Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co bys ted chtel resit, kdyz to nikdo nehral ?
  • Uděláme sbírku, já bych tak přispěl.
  • Tak se nauč anglicky, jinak ti není uzavřený jenom Fallout 4, ale celý svět.
  • Udělat dobré a vlastně výborné hry oni umí bez problémů. Udělat je nezabugované je už něco jiného.
  • Už se moc těším
  • Muzu ti poslat penize, ze by ses pak sebral a odjel do pi.. a uz tady neoxidoval pls?
  • Lukass
    Jde me hlavne o animace postav, vzdyt to neni normalni. A horici pes co dela jakoby nic ten je taky k sezrani.
    Hrat sem zacinal v 90 letech, prvni hra Forskane, a jeste predtim Turbo na didaktiku
  • Sr_Lobo
    Mno dal sem par vterin a neverim ze ta by to nechali uniknout schvalne, protoze ta grafika je tak neskutecne hnusna, ze by jim to jenom uskodilo. Nu coz aspon se tesim trochu min *15*
  • no morr byl ve sve dobe nahodou moc hezkej :)
  • Nápodobně, v tom je síla i slabina Bethesďáckých her.
  • a to neni jeste to nejhorsi :D
  • už se těším na hezkou sbírku bugů na youtube, u Skyrimu jsem se vážně bavil. Šance že Bethesda nějakou náhodou udělá dobrou hru je asi 1:100
  • Llour
    Však už se to brzy dozvíme *4*
  • Vy děláte, jak kdyby hry od Bethesdy někdy byly grafickej skvost. Já se spíš bojim toho, že celá hra bude na jedno brdo, dialogy debilní, questy generický, rpg systém ve finále naprosto zbytečnej a já u toho stejně zas strávim 50 hodin. Načež si po půl roce nevzpomenu, co mě na tom vlastně bavilo.
  • Hele, nestrašte mě... partnerka mi F4 před_objednala.. Snad to zachrání hratelnost, když už to vypadá jak Sims.
  • jnsCZ
    Zkusím teda výstřel úplně do prázdna - co takhle Alien Shooter?

http://wnpcdn.com/screenshot/14840-978534c0f17b55a18f2abcf41918aeb7b.png
  • archie777
    New Vegas na tom technologicky nebylo ve své době lépe (spíš hůř i ve srovnání se souputníky) a byla to pro mě nejlepší hra od druhého Gothicu. Z technologie obavy nemám, krásné to místy bude určitě. Obavy mám z Bethesďackého odfláknutí logiky (viz. Skyrim a jeho nazí bandité tábořící dvě obrazovky od dračího hnízda), generických questů a vůbec celkové soudržnosti a uvěřitelnosti.
  • Dávejte mi mínusky jak chcete ale F4 si nekoupím ani ve slevě na steamu, když je bez češtiny (nehratelné pro mě) radši koupím AC:S protože i když to má bugy, tak aspoň neserou na Cz zákazníka a dají mu titulky.
  • Bomby spadly v roce 2077.
  • jnsCZ
    A zhruba rok, kdy jsi to hrál?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit