Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasím. Lepší je "postav armádu, nauč se pravopis" *6*
  • Reakce ohledne valecnych aktu je zalozena na "nepritel meho nepritele je muj pritel" a to tak ze dusledne. Sit vztahu kdo koho nemusi se tak dinamicky meni.
  • Tenhle clanek je docela přesným vycucem blogu Jack Lusted. To je vyvojar co ma na starosti team vyrabejici modely a animace. Ma take blizko k hernim mechanikam. Docela aktivne prispiva na forum, neni z PR oddeleni. Nehypuje. Tomu co rika se da verit.
  • Super pohadka a co ten island?
  • Takže když napadnu Makedonii, Egypt bude nadšený, ať už je globální situace jakákoliv? Spíš bych uvítal dynamičtější systém, kdy bude Egypt nadšený, i kdybych napadl islandské rybářské vesničky, pokud s nimi bude ve válce a naopak pokud se mu bude hodit silná Makedonie k zastavení římského vlivu (který bude zrovna třeba ohrožovat egyptský obchod), měl by s ní kámošit a poslat ji nějakou tu zlatku. Snad to nebude naskriptované chování, s tím by se mohli jít kluci s prominutím bodnout ... PS: už mám také předobjednáno *1*
  • Hlavně ať funguje pořádně Ai, a to jak v diplomacii tak v boji. Vždy jsem si přál Total war který by byl i o něčem jiném než "postav armádu, dobyj svět"
  • Jen aby to nebyli jen pr kecy
  • Doufam, ze to omezeni armad nebude tak markantni. Ale vypiplavat si armadu a trosku ji i manazovat zni dobre, otazka jak dlouho to bude zabavny. Hlavne at boje ale nejsou tak rychly, mohli by si vzit priklad z par modu, ve kterych je silnejsi moralka a tim padem i lepsi zazitek (aspon pro me).
  • Moje nejočekávanější hra pro letošek. Ať se Creative Assembly daří i nadále. Vychytejte co nejvíce mušek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit