Přejít na výpis diskuzí
Unikátní armády a upravené souboje v Total War: Rome II
23.7.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Pracuju primo v officu CA v Horsham, UK.
-
Měl jsem namysli tu věc, že v dřívějších TW to tak šlo :) vytvořil sis nějakou jednotku ve městě a poslal ji a následně sloučil s již vytvořenou armádou :) aby byla buď větší nebo doplňěná (neberu automatický doplňování jednotek na spřáteleným území) :)
-
No v tom případě by mohli udělat celou hierarchii :D což by vůůbec nemuselo být špatný, ale to už by bylo asi až moc složitý, ale představa, že z jednoho legionáře se stane optio - centurion - první centurion a pak prefekt tábora.. hmmm :))
-
2P_CA: Kterepak mesto? Clovek je velmi rychle skepticky, vidi-li v nasi doline radoby reakci spolecnosti, vytvarejici hry pro cely svet, ne jen pro nasi kotlinku ;-)
-
Ze zvedavosti - co mas za stroj?
Specifikace jsou krute nizke, a problem zacina byt pri mega armadach. Sam jsem parival stare TTW hry na ne zrovna delech (v ramci doby), a nemel jsem moc problemy. Horsi to bylo s mody ;-) -
FYI: V shogunu jsou tahy na par vterin (v late max par desitek, zalezi jestli mas zaple rychle animace ci ne, takze je to svizne...), takze bych se "nekonecneho" mysleni moc nebal... uvidime
-
Po smrti generala se ti automaticky rekrutne novy ;-) Ale to tusim v clanku psali.
-
Jenomze ja pro CA doopravdy pracuju jako programator na Total War
-
Tak ony legie vedli velitele podrizeni generalovi ci samotnemu cisari,to by take mohli udelat :-)
-
Fakt jo, ma pravdu ten chlapec. koukl jsem se do pravidel. Mám ze školy pekných pár pátku. Muj nazi-grammar prispevek uminuskovat. K smrti prosim.
-
Co nosíš pod kiltem nas opravdu nezajímá.
-
Nakup SSD doporucuji na Ofiko foru. Hra ma kolem 30G a tak se bude nahravat porad. V oficialnich speckach to samozrejme neni... .
-
Armada ktera ztrati generala bude predielen okamzite novy. Jak to bude delane, se jeste nevi. Je mozne ze zvoli rychlocestovani nejakeho tveho generala co spravuje mesto, je mozne ze povysi nekoho z vysokych centurionu (novy general)
-
Bude to alespoň větší zábava a dalo by se říct i větší "strach" a nervy :) trošku mě mrzí, že nebude možno pohybovat s armádou bez generála a doplňovat jednotky :) v historii to tak ovšem bylo, jednotky (u mě legie) se doplňovali, tak nevidím důvod, proč to tak nepůjde :) no jsem zvědav, jak to bude, když vám rozsekají půlku legie :) ale už se těším na zdokonalování jednotek jako celku a konečně se bude dát i popsat celá legie :)) to abych si načrtnul mapu tažení a pojmenoval si legie tak, jak a kde ve skutečnosti byly *5*
-
Ono to všetko znie super, ale ako tu bolo spomenuté radšej znížiť očakávanie. ROME hrávam doteraz (hlavne mód Roma Surrectum 2) takže nad kúpou neváham. Bojím sa hlavne technickej optimalizácie, aby to nebolo ako u vydanie ETW, kde po niekoľkých ťahoch, trval ťah počítača aj 10-15 minút (ešte že to bolo časom upravené). SHOGUNA 2 som nehral, tak neviem či sa niečo na dĺžke ťahov zmenilo. Uvidíme ako to bude s "módovaním", ale myslím si že to nebude tak podporované ako u ROME a MTW.
-
je tady nějakej čudlík, kterej by to dokázal? a jestli ne, tak proč ne?...
-
Snad nám zase nevyhlásí válku státečky na druhé straně mapy a naší armády...
-
Stačilo by to udělat jednoduše:
Historické jméno: následně v detailu nebo v jako druhé jméno charakteristika, např. heavy inf/ligh cav -
Takzvaný Shamefurrrr DISPRAYYY!
-
taktiku "hrr na ně" praktikují jenom barbarské národy kvůli obrovským útočným bonusům při "první vlně" a obvyklé početní převaze (o pětinu více mužů na oddíl - u základních hord). o nedostatek taktizování, narozdíl od empiru, bych ale určitě strach neměl *4*