Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
tuto hru si musis zazit na vlastni kuzi ... abys pochopil tech 11/10 teda srry 10/10 ve svete
-
10/10?????
pochybuju ze o ni nekdo za rok bude mluvit a bude se k ni v kazdé diskuzi přirovnvat -
Nj, máš pravdu, je to k ničemu...
http://www.youtube.com/watch?v=7Cxbr5TB7HY -
Ja proti CoD nic osobního nemám, ale prostě se mi hodila do krámu (rýpu do ní i v recenzi na Ace Combat, asi to bude nějaký trend :). Omlouvám se, jestli se to někoho dotklo, ale je to přirovnání, nikoliv pokus o laciný fór. A pokud je nějaká série tak velká a medializovaná jako CoD, tak se do ní prostě trochu líp trefuje, zvlášť když je k tomu důvod.
-
V životě nepochopim, jak někdo může hrát 3D střílečky (ať už 1st nebo 3rd person) gamepadem. Pro mě je gamepad ideál na sporty a 2D běhačky, ale tohle? Obdivuju vás. A taky obdivuju nepřátele, kterak nejsou schopni vás trefit, abyste měli co nejvíce času tim gamepadem zamířit *5*
-
Je v tom rozdil. Teprve s Uncharted se zacalo mluvit o tom, jak se hry priblizuji k filmu, protoze oni s tou hrou tim zpusobem pracuji. Premysleji o akci a filmovych sekvencich jakoby skutecne tocili film a proto ta hra pri sledovani film nejvic pripomina. Ty ostatni akcni adventury jako treba Tomb Raider, to je opravdu jen nekam du, strilim, vyresim puzzle a pak animacka. V Uncharted ale je to designovany mnohem vic filmove i co se tyce level designu, kamer, vypravnych scen, atd. V tomhle je Uncharted prave jedinecny, protoze tu filmovou vypravnost posunulo zase o stupinek dal.
-
Bys málem zapomněl na DTS :D
-
...zahraj si to a potom teprve komentuj.
-
Jo takže když to zapařim na velký bedně tak co? Přestane to být lineární tunelovka? Objeví se quantum nevídaných novinek a nápadů?? Bože můj....
-
Chystam se Oblivion znovu nainstalovat kvuli Nehrimu, tak bych to mohl vyzkouset, ale jsem skepticky - zatim jsem zadny poradny mod na Oblivion nevidel (myslim co se tyce upravy grafiky a zvuku). Ale diky za tip.
-
Zahraj si to na velký Televizi s kvalitnim audio systemem v DTS a poznáš sám proč tahle hra má 10 z 10 Vůbec se tomu nedivim a recenzi musim opravdu pochválit!
-
Třeba takový poměrně nedoceněný Deus ex. Ani jeden díl nepřekoná prodeje U3...
-
Tak jsem zkouknul videa této "úžasné" hry, přečetl jsem si komentáře na obhajobu této "úžasné" hry a došel jsem k závěru, že průměrnému hráči dneska stačí ke štěstí málo.
-
Co myslíš filmovým stylem? Vždyť hry jsou dnes dělané tak aby hlavně připomínali film. Protože pokud jde o to že běžíš, schováš se za překážku..pic pic...přeskočíš překážku a bum - spustí se úchvatná dechberoucí.....video :-/ Tak na to ti můžu napsat každou druhou hru. (Co třeba MGS/některé díly Tomb Raider/ koneckonců třeba i Kane a Lynch / Max Payne/ Gears of cokoliv, ale i některé díly samotného Indyho Jonese (určitě bych si ještě vzpomněl na hodně her, ale jsem dneska nějákej zabržděnej (:-D)...je mi jasné že se mnou nebudeš souhlasit...ale Unch. není nic jiného než esence těchto her v lepší grafice..a to je pro mě zkrátka na 10/10 málo
-
Imf ztrácí originalitu. Možná by se mohl podívat na poznámky na ledničce a vysypat nějaký nový fóry. Čtu recenzi na Tintina na MovieZone a ejhle, out of foucking nowhere rýpnutí do CoD. Čtu recenzi na Uncharted 3 a ejhle, další rýpnutí. Vašku, jsou tu lidé, co čtou oboje. :)
-
Dobrá, pravda, to byly asi dost blbý příklady, moch bych dát spíš něco z akčních legend, ale prostě podlě mě pokud je to takovej interaktivní film jak se tu tak naznačovalo, tak si to nezaslouží stejný hodnocení, jako hry třeba jiných žánrů, který jsou ale jako "hry" v pravém slova smyslu úplně jinde...
-
Ani jedna z tech her co jsi vyjmenoval neni akcni adventura. Recenze nejsou od toho, aby porovnavali jablka s hruskami. Nemuzes od Uncharted ocekavat, ze budes mit hraci dobu jako RPG, nebo strategie, to jsou uplne jine hry. Kdyz chces porovnavat Uncharted se starsimi hrami, vyber si tomu podobnou, ve stejnem zanru a zjistis ze Uncharted je opravdu top.
-
Přesně tak, takhle nějak jsem to chtěl taky popsat... velkou částí hodnocení by měla být právě ta variabilita (různorodost), motivace k znovuhratelnosti, náročnost na hráče, něco co tě u toho udrží ne dlouhý hodiny, ale třeba roky... to by mělo bejt v hodnocení tak 50 na 50 oproti grafice, atmosféře atd... ale tohle nic z toho evidentně pořádně nemá, takže nechápu to hodnocení. Třeba Diablo 2, Age of Empires, Baldurs Gate, Heroes atd, to jsou hry který si na svou dobu zasloužili 10/10, a dodnes se hrajou.. ale tohle? No, trendy jsou dnes asi malinko jinde...
-
Kdyz jsi Uncharted hral, tak nechapu, jak muzes rict, ze podobnych her je vic. Nemyslim akcnich adventur, ale primo filmoveho stylu jako Uncharted. Ktery hry jsou podobny Uncharted? Napis aspon dve...
-
Já napsal pokud dopadne tak jak by měl, jak se jeví...jaký všichni očekáváme že bude (protože ta hra má prostě pro mě předpoklad dostat 10/10 mnohem větší než U3)...promiň ale ukaž mi hru podobnou LG? Možná tak v rámci série (Ico, SotC), ale Uncharted je prostě klasická hopsačka (hrající si na WOW efekt jako CoD) a podobných her je určitě víc. Opakuji. Hru v žádném případě nehaním - naopak. Uncharted 1 i 2 jsem hrál a dohrál a zapařím i tento díl, pouze poukazuji na zdejší hodnocení. 10/10 je pro mě zkrátka trochu silná káva...