově s konzolovkami nemám mnoho zkušeností, ale podle zdejších videí to vypadá, že jediné co má hráč za úkol, je dojít pár kroků k další efektní a perfektně vypadající předskriptované animaci. Rád bych se pletl, může mi prosím někdo zasvěcený vysvětlit, v čem spočívá ta "zábavnost"?
-
Mohu tě ujistit, že takový názor nemám. Ptám se jestli máš ty.
-
S takovým názorem jsi sám ten největší prosťáček.. *3*
-
A taky by měl spálit všechy knihy a přestat se dívat na filmy, na TV atd. ne?
Dnes je přeci správný life jen ožírání se s partou, ne?
Edit: Odstraněno jedno slovo. -
Get a life.. *4*
-
diky teto serii jsem pysny na to ze mam doma PS3 ! moc se na to tesim, ten zazitek v jednicce nebo dvojce byl naprosto dokonaly.
-
tuhle logiku miluju *1* nemohlo by to být třeba tak, že když někdo má herní PC, tak většinu svých našetřených peněz dal za herní PC a tudíž si už konzoli nemůže dovolit? *1*
-
Jiste místo auta si radsi koupím PS3, to vyuziji daleko více.... Kdo dnes potřebuje auto *1*
-
Pokud ma nekdo herni PC, tak rozhodne netrpi financni nouzi na to, aby si nemohl dovolit PS3.