Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nj..a ID soft dela uz leta hry na ID tech enginu..taky je to porad to samy s novejma cool efektama, ale samozrejme picovat se bude jen na bethesdu..jak jinak na games:)

teda nevim ale třeba ve Skyrimu byli objekty videt na obrovskou dalku i když jen low res, mozna si priste zkus nastavit lepsi detaily.

jejich hry mají vždycky průměrnou grafiku? tak to teda taky nevim, Daggerfall, Morrowind i Oblivion (az na ty ksichty) byli vždycky spicka v dane době.
  • Ona radost z očekávané hry se holt dneska už moc překvapivě nenosí. Zvlášť tady u nás tomhle zaprděným středoevropským hovnu. To jo, na dělaní p** a erudovaných trotlů v diskusích, co všechno prej znaj a uměj a je to jeden muzikant nalepenej na druhým, na to jsme vážně experti. Kritická diskuse? V žádném případě, spíš jen obyčejný a tradiční seskupení subjektivních hovínek, ale co zrovna tobě budu vykládat takovýmu...
  • ty ses taky grafika z roku 2005. Ocividne ani nemas tuseni o grafice z roku 2005. Kazdopadne pokud si vyvojari urci ze tento engine a tento styl se ke hre hodi, tak at ho tam daji. Existuji ruzne styly, zadny z nich neni stary, ani novy, ani top, ani z 2005. Uz by bylo dobre s temahle srackomlejnama prestat.
  • Tak grafika je poslabsia, to sa da pochopit ak samotna hra bude fajn ale predsa len Bethesda, svet je uz trochu dalej. Chapem ze maju nejake limity na velkost hry a kedze je samotne prostredie rozsiahle tak by to zaberalo vela keby vsetko malo byt velmi detailne, na druhu stranu dnes je kopec hier aj cez 20-30GB a nieje s tym problem. Ale ako nesmrtelny pes co prezije vybuch granatu a pobehuje s horiacim kozuchom, trochu moc nie? Sice Bethesda vravela ze bude nesmrtelny ale toto posoby skor smiesne. A tak isto zasa to sproste hackovanie terminalov ? To si uz mohli odpustit a vymysliet nieco nove a hlavne menej otravne.
  • zase dalsi mentalek co ma iluzi toho ze je 2015 a to udava nejakej standard toho jak by hry mely vypadat. Jedna duta hlava za druhou.
  • Keyz
    Co na to říci? Snad jen *15*

Jako by nešlo udělat udělat něco co nějak vypadá a člověk věří tomu světu a příběhu. Ehm..Witcher 3.
  • S grafikou mám u her od Bethesdy nejmenší problém.
  • Přes pět milionů unikátních stažení mluví za vše, to jsou všechno přihlášení uživatelé s unikátní ip adresou. Sice je potřeba pár tisíc odebrat za uživatele s více profily ale zase mnohem víc přidat za lidi co si to stáhli na Steamu. Jasně, SkyUi přidává i dost důležité MCM bez kterého je spousta dalších modů v podstatě k ničemu což nutí k instalaci další lidi ale v zásadě to ukazuje, že uživatelům pc nevyhovuje nekonečné rolování. Bethesda prostě neumí využít potenciál myši a soustředí se primárně na konzolové ovládání. Proto vzniklo i darnui pro Oblivion a Fallouty. To je celé, konec.
  • porada v bethesde: pridame MOTION CAPTURE? co to?:D
  • kaaamo, HL2 mel ty animace mnohem dal, nez celej F4
  • Tak ze to poběží na Gamebriu bylo jasný už od začátku.Můžou tomu říkat jak chtěj, ale je to porad to samy, pokazdy s novým cool efektem navíc. Já jsem zvedavej, jestli už maj poreseny vzdálený LOD, když už teda nemáme konzole s 256 MB RAM. Aby mi zas nerostly celý baráky a hrady před ksichtem, protože pak je nejakej průzkum na pytel. Člověk se podívá na protější kopec a prázdno. Co bych tam chodil. A o pár hodin pozdejc čirou náhodou zjistím, že je tam barák a v něm npc s questem. Pokud pohlidaj aspoň tohle, slabší vizual jim půjde odpustit. Ze jejich hry jsou technicky o několik let pozadu už jsem si zvyknul. Ze se to bude hrát víc jako střílečka mi nevadí. Fallout 3 i NV byly bez vatsu dost priserny, pohyb, animace i chování zbraní s nulovým zpětným rázem ale rozptylem jak hrom. Jestli se. to bude jako solidní střílečka, kde si můžu vybírat mezi fps a vatsem a kde oba systémy fungujou, proč ne.
  • Zase bych neřekl že se grafika moc nezměnila: http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131225185024/elderscrolls/images/1/15/Alit_(Morrowind).png
  • pamatuju si recenci z levelu na morrowind...krute natrocna hra...ja ji hned po vydani nemel sanci na tehdejsim pc rozjet ...dal sem si to az o rok pozdejs...kazdopadne od dob morrowindu se grafika nak vyrazne nezlepsila...mame lepsi textury, postavicky maj par poligonu navic, ale jinak je prostredi dost strohy,nedetailni,nudny,sterilni...ale takova vec jako motion capture je v bethesde asi tabu,totalni tabu...jen se o tom zminis a des na pracak :D
  • Tak, já bych se těšil taky, ale akorát dohrávám Zaklínače 3 a prostě začínat hned další velký RPG se mi moc nechce, navíc po Zaklínači bude asi dost těžký, zaujmout...
  • Lidi, žádný strach, vždyť je to PS4 verze *3*
  • Tak maximalne si prectu recenzi a pustim lets play *1* Uz to vidim:

