Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předně musím poznamenat, že pro mně je u hry nejdůležitější příběh a z toho pramenící atmosféra. To bohužel Bethesda neuměla nikdy. Typickým a známým příkladem je Fallout 3 a New Vegas. Engine stejný, ovládání, herní mechanismy, ale zážitek u NV byl úplně někde jinde a proto je to jedna z mých nejoblíbenějších her i bez oné nadprůměrné grafiky. Pochopitelně co je lepší mít legendární hru s mizernou grafikou a nebo s excelentní, snad všichni budeme chtít to druhé no ne?! Ale Fallout 4 sází pořád ještě na engine z dob Oblivionu, což je v roce 2015 už neomluvitelné. Lenost nebo nedostatek financí?.. to asi ne co.
    Jinak zde uvedené uniklé záběry celkem jasně prezentují moje obavy z Bethesdy a jejich tvůrčí impotenci. Např.- snad víc typický začátek hry být nemůže, alespoň že má malá čtvrť se střední třídou připravený atomový bunkr hned za domem, pěkně hlídaný v případně jaderné války a vojsko v návaznosti na sdělení obyvatelstvu bleskurychle připravené po ulicích, bez toho aby si obyvatelé před pár vteřinama něčeho všimli. Ok je to alternativní realita 50tých let, pro mně ale námět na zlepšení Bethesdo.
    Čili soudím předčasně, ale video jasně ukazuje to samé co před lety možná s více "nesmyslama" okolo. Nezbývá než doufat do budoucnu v něco jako New Vegas.
  • Je to hra z Ameriky....
  • Snad bude součástí krabicové edice pytlík na bliti. Je to hnusne.

Tohle ne špatně pro aaa hru za hodně peněz. Špatně je také házení práce na modery. Aaa hra asi nemá lidiaby to udělil dobře.
  • Coffin.Corner
    V alternativním vesmíru Falloutu neexistovala rasová segregace?
  • To je dost prehnane. Shodou okolnosti jsem pred casem dohral New Vegas, z roku 2010, a to je az na par vyjimek dost oskliva hra. F4 je proti tomu graficky skvost. Lidi radi zapominaji, ale v primem srovnani je graficky pokrok dost patrny. Samozrejme, treba posledni Zaklinac nasadil latku grafiky otevrenych svetu hodne vysoko a F4 ji nedosahuje, ale srovnavat ji s rokem 2005...
  • Lukass
    Hre musim trosku verit a vzit se do ni a to nedokazu kdyz vidim na monitoru pani co vypada ze nejlepsi leta stravila hodne blizko reaktoru v Cernobylu, a jeji dite vypada jako hovinko hankey. Tak to proste nedavam.
  • Abuse?
  • vsak nikdo nehodnoti hru, ale tu grafiku z roku 2005
  • Kinet1c
    Vela toho nie je a zhodnotit hru z niekolkych zaberov sa podla mna celkom objektivne neda. Zhodnut sa mozme v tom, ze nie je to celkom take fantasticke ako sa to zdalo byt. Ja zostavam optimistom a ked to bude aspon take ako bol F3, tak budem ciastocne spokojny.
  • Lukass
    Vzdyt je to smesny na dnesni dobu, fakt smesny.
  • Kinet1c
    nie je toho mnoho aby si si pokazil zazitok, mozes my verit, prezrel som vsetko a nic takeho tam nie je, dokonca uz gameplay co sa tyka postnuclear, nevyzera, ze by to bolo zo zaciatkov hry a tak ci tak nebudes mat sajnu, co je kde je, ale ty vies
  • Dobre, teraz troška odbočím. Dúfam, že mi pomôžete, už asi 11 rokov hľadám jednu hru, ktorú som hral ako malý. Bola to len demoverzia k jednej tuším lietadlovej hre. Bola asi 3D, pohľad zhora (ako pri diablovkách), alebo bola 2D s bočného pohľadu, už si to moc nepamätám, hlavná postava mala biele tielko, mal si tam strelné zbrane a chodil si tam po nejakom laboratóriu (kde bolo dosť počítačov) a strieľal si nejaké zelené príšery, ktoré vyzerali ako manticore z age of mythology, ale boli zelené, vydával divné zvuky a zabíjal si ich po väčších množstvách. Neskôr na teba išli také isté, len oranžové, tie boli ťažšie a tam niekde to demo aj skončilo. Vedeli by ste mi aspoň približne povedať čo za hru by to mohlo byť ?
  • Lukass
    Je to ukazka s Xboxu, tim se to krasne vysvetluje.
  • Sr_Lobo
    Dekuji, ale nebudu si spoilovat, kdyz uz to je za par. *3*
  • elwiscomeback
    Mě ty záběry přijdou strašně neostré, jakoby rozmázlé. Takto ani FNV nevypadalo
  • Kinet1c
    Zas to neustale nariekanie ake to bude skarede a bla bla bla. Dobre viete, ze to chcete hrat, ale neodpustite si tieto nareky zufalstva ohladom grafiky hry, tak za prve videa su 720p necakajte zazraky a za druhe, nemyslim, ze trocha viac farieb znici zazitok z hry.
    Ked neustale trvate na svojich zufalych narekoch, tak si myslim bude lepsie ak spokojne pockate a pozriete si prvych niekolko recenzii (nie platenych a pod. tie by len oslavovali aka skvela ta hra je) a potom prisli a napisali, ze ako ste sa zmylili, prip. ako ste mali pravdu a dalsie samochvalne zverstva.
    Jedine co my velmi vadi na tom videu je inventar a ta tona veci, cez ktoru sa clovek bude potrebovat prehrabat, snad to nebude tak zle, ale vo videu to vyzeralo velmi neprehladne.
  • Uz z prvnich prezentacnich PC videi bylo jasne, ze to nejhezci hra tohoto roku nebude (a tahle konzolova videa to nevylepsuji). Ale vzal to cert, atmosferu jim uprit nelze. Takze navzdory haterum - ja se na F4 tesim... :)
  • Osobne nie som nejak namlsaný na grafickú stranku hier, ale AAA hra by mala aspoň nejak vyzerať. Toto vyzerá ako nejaký fun mód pre tretí diel. Ale tak hádam aspoň hrateľnostne to bude dobré...
  • ta hra vypada snad cim dal tim hnusnejc...
  • Lukass
    To je mazec co :-D Pravda je ze kdyz sem tenkrat pustil New Vegas taky to vypadalo spatne, ale takhle spatny to nebylo, ty postavy sou uplne stejny jako v NW.
    Odpustil bych tu jednoduchou a nedetailni grafiku, ale postavy a animace obecne pusobi neskutecne amatersky, vypada to jak budget za 300 korun.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit