Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne nebudu. Pracuju u her. A tady na games je tenhle styl vyjadrovani nejlepší, zarucene to vetsine lidi pak lip takzvane docvakne a mnohem dyl jim to lezi v hlave. Jak ostatne sam předvádíš:)
  • Nebyl funkcni? Ja s nim nemel zasadni problem a veskere modifikace na nej jsem smele ignoroval (na PC, bez gamepadu). Funkcni byl, fungoval, delal presne to co mel. To ze ti jeho princip nesedel je vec jina, ale to neznamena ze nebyl funkcni.
  • Když ses strevo a neumis to ovládat tak se pak nediv. Ja jsem Skyrim hral stovky hodin a inventar mi prisel celkem v pohode. Mohlo to bejt lepsi, ale problém jsem s nim nemel.
  • archie777
    Všímám si, že pod tvým nickem se povážlivě často objevují urážky a rádoby asertivní, chlapácký řečičky. Nebudeš ty nějaký zneuznaný opinion leader v kanceláři na Poště?
  • tam nebyl ani funkční inventář panebože *7*
  • S tím se dá na 90% souhlasit. Stejně ty pokusy pak drtivě vyšumí do ztracena.
  • nevím. Her s editory vychází čím dál méně, tak budu rád, když uvedeš nějaký příklad, budu na tebe hodnej a dám ti toleranci teda tři roky.
  • Takze pokud jakakoliv hra prida hracum editor a dalsi nastroje, aby se mohli vyradit a prizpusobit si hru podle sveho, davaji tim jasny signal, ze vlastni hra je jen polovicaty produkt? To je preci blbost... jak sam rikas, Skyrim s urcitymi mody mohl byt upraveny tak, ze to byla temer jina hra, ale to jeste neznamena, ze zakladni hra byla spatna. Jen jina a ne kazdemu musela sednout do vkusu. Stejne jako neznamena, ze spatna hra byl treba HL2, kdyz se hracum do rukou dostaly i editory...
  • prestan slovíčkařit a delat ze sebe pitomce když moc dobře vis jak jsem to myslel.
  • hlupák je ten, kdo si hru koupí a následně ji zadarmo opravuje. Kdyby se komunita na Fallout 4 kompletně vysrala, tak věřím, že by další díl TES mohl být aspoň částečně odladěn.
  • můj soukromý subjektivní názor je, že většina modů je uplně zbytečná. Většinou přidávají akorát naprosté prkotiny jako lepší efekty počásí, trochu jiné zbraně, lepší oblečení, sem tam nějaký menší quest, sem tam nějaká drobná uprava herní mechaniky. Všechno je to celkem postradatelné.

nevýhodou modů měnících herní mechaniky je to, že nejsou odladěné a odtestované, takže z té hry můžou udělat něco uplně jiného než autoři zamýšleli a nemusí to být vůbec lepší.

osobně preferuju hry, které jsou natolik dodělané, že žádné mody nepotřebují. A nechápu lidi, co jsou ochotni strávit stovky hodin tím, aby předělali Oblivion do grafiky Skyrimu.
  • Hlupáci? Co je hloupýho na tom, že jsi kreativní? Za hlupáky bych ani neoznačoval lidi, který si nedodělaný hry od Bethesdy kupujou, protože lepší podobný hry teď zkrátka bohužel nejsou a Bethesda hráče nezahlcuje každoročním ždímáním značky jako žabisoft. Ostatní publisheři na to nijak nereagujou, takže ta díra na trhu stále je a Bethesdě to dál prochází. Osobně jsem si Skyrim koupil až nedavno, ale u Fallouta asi neodolam.
  • No aspoň že to bude v barvě.
  • I němá tvář dokáže říct: "Na tohle sere pes..." *3*
  • každá druhá, tak mi řekni nějaký editor po letošek. Ten od CDP a dál? *8*
  • jasne a proto ma kazda druha hra nejaky editor protože tim vysilaji signály hracum aby si to dokoncily sami..uvazovani prvoka.
  • Grafika žádná sláva, ale budiž - nevíme, na jaký detaily a rozlišení to dotyčnej hrál. Co je horší, vypadá to znova na tupou střílečku. Supermutanti v původních Falloutech byli jedni z nejtěžších nepřátel, potkat je v začátcích hry se rovnalo téměř jistý smrti, pakliže člověk nevzal nohy na ramena. Tady? Jak řekl jeden z předřečníků, padaj jako hrušky... Nechci to dopředu zatracovat, třeba to byla nejjednodušší obtížnost a příběh bude dobrej, ale nadšenim do stropu z těch videí neskáču.
  • ps:
    vrele doporucuji ty leakle screeny z Ps4
    http://gearnuke.com/leaked-fallout-4-uncompressed-ps4-screenshots-look-much-better-colorful-compressed-screens/
  • problém jsou dle mého mody, což je ne krok zpět. Skyrim byl zmodovaný tak, že je to v podstatě jiná hra. Podporou modů pro konzole dala Bethesda jasně signál, že to zase bude polovičatý produkt, oni to nějací hlupáci zase dodělají a ještě k tomu zadarmo. Další negativum je, že těch modů je tolik, že ti to zabere hodiny modováni, což je naprostá ztráta času, který bys mohl věnovat hře.
  • Taky se podívej na ten jeho výraz, když vylezl. I němá tvář dokáže říct "na tohle se můžu..." *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší