Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se moc těším
  • Snad bude součástí krabicové edice pytlík na bliti. Je to hnusne.

Tohle ne špatně pro aaa hru za hodně peněz. Špatně je také házení práce na modery. Aaa hra asi nemá lidiaby to udělil dobře.
  • yuri337
    Ty rozmazané textury jsou snad vtip? Není náhodou 2015? Vždyť se to ani s downgradnutým Zaklínačem 3 nedá srovnat. 13 let starý Gamebryo engine to nezachrání, stuttering postav při pohybu je tam pořád, prostě hnus..
    • tady asi nekomu neco unika, ze? Takova jedna zcela zasadni a docela komplexni vec, kterou kdyz clovek pochopi, tak absolutne nemuze napsat to co si napsal. To prijde s vekem.
  • Já teda nevím, ale ta grafická podoba hry se mi nezdá něják úchvatná, ba naopak. *8*
  • jé, příspěvěk na games o fallout 4, bude v komentevh nablito? Samozřejmě..
  • Gordar
    Ten ty supermutanty střílel jak hrušky.
  • Osobne nie som nejak namlsaný na grafickú stranku hier, ale AAA hra by mala aspoň nejak vyzerať. Toto vyzerá ako nejaký fun mód pre tretí diel. Ale tak hádam aspoň hrateľnostne to bude dobré...
  • Uz z prvnich prezentacnich PC videi bylo jasne, ze to nejhezci hra tohoto roku nebude (a tahle konzolova videa to nevylepsuji). Ale vzal to cert, atmosferu jim uprit nelze. Takze navzdory haterum - ja se na F4 tesim... :)
  • Morraw
    Skyrim mě naučil jednu zásadní věc - vyplatí se počkat aspoň rok na zmodovanou hru. První mě to bavilo hodně, ale když jsem to po roce zapnul s mody, tak mi došlo, jak je hra "jednoduchá" a co všechno v ní chybí.
    Hype kolem nového Fallout tak letos nechám projít kolem mne.
    • Nápodobně, v tom je síla i slabina Bethesďáckých her.
      • Tos napsal moc hezky *4*
  • Hmm, takze oni chudaci nemaji $$$ na pripadnou lokalizaci, ale stovky tisic, spis miliony, na vylepovani bilboardu jo (a to jako fakt, exit z praglu po D8). Taky to ukazuje na jejich zoufalstvi a to, ze to je jeste vetsi smejd nez by se dalo cekat.
    • Bethesda nemuze za to ze jste blby a neumite anglicky.
    • Blbecku
    • Uplně tomu nerozumím, ale co má lokalizace (počítám, že do češtiny) společného s financema na něco jiného ? Asi si spočítali, že se jim nevyplatí dělat češtinu pro pár hráčů, co neumí anglicky.
      • Tak vzhledem k tomu, ze bb ma ucinnost (a to si klidne over) hluboko pod promile .... tak to na tech +- 10k ktery se tu tak muzou prodat muze hodit +-10ks hry. A to max. Pritom lokalizace klido udela i 30%. Specielne u neceho, kde se postavy vykecavaj.

Hracu ktery neumej EN tu jsou miliony ty tatare.
        • Miliony? Na československém trhu? *8* *1*
      • ALHAZRED
        Samozrejmě, ja umim anglicky, tak musi každej...TVL
        • Co nechápeš na slově "nevyplatí"?
          • Jenže New Vegas byl spíš datadisk, než plnohodnotná hra. To bylo zřejmě jádro pudla ohledně prodejnosti...
          • ALHAZRED
            Nevyplati, no jasne chapu, protože von se nakonec vždycky nekto najde, kto to přeloži...hlavne si to kupte !!
            Ja nekupuju, až bude čeština, se nebudu pul roku divat na krabici...a pak, proč nejsou ty prodeje...
            • No jestli udelas kvalitni preklad jedne normostrany vcetne korektur a testovani cca za 150Kc jak rikas, verim tomu, ze po tobe prekladatelske tymy radi sahnou... ;)
            • Jestli nekdo za preklad chce 2M tak se hlasim, udelam to za pulku.
            • No vidis, a na New Vegas oficialni cestina byla a pry se to tezce nevyplatilo, protoze prodeje nebyly ani tak. Kdo by tedy chtel cpat nejaka dve mega do tak rizikoveho prekladu, kdyz na tom muze minimalne par set tisic projet?
    • S tímhle ale Bethesda nic společnýho nemá, rozhodnutí o lokalizaci i reklamě je záležitost místního distributora.
      • A? Jestli se v CR proda rekneme 10k po rekneme 800 (stredni cena), tak to mas nejakych 8MKc Jestli rozdil mezi lokalizovanou a nelokalizovanou hrou bude +-30%, tak to hodi nejaky 3M.

Za bb calnes rekneme 10k/ks pronajem plochy + rekneme 3k/ks papir + polep. Takze za 10 kousku (a to je knicemu) calnes nejakych 100k (s nejakou mnoztevni slevou). Za 100k ti tu lokalizaci udelam s radosti sam.
      • ALHAZRED
        Jooo ? Tak proč se furt Cenega vymlouva na Bethesdu nevíííš ??
        • Vím, říká se tomu metoda horkého bramboru, spočívá v přehazování odpovědnosti dál a jejím cílem je zbavit se odpovědnosti co nejdřív pomocí sebechabější výmluvy. A v případě, že to nejde, tak aspoň unavit zákazníka (nebo zkrátka toho, kdo něco chce), aby přestal pátrat na koho se obrátit a držel pysk.

Hele Bethesdě je vážně jedno, do kolika jazyků se jejich hry budou lokalizovat, jenom to nebudou dělat. Rozhraní na překlad existuje, to je všechno, co pro distributory na menších trzích udělaj. Jestli si místní distributor spočítá, že se mu vyplatí nebo nevyplatí dělat překlad, je jeho věc. Takhle to v tom byznysu chodí běžně dlouhý roky. A s nějakými billboardy na D8 nemá Bethesda společnýho už vůbec nic, propagace je zcela vlastní záležitost distributora.
          • Jo, chtel bych vide ten byznys, kdy je dodavateli/vyrobci jedno, kolik se ceho kde proda ... fakt jo.
    • Hmm... to je pravda. Podivné. Zřejmě v Bethesdě čekají, že si to hráči sami přeloží jako Oblivion nebo Morrowind.
      • ALHAZRED
        Jasne, naša Bethesda je už zvyknuta, že za ňu dorabaju hry moderi...budu blejt velebnosti... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit