Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
    Samozrejmě, ja umim anglicky, tak musi každej...TVL
  • Uplně tomu nerozumím, ale co má lokalizace (počítám, že do češtiny) společného s financema na něco jiného ? Asi si spočítali, že se jim nevyplatí dělat češtinu pro pár hráčů, co neumí anglicky.
  • ALHAZRED
    Jooo ? Tak proč se furt Cenega vymlouva na Bethesdu nevíííš ??
  • ALHAZRED
    Jasne, naša Bethesda je už zvyknuta, že za ňu dorabaju hry moderi...budu blejt velebnosti... *12*
  • Witcher 3 mě nebavil tak jak jsem čekal. Mám rozehráno a asi se s k němu ještě vrátím, ale musím se přiznat, že jsem čekal víc.
    MGS 5 byl pro mě naprostý výbuch, čekal jsem hodně a nedostal jsem téměř nic. Jednoznačně zklamání roku.
    Doufám, že Fallout 4 zaboduje natolik, aby ty dva výše zmíněné průšvihy vykompenzoval.
  • S tímhle ale Bethesda nic společnýho nemá, rozhodnutí o lokalizaci i reklamě je záležitost místního distributora.
  • Hmm... to je pravda. Podivné. Zřejmě v Bethesdě čekají, že si to hráči sami přeloží jako Oblivion nebo Morrowind.
  • Pardon, všem ne. F3 byl asi jedna z nejhorších her co jsem kdy nainstaloval. *1* Je to trochu přehnané? No dobře, ale ta hra se jmenovala Fallout, takže nároky byly logicky nejvyšší. *** A to jsem vlastně zapomněl na zoufalý Oblivion.
  • Hmm, takze oni chudaci nemaji $$$ na pripadnou lokalizaci, ale stovky tisic, spis miliony, na vylepovani bilboardu jo (a to jako fakt, exit z praglu po D8). Taky to ukazuje na jejich zoufalstvi a to, ze to je jeste vetsi smejd nez by se dalo cekat.
  • Klasicé fallouty? Těžko říci co si pod tím představit. No každopádně první tahové první vezre Fallout 1, fallout 2 měli dost svých úsměvných chvil, které když by si vývojáři dovolili teď tak sklidí takovou kritiku, že hmmmm no prostě velkou :)
    Ale je pravda, že když bych si měl možnost zahrát Fallout v novém hávu pouze udělaný remake styl XCOM, nebo Shadowrun tak bych si mlaskal více.
    Žel už teď je díky pár trailerům tolik hnidopišských otázek, že se bojím, že jich ve hře bude takové množství že se to nebude dat unést.
    Doufám, že můj strach bude lichý a užiji si hru aspoň trošičku tak jako F.NW.
  • Je to klasické anti-bethesda hnidopišství. Začal s tím Dan Vávra, kterého si všichni vážíme, tak se toho spousta diskutujících bez vlastního názoru chytla. Do té doby se tady hry od Bethesdy všem celkem líbily. Je potřeba, to ignorovat, a udělat si na Fallout 4 názor sám. Fallout je v podstatě komiksová hra, fyziku ani hořící psy podle mě vůbec není třeba řešit.
  • Ty taky zrovna neuvažuješ o tom, že ne všechny příspěvky jsou míněny vážně, co? *13* Samozřejmě že jsem to sem šoupnul pro pobavení, když už mě to napadlo. *3* A mimochodem patřím mezi ty, kteří se na hru těší, byť s obavami plynoucími z předchozích zkušeností s Bethesdou - ale těším.
  • A ještě bych doplnil: opravdu dobré post-apo open-world RPG bych si moc rád zahrál. Takže Beth fandím. A leaknutá videa mne popravdě spíš naplnila opatrným očekáváním; neřekl bych přímo optimismem, ale - sám nevím proč - přestože jsem F4 vůbec nevěřil, nyní ho se zájmem sleduju.
  • Máš jistě pravdu, ale je to opravdu deal breaker? *** Tím myslím: ano, můžeme donekonečna a do detailu rozebírat na co všechno autoři zapomněli. Ale přijde mi to hnidopišské. Pokud bude hra postavená na uvěřitelném světě ve smyslu vztahů postav, jejich frakcí, logiky motivací npc a hráče, pokud bude příběh aspoň trochu poutavý /tím myslím paradoxně nikoliv kýčovitý/ tak Bethesde rád pár opomenutí odpustím.
  • A teď mi došlo, že hořící pes se dá ještě vysvětlit všelijak proti tomu, že se zvuk jadernýho výbuchu ozve zároveň se zábleskem. To už je vážně výsměch fyzikálním zákonům do očí. *8*
  • nacpou se do toho 4k textury a už to nebude tak hrozný
  • taky by bylo dobře vzpomenout ty desitky věci co TES hry dovedou a ostatnim hram se o tom dodnes ani nezdalo. Ono porad vypichovat chyby dokola neda moc práce, zejo. Par priklad za všechny, interaktivita predmetu, denní a nocni cykly vypiplane do detailu..hmm..a myslim ze ve Skyrimu jsou uplne bozi ty hory všude kolem, 3D mapa taky docela revolucni kousek. Jo a kdyz jsou nekde dveře tak do nich jde vždycky vlezt ne jako všude jinde ze z 50ti dveri jsou funkcni troje:)

technicke detaily ovladas, ale to ze vykreslovani je stejne jako v Oblivionu je nesmysl. Oblivion to mel mnohem mnohem horsi. Jinak další technicka udelatka jsou jen takove kecy kecy, na skutečnou hratelnost to nemá skoro zadny vliv, po 500ti stech hodinách ve Skyrimu si myslim ze tohle tvrdit muzu.

Mimochodem kdybys tomu venoval trochu pile tak bys zjistil ze v Creation enginu najdes tak 10% toho co mělo puvodni gamebryo, koneckonců i editor funguje jinak nez třeba u Oblivionu-...je to jinej engine, kterej ma postaveny zaklady na gamebryu. Něco jako unreal engine, v nem porad taky najdes zbytky enginu co pohanel Unreal tournament:)

Oblivion jsme hral stovky hodin, a při prvním spusteni Skyrimu jsem na první pohled videl jak moc je ten novy engine odlisny. Ale holt pro nekoho kdo cte hlavne diskuze a v obou hrach stravil celkem 50 hodin to muzu prijit podobne. Ono to hlavne bude tim ze jsou to podobne hry.
  • klid, to jen tady na games jsou lidi debilove, jinak ve svete Skyrim povazuji za vybornou hru. Ono tech 30k lidi denne co to porad an steamu hraje mluvi za vse, osobne neznam single player hru která by se timhle mohla chlubit po tolika letech.
  • nightborne
    Hele ale třeba něco podobnýho jsem viděl v Kingdom Come - je tam quest, že máš přinýst nějaký léčivo zraněnýmu vojákovi... vykašlal sem se na to, plnil něco jinýho, a když jsem se k tomu pak chtěl vrátit, tak už byl voják po smrti. Co už.
  • Nejde o fikční svět jako takový (samozřejmě tobě třeba nesedí fantasy a mně zase momentálně populární zombíci, takže na hry se zombíky kašlu; ale protože mne nezajímají, nevyjadřuju se k nim), ale o smysl a logiku jeho vnitřních zákonitostí. Svět Zaklínače je uvěřitelný, protože se jeho vnitřní zákonitosti, vztahy postav apod. podobají našemu světu. Koneckonců vždy všechno poměřujeme naším světem, naší vlastní zkušeností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit