Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebyl by odkaz někam kde videa fungují? Tady už to asi zakázali a na dalších stránkách jak by smet.
  • kubi-wan
    Přijde mi, že se tou grafikou už dost přiblížili renderům k prvním dílům... vlastně mi to přijde celkem fajn *4*
  • *1* *1* *1* *1* *1* Trapnej pokus
  • Už mě ty open-worldy lezou krkem. Nejhorší druh her, už sem měl letos dva a od Witchera 3 jsem katastrofu čekal, ale od MGS jsem čekal více.
  • main
    Skyrim potreboval zachranovat? To asi tezko, porad se drzi v top 15 nejhranejsich hrach na steamu. I ted po tolika letech, to se jen tak nekomu nepodari.
  • Sak si to vyzkouzej na soudobym HW, bude to vypadat porad stejne blbe. Poresili to az moderi. Ti tomu dodali i rozumne vypadajici vodu, ktera byla, narozdil od ty orig, i pruhledna ...

A nejlepsi na tom bylo to, ze si prosel desitky dungu, pobil tisice mobu, abys ziskal krouzkovou zbroj, pak ses vyspal, dostal level a kazdej zebrak na ulici mel platovou ... jo a jejich slavny DLC "zbroj na kone" ...
  • Lukyz
    Jasně *1* 14.140 módů na Nexusu svědčí o tom, že na F3 komunita kašle *3*

Ale je zajímavý, že hry od Bethesdy patří mezi TOP5 módovaných her ( dle čísel na Nexusu, ale pocitově to možná bude i globálně)

Skyrim - 44.397
    Oblivion - 27.907
    Fallout NV - 16.650
    Fallout 3 - 14.140
    Morrowind - 3.594
  • Lol bejt chytrejsi po prednasce Vavry...Nenech se vysmat.
  • P.S.
    jestli jsi opravdu herni vyvojar, zajdi si nekdy na prednašku Dana vavry o hernim dizajnu. nečemu se priučiš a budeš delat lepší hry
  • bavime se jen o scenari a lepší to mel napr. FNV, nemluve o puvodnich falloutech. dokonce se nepamatuju že bych se chytal za hlavu ani v oblivionu jak jsem to musel delat u F3. fallout 3 byl koncentrat nehoraznych nesmyslu a nelogičnosti a skyrim to mel nejspíš taky tak (ten jsem naštestí nevydržel hrát dýl než jednu hodinu).
    tyhle hry od bethesdy maji svou hratelnost a atmosferu když človek jen tak pobíha kolem a zabiji NPC ale jakmile s nimi promluví, hloupost hry vypluje napovrch.
  • A v které ze open world hre jsou ty ukoly lepsi?
  • A tolik k uveritelnosti světa a pribehu v zaklinaci 3.
    https://www.youtube.com/watch?v=0aOp1p7e0d4

když chces psa bit hul si vždycky najdes:)
  • s čím maji v bethesde nejvetši problem je uveritelnost sveta a dobre napsane questy a pribeh. to zas budeme rešit absurdity typu vraždici upiry z kterych se nakonec vyklube nepochopena menšina a nakonec všichni se dohodnou že budou žit ve vzajemne harmonii (jakože sem tam si budou moci nekoho zabit aby meli krev). a podobne nesmysly.
  • Keyz
    Sranda byla, co tam máme dále?

Tohle je tak klasické *6* . Kecy přes někoho rodiče které logicky neznáš. Chtělo by to nějakou inovaci v trollování a urážkách. Tohle je opravdu staré.
  • Keyz
    Vidím jak to vypadá, když to uniklo. K tomu je také komentář. Na tom není nic nepochopitelného *3*

Fallout 3 bylo na tom stejně. Asi to opravu nejde udělat jinak. A ten příklad co zde je, je nejspíše iluze.
  • Ti vis to je ten problém s open world hrama, pribehy se tam většinou rozpliznou a pusobej proto zbytku hry krapet uboze. Ale zkuseny hrac vi ze to v open worldu udelat o moc lip nejde. Ani veleslavny zaklinac 3 nemá hlavni linku kdovijak uzasnou. proste kdo hleda v open worldu pribeh je pitomec, tyhle hry primarne stoji uplne na jinych vecech, a takovy clovek by se mel drzet her třeba od Bioware nebo nejakych starych klasik kde si muze cist plakaty textu cele dny a citit se ze proziva uzasny pribeh.

You write the story, podtitul Morrowindu..holt to málokdo na games umi.
  • A jak myslis ze delali ty animace? Rucne?
  • A dalších cca 10 milionu to hralo na konzolich bez modu s vanila inventářem a byli spokojeny.

navíc grid inventare stoji taky za starou backoru, mas tam jen ikonky a jak kkt musís najizdet na kazdou z nich aby ti vyskočilo kontext menu. V rolovacích to vidíš hned. Mimochodem SkyUI je jen evoloce toho co udelala bethesda, ma to vic funkci, jinak je to vlastne to samy.
  • Já jsem si přitom jeho "nešlo by udělat líp, aby se to mělo k světu a věřilo se tomu" vzpomněl ani nevím proč na jeho rodiče. Tam se asi taky moc podle představ finální produkt nepovedl.
  • Ty uz si to hral ? No nehral, jen mermomci musís pindat *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit