Přejít na výpis diskuzí
Uniklé záběry z Fallout 4 ukazují úvod hry i záběry z akce
2.11.2015 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Grafika sice žádný zázrak, ale o tom Fallout nikdy nebyl a je to to poslední, co by mi vadilo.
-
-
otom nikdy nebyl fallout 3, hra prachpodrumerneho kalibru
Fallout 1 a 2 ma grafiku krasnou na kterou se da divat i dnes, protoze je malovaná s velkym durazem na detajl a koncepci -
Plně souhlasím, hlavní je aby to mělo slušnou hratelnost, příběh a jelikož je to Fallout tak i tochu toho humoru. A až potom si budu stěžovat na to, že každá plechovka nemá 8k textury, případně, že je to trochu hranatější. Pořád nechápu, co vlastně všichni od grafiky očekávají? Je to hra s obrovským (velmi pravděpodobně) otevřeným, dynamickým (snad) světem a pokud to má slušně běžet i na starších strojích, nedejbože konzolích tak to prostě nemůže vypadat jako techdemo.
-
-
Už se moc těším
-
už se těším na hezkou sbírku bugů na youtube, u Skyrimu jsem se vážně bavil. Šance že Bethesda nějakou náhodou udělá dobrou hru je asi 1:100
-
-
Udělat dobré a vlastně výborné hry oni umí bez problémů. Udělat je nezabugované je už něco jiného.
-
-
lol a kdys od nich naposled videl aspon prumernou hru? Nejen ze to bude zabugovany, ono to predevsim nebude k hrani, teda nez to za rok ci dva moderi daji do pouzitelnyho stavu. Jen pak nevim, jestli bych ten litr nemel poslat moderum, misto temhle bridilum.
-
-
Muzu ti poslat penize, ze by ses pak sebral a odjel do pi.. a uz tady neoxidoval pls?
-
-
kolik mi dáš, abych sem přestal chodit? Pošli litr a měsíc se tu neukážu
-
-
Dej adresu vody tu mám dost, takže pošlu i dva...tři
-
-
Tak vodní čip říkáš. No to sis podepsal ortel.
-
-
-
Uděláme sbírku, já bych tak přispěl.
-
-
Taky rád přispěju, jdeme na Startovač?
-
-
-
-
Vy děláte, jak kdyby hry od Bethesdy někdy byly grafickej skvost. Já se spíš bojim toho, že celá hra bude na jedno brdo, dialogy debilní, questy generický, rpg systém ve finále naprosto zbytečnej a já u toho stejně zas strávim 50 hodin. Načež si po půl roce nevzpomenu, co mě na tom vlastně bavilo.
-
-
pamatuju si recenci z levelu na morrowind...krute natrocna hra...ja ji hned po vydani nemel sanci na tehdejsim pc rozjet ...dal sem si to az o rok pozdejs...kazdopadne od dob morrowindu se grafika nak vyrazne nezlepsila...mame lepsi textury, postavicky maj par poligonu navic, ale jinak je prostredi dost strohy,nedetailni,nudny,sterilni...ale takova vec jako motion capture je v bethesde asi tabu,totalni tabu...jen se o tom zminis a des na pracak :D
-
-
Zase bych neřekl že se grafika moc nezměnila: http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131225185024/elderscrolls/images/1/15/Alit_(Morrowind).png
-
-
Skyrim se mi líbil...
Ale souhlas... což mě přivádí k otázce HW nároků... proč tak vysoké? -
no morr byl ve sve dobe nahodou moc hezkej :)
-
-
Nejen ten, i Oblivion byl ve sve dobe graficka bomba.
-
-
Tj, trava 3m kolem postavy a pak uz jen rozplizla textura ...
-
-
Jo tak kdyz jsi dal to hejblatko na minimum, byly to 3 metry. Jinak urcite vic:) Rozhodne to byla graficky pekna hra. Srovnej s jinymi hrami z roku 2006. Zpracovani vegetace urcite nebylo nikde lepsi. Byt jak rikas, jen do kratke vzdalenosti, obzvlast na tehdejsim hardwaru.
-
-
Sak si to vyzkouzej na soudobym HW, bude to vypadat porad stejne blbe. Poresili to az moderi. Ti tomu dodali i rozumne vypadajici vodu, ktera byla, narozdil od ty orig, i pruhledna ...
A nejlepsi na tom bylo to, ze si prosel desitky dungu, pobil tisice mobu, abys ziskal krouzkovou zbroj, pak ses vyspal, dostal level a kazdej zebrak na ulici mel platovou ... jo a jejich slavny DLC "zbroj na kone" ...
-
-
-
-
-
-
Hele, nestrašte mě... partnerka mi F4 před_objednala.. Snad to zachrání hratelnost, když už to vypadá jak Sims.
-
Dávejte mi mínusky jak chcete ale F4 si nekoupím ani ve slevě na steamu, když je bez češtiny (nehratelné pro mě) radši koupím AC:S protože i když to má bugy, tak aspoň neserou na Cz zákazníka a dají mu titulky.
-
-
Tak se nauč anglicky, jinak ti není uzavřený jenom Fallout 4, ale celý svět.
-
-
Vybral sis blbej jazyk, arabsky uz umis? V GB se bez toho uz ani nesvezes taxikem.
-
-
a to neni jeste to nejhorsi :D
-
-
Já nejsem žádný fanda strhující super grafiky, ale hned to první video, to se na mě nezlobte, ale i nízkorozpočtová adventurka před 10 lety měla lepší animaci postav
-
-
New Vegas na tom technologicky nebylo ve své době lépe (spíš hůř i ve srovnání se souputníky) a byla to pro mě nejlepší hra od druhého Gothicu. Z technologie obavy nemám, krásné to místy bude určitě. Obavy mám z Bethesďackého odfláknutí logiky (viz. Skyrim a jeho nazí bandité tábořící dvě obrazovky od dračího hnízda), generických questů a vůbec celkové soudržnosti a uvěřitelnosti.
-
-
Však už se to brzy dozvíme *4*
-
-
-
Interiéry vypadají přesně jako v Rage, což mě dvakrát nepřitahuje. Na druhou stranu, jak ukázal Skyrim, v exteriéru je síla enginu, tudíž by alespoň exploration mohlo být pastvou pro oči. Nicméně, obecně platí, že není rovnítko mezi "krásou" a technologií. Takové Bloodborne nemá kdovíjakou technologii, ale jeho estetika je bezesporu krásná.
-
no ukazuje se opet že mistni komunita opet reší predevším grafiku
-
-
A co bys ted chtel resit, kdyz to nikdo nehral ?
-
-
Jako že když nemáme k řešení nic důležitého,musíme začít řešit stupidity?
Na stejném principu funguje feminismus :-)
-
-
-
vypada to paradne (zaroven si utiram **del toaletakem s vytistenou diskuzi a tucne zvyraznenejma jmenama mistnich pochybnejch existenci)