Hubeny, bledy oblicej blouzniveho fanouska bezdeky se obratil k hernim nebesum a zvolal: De profundis clamo ad te domine!
    Tak kral boha povstal .Fasunkovske vozy se sprerlochy vezli krale Vavru do mesta medii. I jal se rvat. Jsme ti, kteri prisli z velikeho souzeni a zbilili vlastni roucha v krvi vyvojarske. Nebudou lacneti vice. Prisli jsme vyvest z panske moci. Trhejte ty tupe nehry, trhejte". Vsichni kdoz s nami hrajete, budete uceni bozi!"

*2*
  • pri levlovani je tam level 11 - to nevyzera na end game ;)
  • nightborne
    Abych řek pravdu, víc mě baví podobně kritická diskuze, kde se občas mihne i nějaká trefná pointa, než to totálně nekritický říčný očekávání co vládne na západních stránkách a fórech... tam jsou na to všichni z nějakýho nepochopitelnýho důvodu úplně nepříčetně nadržený.
  • Skyrim legendární je. Kvalitní bohužel není - za opravdu dobrou hru se v sérii TES dá označit leda Morrowind a to ještě z nostalgie. Jistě, Lore světa TES je zajímavý, ale příběhový linie Oblivionu a Skyrimu jsou k smíchu, Jistě, hraje je spousta lidí, podobně jako spousta lidí hraje casual hry nebo Sims. Jsou to nutně dobré hry jen proto že je hraje dost lidí? To je jako tvrdit, že Nolanovy filmy jsouá dobré protože a ně lidi chodí. Jasně, chodí, jsou to přitažlivé komerční blockbustery... ale nejsou to dobré filmy.
  • flash: Pravda, New Vegas byla zakázková práce, ale nezapomeň, že v Obsidianu se uhnízdilo poměrně dost tvůrců původních Falloutů. Čili lidi z Obsidianu maj na tvorbě toho světa a mechanismů podstatně větší zásluhu, než by se mohlo na první pohled zdát.
    Jako legendární beru víceméně celou TES sérii, i když mě osobně dvakrát nebere, vliv na vývoj her se Elder Scrolls upřít nedá. I když si myslim, že označovat za legendární Skyrim je trochu předčasný. Zas tak stará hra to neni a open-world rpgček vychází dost málo. Takže to, že se o Skyrimu furt mluví může bejt stejně dobře daný kvalitama hry, jako nenasycenym trhem, na kterym prakticky neexistuje rozumná alternativa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší