Přejít na výpis diskuzí
Unikátní armády a upravené souboje v Total War: Rome II
23.7.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
aj tak je to prakticky jedno....budeš mat pol mapy tak ta budu nenavidiet vsetci, aspon ked som hral empire a napoleon za fr. tam je to lahsie ja nenavidim britaniu oni mna a dilema okolo diplomacie vyriesena *1*
-
Navic nebylo by na skodu dat original nazvy,a netak nize napsat kam spadaji,nebo kdyz uz trochu horsi,dat originalni nazev do popisku pod jednotku. A nevite jak to bude s taktizovanim?jestli to bude jen poslat vse na nepritele,nekdo se nad tim pohorsoval. A ten coop hra to bude normalne hra s kamaradem na mape Evropy?
-
Co se ti na tom nelíbí? Pár chyb v interpunkci? Nevim proč hned řešíš gramatiku když to není v tomhle případě podstatný. Jinak jestli myslíš slovo dobýt, tak to je gramaticky správně, protože tím něco získává, nabývá...
-
Tak jak koukám,j tady hodně lidí co si stěžují na omezení armády či jména legie. Však hráči, což jste i vy,chtějí takové to hry co nejskutečnější a realistické,tak proč ne omezení?V té době neměli pro příklad 35 legií,bylo jich méně ale za to sčítali hodně vojáků v řádech tisíců až desetitisíců.Takže s tímhle jsem pro omezení,a ty názvy legií,ty se normálně dávali.Nemýlím li se tak některá se jmenovala třeba Makedonica,takže si je nazvat je podle svého velmi dobrý nápad.Kdo si to chce opravdu vychutnat,tak vše toto je pouze k dobru.Navíc není špatné si k tomu něco přečíst z historie =) *3*
-
Škoda že už to asi moje šunka nerozdejchá. Ale stejně mi to nedá abych to nevyzkoušel, jestli mi to náhodou nepůjde. Však všichni víme jak to chodí s těma jejich specifikacema :)
Co by mělo jít nejde a co by nemělo chodit funguje bez problémů. -
V poho, já děkuju za supr článek :)
-
už aby konečne bylo po prazdninach, nemužu se dočkat
-
Kousky šotka budou přitlučeny na maličké kříže podél cesty do Říma.
Opraveno, dík :) -
rome ve své době byl menším zklamáním ;)
-
vždyt to tak bylo od nepaměti týhle hry. pokud tvůj generál padl v boji, tak morálka rapidně klesla a armáda i klidně zdrhla z předem vyhraný bitky
-
v původním rome byla taky většina barbarských jednotek swordsmani a axemmani, čili žádná změna. původní názvy jednotek jsou vždycky v důkladnějším popisu jednotky.osobně mám o starost míň, když stojím na bojišti proti nepříteli, kterého ještě neznám, a vidím "dacian swodrsman" než "hypaspista".
-
Jen tak mimochodem - jsem jedinej, koho odkazy v posledním odstavci textu místo přesměrování do shopu pošlou na herní karty Football Manageru a Race: The Official WTCC Game? :D
-
A já sedím 3 metry od Gejba a makám na HL3. Letos se připravte na velký odhalení, budete čučet.
-
Tak s těmi termíny to bylo ve všech Total Warech. On případně někdo udělá alespoň malej mod.
-
Ne, jmenuješ nového.
-
Co ti vadí na rychlém pochodování bylo to běžné ...
-
armáda nemůže být bez generála...a to jako když během boje umře tak se ta armáda rozpadne?
-
To s těma názvama mě sice celkem štve, ale víc mě štve to omezování armád. Co to je za ptákovinu? Proč bych nemohl mít kolik armád chci... Ale dobře. To s tím rychlejším pochodováním se mi taky nelíbí. Těším se na to, mám předobjednáno ode dne, kdy to šlo, ale čím dál tím víc mě sžírají pochyby, že to nedopadne úplně podle mojich představ.
-
Možnost mít obávanou legii zní moc dobře. S těmi názvy už je to horší. Snad to nějak nezdupou sakra.
-
Trosicku stebou souhlasim, hlavne po tom co sem videl gameplay, bitvu v egypte:( Asi je na case snizit ocekavani a cekat ne uplne neco jako rome 1 ve sve dobe:)