Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preco preboha Dolby Pro Logic, ked vyhoda PS3 spociva v blu-ray a 99% hier ma DTS? *5*
  • Souhlasim. Je rozdíl, jestli chci nadupanou mašinu a vrazim do ni 50k / chci PS3, ale k tomu za 40k koupim pořádnou TV a domácí kino, nebo mi stačí počítač, na kterém si zahraju většinu novinek, ale nebude to tak pěkný / koupim PS3, připojim na svojí starou Teslu, která ani neví, co to znamená LCD, natož FullHD. Takže moje varianta by byla mít nabušenej comp a k tomu konzoli (s obyčejnou televizi, bez sound systému). Ale já vim, že by tam ležela a jen se na ní prášilo. Konzole mám rád, ale hraju na nich jen u kámarádů. Jinak jsem PCčkář.

EDIT: A jsou také splátkové prodeje. Ty jsem včera využil na nákup nového compu. Bez možnosti splátek bych si z mého platu na comp ušetřil tak za dva roky:/.
  • sorry, za druhe :)
  • Nez jsi dosel k Last Guardian tak dejme tomu, ale takhle? Za prve Last Guardian jeste nevysel a mozna jeste dlouho nevyjde, za treti Last Guardian je volne pokracovani ICO, ktera byla prelomova, ale co je prelomoveho na Last Guardian? Je to uplne stejny vyvoj jako Uncharted 1 az 3, ICO az Las Guardian.
  • EHM 10 z 10.? Máte vůbec soudnost?? Ano..hra může být řemeslně perfektně odvedená, ale prosím vás!!! Vždyť to pořád není nic jiného než běžim, skript, běžim, skript...Co ta hra přinesla nového a nevídaného že si zaslouží 10/10 (známka pro hry které posouvají hranice NĚČÍM zase o kus dál - tahle je posunula kam?) Nejhorší na tom je že kdyby to nebylo (óoo velké) Uncharted tak tomu dáte co si zaslouží (7-8/10)...Hra která by si například dle mého zasloužila 10/10 je Last Guardian pokud dopadne nakonec tak jak by měl...Mám PS3 aby zas někdo nemluvil o fanboyovství apod. :-/
  • ne ne ani nahodou,RDR ma strasne moc trofeji,v multaku je jich snad vic nez v singlu a kdo ma platinu,tomu se klanim.v uncharted ziskat platinu je oproti RDR jen prochazka sadem
  • unýst/unést - jsem fakt osel
  • ale ziskat v RDR 50 tisic xp je peknej opruz pokud uz mas vsecko hotovy a chces jen platinu. diky bohu za 2x xp vikend!
  • ve vsem souhlas.dohrat to na nejvetsi obtiznost je taky mazec,spis na roslapani ovladace ale u obou dilu mam platinu,to je snad jasny *3* .Jsem fakt rad za trofeje/achievementy (ze se to dostalo i na pc,treba v left4dead jsem se dost snazil),je to dalsi motivace a nektery ukoly jsou fakt super,zalezi na hre.Treba v red dead redemption unist zenu,svazat,polozit na koleje a pockat az pojede vlak *1* ,no nedej to
  • kolikrat sis uz pustil Pulp Fiction ? proste jeden z nejlepsich filmu = jedna z nejlepsich her *4*
    znovuhratelnost, bez debat ! jednou vyresis prestrelku tak priste onak, jinde se kryjes, pouzivas jinci zbrane, nebo to vyresis na pesti, nebo si je das potichu atd. rozhodne nestihnes zaznamenat tu grafickou krasu, takze parit znova je nutnost, vzdycky se budes kochat. Nedavno jsem dohral opet 1.dil, po pul roce a zase me neskutecne bavill, opetovne prestrelky, lezeni, skakani, obcas nejaky ten boss, no proste nadhera. a kdyz jsem prochazel v noci skladiste zamorene mutanty, malem jsem se p... chlape tohle je jasna volba ! samozrejmne to neni nejlepsi hra na svete to netvrdim, ale rozhodne se mezi top nejlepsich her na svete radi, resp. cela serie :))) lets try it *14*
  • Ringwraith
    Unique Landscapes + Better Cities

Příběh je možná k hounu, ale ten kašli. Ten bude blbej i ve Skyrimu.
  • Nejdrive zjistovat, pak komentovat... http://playstationfans.com/playstation-3/uncharted-3-retail-copies-leaked-early/
  • ty si maximalne tak beckovy troll
  • Hra se bude mírně lišit v přestřelkách, kdy má A.I. alespoň částečně volný prostor pro imporovizaci. Mimo toho je vše pevně nalinkované a tak si 99% hráčů užije navlas tu samou hru (to jedno procento potká nějaký vypečený glitch a tak to budou mít trochu odlišné).

Mimo trofejemi uměle natahované hrací doby je znovuhratelnost...jako u filmu. Časem ho znáš natolik, že i když tě "baví", už se na něj znovu nepodíváš. Hra obsahuje i multiplayer, ale co jsem viděl, tak latence PS3 sítě z multiplayeru dělá spíš hru na náhodný zásah.
  • Pripocti kvalitni televizi a jsi na tech 15 tisic jen to hvizdne.
  • Prave, ze ani nahodou. Ani jeden z fanouskovskych modu z Oblivionu nevymazal tu stavebnici, ktera z toho caka vsemi smery. Generator vseho mozneho. V Bethesde snad vyrobily pouze generator a pak nechali na nem at vyrobi hru. A podle kvality dialogu a pribehu bych si tipl, ze i pribeh musel delat pocitac jinak to vazne nechapu. Morrowind je way better designovanej.

Kazdopadne o kvalitach Skyrimu si popovidame za dva tri roky az si to zahraju.
  • z nejdramatictejsich pasazi bych vypichnul napr. z uncharted2 hned na zacatku jak zranenej drake splha svisle nahoru po vagonu visicim nad smrtelnou propasti nekde v hymalajich. pusobi to zaroven filmove a zaroven se musi hrac aktivne zapojit, i kdyz je to dost naskriptovany.
  • neni to jen behani od jedny custceny k druhy. je tam spousta splhani a skakani a lezeni jako v prince of persia ci assassins creed. je tam spousta strileni, kryti se za prekazkama, snaha o headshoty, sniperovani, sestrelovani vrtulniku granatometem, rizeni vozidel/clunu, apod. misty dost tezky a rozhodne to vyzaduje hracovu pozornost.
    k vyse popsanemu je tam spousta video/naskriptovanejch sekvenci ktery vytvarej tu filmovou atmosferu a jako celek to pusobi naprosto fantasticky a zabavne.

gameplay a herni mechanismy se nejvic podobaj resident evilu 5 (bezi to dokonce na stejnym enginu). to plati hlavne pro uncharted2. prestrelky v jednicce jsou tezsi a ne tak dobre vyvazeny, je to dost odlisnej herni zazitek. trojku jsem zatim nehral tak nevim.
  • co takhle platina? myslim ze motivace bude,seznam z druheho dilu
    http://www.ps3trophies.org/game/uncharted-2-among-thieves/guide/
  • Hairy_Ass
    A tak se potvrzuje staré rčení "Timeo lectorem unius libri" - Bojím se čtenáře jediné knihy. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší