Přejít na výpis diskuzí
Uniklé záběry z Fallout 4 ukazují úvod hry i záběry z akce
2.11.2015 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
No nemá pravdu. Ale to je porad dokola. Drizt poradne nikdy Skyrim nehral a jen placa nejake domenky.
hra ho nebavila, prerostla mu přes hlavu, citil se ztracen, tak ji odsoudil aniz by ji dal sanci. A pak pise tyhle nesmysly. -
otom nikdy nebyl fallout 3, hra prachpodrumerneho kalibru
Fallout 1 a 2 ma grafiku krasnou na kterou se da divat i dnes, protoze je malovaná s velkym durazem na detajl a koncepci -
Tak vodní čip říkáš. No to sis podepsal ortel.
-
Ten hořící pes... achjo *1*
-
Mas sice pravdu, Hellgate byl dobrej, ale po pulce uz mne trochu nudil. A mass effect hodne sazel na cover system a statistiky. Spis se bojim, ze kdyz budu prochazet barakem a vybafne nejaka potvora, tak se ji bat tolik nebudu. Ale jak rikam. Dam to na nejtezsi a uvidim. Pokud to je unikle video, tak to bude zrejme z testu a ti to tam jedou kolikrat skoro naslepo (jeste aby ne, kdyz hraje celec den stejnou cast dokola).Takze se bojim asi zbytecne.
-
promin, ale podobne neznalkovske příspěvky jsem uz resil milionkrat a uz me enbavi se porad opakovat. Takze si to bud dohledej nebo bez do prdeele:)
-
To neznamená že nemá ve všem pravdu.
-
jasne Obsisdiani umi udelat rpg když jim k tomu někdo da enigene, systém, svet a napady. pak jedou jak roboti..cvak,cvak,cvak. Sami zatím neudelali jedinou hru která by byla necim vyjimecna a která by se dala radit mezi legendy. Bethesda tech legendarnich her ma tri prdelee.
-
pro mne je vrcholem v tomto žánru série Gothic - 1,2,3 a Risen. Taky Two Worlds II je docela zajímavé a taky Sacred 2 Fallen Angel (open world diablovka). Jinak je to ale žánr dost obtížný, do kterého se moc firem nepouští, takže není moc velká konkurence.
-
No nepovídej. Vyveď mě z omylu v nějakém zásadním faktu.
-
ty se radsi nikam nepodepisuj, pac podle tvojeho prispevku vis houby s octem.
-
nahodou... odhalovat po kousickach pribeh zmizeleho otce v podani L. Neesona, bylo super. Jeden z mala hernich co si pamatuji.
-
tak kombinace RPG/střílečky nemusí být vůbec špatná. Já jsem si třeba Mass Effect vyloženě užíval, a to jsem ho hrál na nejtěžší obtížnost, když to taky občas nebyla sranda. Dalším povedeným příkladem RPG střílečky je Hellgate London.
-
Nikdo lip open world rpg udelat neumi, to co dela bethesda je nejlepší co je v tomhle zanru na trhu. To ze se to nekomu nelibi je věc jina, ale nikdo lepsi proste není. Ja jejich hry mam moc rad.
-
btw: grafika, na to, ze to je open world rpg bez loadovaciho screenu (az na vnitrky, ale to maji uz od future shocka), vypada dobre.
-
Dobře, hořící pes fakt normální nebyl, to souhlas. I když zase vypadalo to strašidelně, měl jsem skoro respect. *1* Ale ani proti těm animacím nemám nic - pokud nebudou vznikat "animace" vzniklý bugama, to už je něco jinýho a takový výtky maj opodstatnění. Tak když pamatuješ Didaktika a tvoje mysl by téměř zákonitě měla umět domýšlet si grafiku bez námahy, páč tak je vytrénovaná, tím spíš bych předpokládal, že mávneš rukou nad věcma, který prostě nejsou špička, ale na funkci vliv nemaj.
-
tesim se hodne. Kdyz to dam na nejtezsi obtiznost, snad to nebude takova strilecka. Tu statistiku maji udelanou bozsky.
-
Pad scaling bych se podepsal. Nejhorší je snad ten fakt, že neznalého hráče moderní TES série, tahle featura zarazí až po několika hodinách hraní, kdy si myslí, že opravdu smysluplně prozkoumává mapu a leveluje v dungeonech. Je to pak takové smutné prozření, že levelovat je zbytečné a zajímavý loot v truhle prostě nenajde i kdyby toho bosse nějak "vyglitchoval"..
-
Tos napsal moc hezky *4*
-
protože mám OCD *7*