Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
ale k X-ku aj Ps sa da pripojit klavesnica + mys :) a silno pochybujem ze toto da volakdo s gamepadom
-
Jackass
-
Hral to nekdo ve 3D ???
-
zajima me co treba takovej karliczekk hraje? a kdyz se mu to nelibi proc sem leze?
-
vsichni kdo to tady na tom foru pomlouvaj tuhle hru at zhniji v hracskym pekle, kdyz se vam to nelibi tak sem neprispivejte trapnejma kecama, taky nelezu na fora her ktery me nebavi a nepisu blbosti. ubozaci prvni tridy ,lituju vas ubozaci... *16* p.s. uzasna recenze...
-
jsem jeste nezazil takze nepoznal
-
trapny kecy
-
Musím uznat, že lokace ve hře jsou skutečně nádherné a kouzelné.
-
Herní Indiana Jones už tady byl a jmenoval se...Indiana Jones :))))
-
http://www.stream.cz/uservideo/623557-horror-garage-story
-
Napr. 1:30 si všimni modré tlačítko X na nabitie zbrane, takže to bolo hrane na xboxe.
-
Asi na tom něco zábavného a napínavého bude, když má tato hra už od prvního dílu tolik fanoušků po celém světě. Možná by sis měl zahrát oba díly a dát si i nový až bude venku a pak napsat, že je to nuda a nezaslouží 10/10. Dohrál jsem oba a co se týká singlu, tak super a mulťák velice chytlavý, naprosto chápu proč se tolika lidem tato hra líbí. A když se nelíbí vám hoši, tak to není náš problém, taky nepíšu že je něco sra.ka když jsem to třeba ani nehrál... *2*
-
Tak já nevim, ale co je zábavného a hlavně napínavého na skriptech, kde hlavnímu hrdinovi jde o kejhák, když už stejně předem vím, že se mu nic nestane, protože za koho bychom teda potom hráli že ? Prostě na film jdu do kina a radši si půjdu zahrát něco co si opravdu 10z10 zaslouží. Ale nepochybuju, že se o tomhle nebude mluvit :D . Protože až vyjde 8 díl stejný blbosti s jinýma kulisama může zasednout vedle CODa, o kterým taky všichni mluví, ale nikoho už to hrát nebaví. Jo a COD byl taky do 4tého dílu hlásán až do nebes.
-
Napsal zarytý PC hráč... *2*
-
Preskriptovana nuda.
-
No,jestli si neslyšel o dvojce,tak si asi dodnes žil někde pod zemí,protože Uncharted 2 byla jednou z nejlepších her loňského roku,jak podle hráčů,tak podle recenzentů a redaktorů. Jinak nevím proč na tuto hru reaguješ,když si ani nepřečteš recenzi a místo toho tady projevuješ své názory na hru,kterou si nehrál a nic o ní nevíš *7*
-
No a? Myslíš že to někdo prodává za 4 kila? A že to dojde do česka za dva dny?
-
myslite ze technicky by to xbox ustal ?
-
Taky to poznáš podle toho sekavýho a neplynulýho rozhlížení při chůzi .)
-
Tak ty jsi holt výjimka ty tu cenu TV ke konzoli fakt připočítej většina ostatních lidí to dělat nemusí.