-
To abys šel.
-
Výsledný motor, nebo grafickou kartu taky posuzuješ vzhledem k poměru výkon/spotřeba, nebo cena/výkon... Tudíž:
!!!Výsledek je vždy nutno poměřovat vzhledem k prostředkům, které byly vynaloženy na jeho provoz a vývoj!!!
Ty kapitalisto veleslavný! -
Trošku tu tvoji "poťouchlou" "logiku" nakopnu příkladem pro zvláštní školu ano?
Takže add Tvrzeni 2:
Ustanovím dvě skupiny lidí, z nichž každá bude mít za úkol postavit dům. Jedné skupině dám rozpočet milion korun a druhé tisíc korun. Obě dvě skupiny před hodnotící komisi postaví malý modýlek ze dřeva - druhá skupina využila prostředků (tisícovku) beze zbytku a ta první (s milionem) je projedla. Budu oba modely hodnotit stejnou známkou?
Bacha, abys tímto neodhalil matrix! -
znovu bych rád poprosil adminy o prozkoumáni pana TheGGG a jeho chování na tomto webu jelikož mi rozhodně nepřijde vhodné, alespoň by se zde dalo založil pravidlo 18+ a byl by pokoj
ale je to samozřejmě na vás jestli plánujete tuhle diskuzi proměnit v nové novinky nebo idnes (tfuj) -
Být tebou dám si pozor na ústa, nejsem to já, kdo si tu nevidí do huby a chápe jen jednoduché věty.
Tvrzeni 1 - jak chceš "objektivně" hodnotit grafiku? Lepší je ta, která má větší barevnou paletu? Vyšší rozlišení? Je objektivně lepší impresionismus, nebo surrealismus? Jakou roli v tom hraje účel, záměr a dostupné prostředky (nejen aktuální hw, ale prostředky tvůrce)? Hrajeme hry jen kvůli grafice?
Tvrzeni 2 - výsledek jako takový je vždy nutno poměřovat vzhledem k rpostředkům, které byly vynaloženy!
Tvrzeni 3 - v tom bude jádro problému s tvým chápaním věcí, že? Za všechno může kapitalismus. My ti rozumíme, ty nemůžeš za nic, chudáčku...
Tvrzeni 4 -total nonsense -
Takze jeste jednou, ve vetach prostych, tak aby to pochopil i takovy myslenkovy gigant, jako jsi ty.
Tvrzeni 1:
Ta grafika je hnusna a to objektivne, protoze je horsi, nez desitky her vydanych po roce 1991. Pokud hra nenabizi neco extra, co neni ve starych hrach, pak ji ani nema cenu hrat.
Tvrzeni 2:
Pocet grafiku, kteri na hre pracovali, se nema promitat do hodnoceni grafiky, protoze se hodnoti vysledek jako takovy a je jedno kolik lidi na nem pracovalo.
Tvrzeni 3:
Nejsme na skole, ale v kapitalismu a tady se body za snahu nedavaji. Ani se nejsme v desetiboji, kde vitezi Ti, kteri jsou podprumerni v kazde discipline.
Tvrzeni 4:
Pocet lidi, kteri maji na disku soubory vice nez 20 let stare je dost maly, protoze disky maji tendenci odchazet. Napr. pokud selze zdroj.
Az pochopis tyto jednoduche vety, tak se ozvi. Grafiku. -
Prolog mám (asi) za sebou i když na žádné bratry jsem zatím nenarazil. Ten systém soubojů... uf... mě nijak nebere, jestli je to takhle u celé hry tak to opravdu asi nedám. Uvidíme, ještě nějakou hodinku tomu dám, ale fakt to asi nebude "moje" hra.
-
Vydrž prolog a jak se dostaneš dál a narazíš na dva bratry kostlivce, tak se to pořádně rozjede.
-
Tak jsem to zkusil a vůbec mě to nechytlo *9* . Možná kdybych vydržel dýl než 2 hodiny tak třeba jo ale zatím tedy ani trochu, ale ještě tomu možná šanci dám.
(Grafika mi nijak nevadí) -
Dočetl jsem po slovo "svetky". Dál to nemá smysl. S někým kdo má velmi podprůměrné IQ nemá cenu diskutovat.
-
Konečně recenze.Už jsem ani nedoufal, že tenhle klenot tady uvidím. *4*
Všichni si to zahrajte a poznáte jak se má dělat vtipná hra. -
Uz jen podle screenu to vypada jako nehorazna srajda, budiz.. podival jsem se na par gamesplay youtube videi, ktere mi k verdiktu dodaly jistotu.. je to srajda. Podle tehle situace soudim, ze zanedlouho budeme svetky 10/10 adventur odehravajicich se na cerve obrazovce s dejem: vidite pred sebou mistnost, chcete jit rovne ? chcete jit doleva? chcete jit doprava? . jedna odpoved je spravna, vyberte si ...
-
No a?
-
Takové uživatele tu nechceme.
-
Vuuubec tady nejde o AAA hry, je spouta zabavnych podhodnocenych indie her napr. liero, skoky atd.. ktere si pochvalu zaslouzi, ale undertale.. tady uz prestava hovinko smrdet... lidi vzpamatujte se *1*
-
Asi si nechám zatím Undertale utéct, už jsem za Vánoce utratil dost peněz a času taky dost není, ale jak sleduji místní diskuzi, tak je zřejmé, že jste se stali obětí testu nové AI technologie - hatebota. Je fakt dobrej, jen se v jednom příspěvku prozradil, když napsal, že se učí z diskuze na games. Takže pokud nechcete přispívat k rozvoji schopností hatebota, dále na něj nereaguje. Nechť vás provází Síla *5*
-
Ahoj, jmenuju se Pepa a hraju jen to, co se mi líbí. Co se mi nelíbi, ani nezkouším, ale hrozně rád to hejtuju v diskuzích. Lidi, co hrajou hry, který se mi nelíbí, naprosto nechápu, považuju je za idioty a hrozně rád na ně reaguju v diskuzích. Čím víc trolím, tím víc si připadám cool. Tajně doufám, že z toho nikdy nevyrostu, protože mám pocit, že by pak moje existence ztratila smysl. O Undertale slyším poprvé, recenzi jsem ani nečetl, protože když se podívám na obrázky, obrací se mi žaludek. Nikdy nepochopím, jak někdo může takové ohyzdné paskvily vůbec nazývat hrami. Jo kdybych já měl udělat vlastní hru, nepochybně by vyhrála soutěž krásy. Ale protože hry dělat neumím, nikdy se o nic takového nepokusím a budu dál pokračovat v tom, co mi jde nejlíp: hejtovat. Děkuju za pozornost, hned se cítím lépe...
-
Ta poslední věta se ti vrátí, jen si počkat až budeš otcem.
-
Novus Inceptio stojí na outsourcovaných grafických assetech je už rok ve vývoji, zatím v alfě, a autorská herní náplň (questy např.) je prakticky nulová.
-
Ten kdo o sobě říká, že je realista by musel být snad bůh. Vidět vše realisticky nejde. Namyšlenost.
K tomu co jsi napsal prvně tě vedli důvody, zaujatost apod. Jako u každého. Prostě tyhle sra*ky miluješ. To není špatné ale není to rozhodně realistický pohled.