Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    Já nejsem žádný fanda strhující super grafiky, ale hned to první video, to se na mě nezlobte, ale i nízkorozpočtová adventurka před 10 lety měla lepší animaci postav
  • No jestli ti tahle grafika brání vžít se do hry, tak to potěš koště. To nevím, co bys dělal před dvaceti lety. A před třiceti bys nejspíš ani nepoznal, že to na monitoru je hra. A vlastně by sis neužil ani první Fallouty, protože jsou kreslený, tedy dle tvých měřítek asi naprosto neuvěřitelný.

Sakra neříkám, že grafika F4 je současnej high end. To opravdu ne. Ale je naprosto dostačující pro něco, čemu se říká videohra. Když se tady lidi obávaj, jak to bude s kvalitou příběhu a s vlivem SPECIAL na hru, dá se to pochopit. Vzhledem k dlouhodobým zkušenostem s Bethesdou jsou takový obavy na místě, pokud to jsou skutečně obavy a ne předčasný soudy. Ale vymlouvat se na tuhle grafiku? Nesmysl, to jsou fakt jen výmluvy.
  • archie777
    Interiéry vypadají přesně jako v Rage, což mě dvakrát nepřitahuje. Na druhou stranu, jak ukázal Skyrim, v exteriéru je síla enginu, tudíž by alespoň exploration mohlo být pastvou pro oči. Nicméně, obecně platí, že není rovnítko mezi "krásou" a technologií. Takové Bloodborne nemá kdovíjakou technologii, ale jeho estetika je bezesporu krásná.
  • no ukazuje se opet že mistni komunita opet reší predevším grafiku
  • copak umela inteligence ale ta hratelnost... jinak nevypada to o moc hur než skyrim a ten tu mel desitku takže...
  • vypada to paradne (zaroven si utiram **del toaletakem s vytistenou diskuzi a tucne zvyraznenejma jmenama mistnich pochybnejch existenci)
  • Morraw
    Skyrim mě naučil jednu zásadní věc - vyplatí se počkat aspoň rok na zmodovanou hru. První mě to bavilo hodně, ale když jsem to po roce zapnul s mody, tak mi došlo, jak je hra "jednoduchá" a co všechno v ní chybí.
    Hype kolem nového Fallout tak letos nechám projít kolem mne.
  • Chidlink
    Co pak grafika, ale ta umělá inteligence. Zdá se to jenom mě nebo je fakt tak tupá ? Sice nevíme na jakou obtížnost to autor hrál, ale i tak.
  • tady asi nekomu neco unika, ze? Takova jedna zcela zasadni a docela komplexni vec, kterou kdyz clovek pochopi, tak absolutne nemuze napsat to co si napsal. To prijde s vekem.
  • Ty zaběry jsou zkomprimovane a na konzoli takže si počkej na pc verzi a 1080p a potom dělej soudy
  • Poradím ti: udej radši rovnou celej internet; pokud budeš posílat upozornění takhle po jednom, máš co dělat do konce života. Což by na druhou stranu možná nebyla taková škoda. *11*
  • Doufám, že "pěkně hlídaný" Vault za domem je jen náběhem k pořádné dystopii. Leaknutý "nástup" do Vaultu mi přijde v tomto směru docela mile atmosferický. Žádná selanka tam dole pod zemí... Ale taky se bojím, že v případě Bethesdy nás jako obvykle čeká leda "politicky korektní" klišé suburban post-apo opera, tj. kýč.
  • Ty si asi trotl , odkaz není zločin
  • No právě...
  • Já teda nevím, ale ta grafická podoba hry se mi nezdá něják úchvatná, ba naopak. *8*
  • yuri337
    Ty rozmazané textury jsou snad vtip? Není náhodou 2015? Vždyť se to ani s downgradnutým Zaklínačem 3 nedá srovnat. 13 let starý Gamebryo engine to nezachrání, stuttering postav při pohybu je tam pořád, prostě hnus..
  • taky uz prestavam doufat a zatim si na koupi netroufnu ...
    vidis a stejne se to bude prodavat .. dalsi hra roku a velkej uspech .. navidenou u fallout 5 *1*
  • Odulin
    Napadá mě Alien Breed, ale to nebude on.
  • co by games neudelali pro zvyšeni sledovanosti. i vypuštení nelegalnich zaberu. odelsano upozornení Bethesde na tento web
  • Zrušil jsem předobjednávku. Nejen kvůli grafice (která jest horší než byla má nejhorší očekávání), ale i kvůli dalším věcem, které jsem si od leakerů přečet - především naprosto zkriplený systém dialogů mě od hry naprosto odradil. I další věci, jako například špatný vnucený dabing či otravný base-building, který se do hry nikdy neměl dostat, mé očekávání značně zchladily.

Čekal jsem, že se Bethesda pochlapí a půjde s dobou co se týče kvality produkce - financí mají víc, než prakticky kdokoliv - ale hoši se na to vykašlali a zkoušejí udělat byznys jen a pouze na vlastní značce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit