Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika sice žádný zázrak, ale o tom Fallout nikdy nebyl a je to to poslední, co by mi vadilo.
    • otom nikdy nebyl fallout 3, hra prachpodrumerneho kalibru

Fallout 1 a 2 ma grafiku krasnou na kterou se da divat i dnes, protoze je malovaná s velkym durazem na detajl a koncepci
    • Plně souhlasím, hlavní je aby to mělo slušnou hratelnost, příběh a jelikož je to Fallout tak i tochu toho humoru. A až potom si budu stěžovat na to, že každá plechovka nemá 8k textury, případně, že je to trochu hranatější. Pořád nechápu, co vlastně všichni od grafiky očekávají? Je to hra s obrovským (velmi pravděpodobně) otevřeným, dynamickým (snad) světem a pokud to má slušně běžet i na starších strojích, nedejbože konzolích tak to prostě nemůže vypadat jako techdemo.
  • porada v bethesde: pridame MOTION CAPTURE? co to?:D
    • A jak myslis ze delali ty animace? Rucne?
  • ta hra vypada snad cim dal tim hnusnejc...
  • Llour
    Já nejsem žádný fanda strhující super grafiky, ale hned to první video, to se na mě nezlobte, ale i nízkorozpočtová adventurka před 10 lety měla lepší animaci postav
    • archie777
      New Vegas na tom technologicky nebylo ve své době lépe (spíš hůř i ve srovnání se souputníky) a byla to pro mě nejlepší hra od druhého Gothicu. Z technologie obavy nemám, krásné to místy bude určitě. Obavy mám z Bethesďackého odfláknutí logiky (viz. Skyrim a jeho nazí bandité tábořící dvě obrazovky od dračího hnízda), generických questů a vůbec celkové soudržnosti a uvěřitelnosti.
      • Llour
        Však už se to brzy dozvíme *4*
  • Sr_Lobo
    Dekuji, ale nebudu si spoilovat, kdyz uz to je za par. *3*
    • Kinet1c
      nie je toho mnoho aby si si pokazil zazitok, mozes my verit, prezrel som vsetko a nic takeho tam nie je, dokonca uz gameplay co sa tyka postnuclear, nevyzera, ze by to bolo zo zaciatkov hry a tak ci tak nebudes mat sajnu, co je kde je, ale ty vies
      • Sr_Lobo
        Mno dal sem par vterin a neverim ze ta by to nechali uniknout schvalne, protoze ta grafika je tak neskutecne hnusna, ze by jim to jenom uskodilo. Nu coz aspon se tesim trochu min *15*
  • Redakce, opravte ten rozbitý systém hodnocení prispevku. nejaky troll mi naklikal už 6 minusu. nebo zapnu adblock a uz nikdy si nekoupím level.
  • Grafika je z roku 1986 , super. *11*
    • nacpou se do toho 4k textury a už to nebude tak hrozný
  • nebyl by odkaz někam kde videa fungují? Tady už to asi zakázali a na dalších stránkách jak by smet.
    • Buď rád, že jsi to neviděl. *1* Stejně to asi bude součást reklamní kampaně - jako když Škodovce "unikne" pár "tajných" fotek do médií před představením nového modelu.
      • :-) no to si také trošku myslím. :)
        Žel už jsem to našel. :-( nebo aspoň myslím.
        Doufám že vysvětlí co dělají supermutanti takto na severu. (hlavně že neudělají to, že šup tady je planina vše vybuchlo ty nic nevíš a di zachránit svět)
        Docela se těším až si toto FPS zahraji. Myslím že to bude rozhodně na lepší úrovni než např. RAGE (co se týče postapo).
        Rozhodně neočekávám kvalitu a možnosti dialogů jako ve starých tahových verzích. Nebo v New Vegas.
        • Se obávám, že výskyt supermutantů nebude vysvětlen nijak.. :-( Prostě ho tam soudruh vývojář z Bethesdy vrazil, protože vypadá zajímavě a má velkou zbraň a tak se bude radovat a plesat vedle chajdy nějaké bezbranné bábrle, co bude mít na stole 300 let po jaderné katastrofě funkční počítač a lampu zapojenou na autobaterii (jako ve F3) a oběma bude spokojeně na záda dýchat Párač, s tesáky ozářenými táborovým ohněm polonahých nájezdníků o 5m vedle.
          • takze vlastne jako v klasickych falloutech :)
            • Klasicé fallouty? Těžko říci co si pod tím představit. No každopádně první tahové první vezre Fallout 1, fallout 2 měli dost svých úsměvných chvil, které když by si vývojáři dovolili teď tak sklidí takovou kritiku, že hmmmm no prostě velkou :)
              Ale je pravda, že když bych si měl možnost zahrát Fallout v novém hávu pouze udělaný remake styl XCOM, nebo Shadowrun tak bych si mlaskal více.
              Žel už teď je díky pár trailerům tolik hnidopišských otázek, že se bojím, že jich ve hře bude takové množství že se to nebude dat unést.
              Doufám, že můj strach bude lichý a užiji si hru aspoň trošičku tak jako F.NW.
            • hl aby jim slo zase na hlavu nasadit hrnec a vklidu krast *1*
            • Jako ve Falloutech 3 a 3 NW *1* . A ty bych nenazval klasické
  • Lidi, žádný strach, vždyť je to PS4 verze *3*
  • To je nějaký novy mod pro HL2 ? :) Možná jsou vývojáři do tématu zažraní natolik, že jim uniklo, že je rok 2015 a ne 2005 :D
    • kaaamo, HL2 mel ty animace mnohem dal, nez celej F4
    • Lukass
      To je mazec co :-D Pravda je ze kdyz sem tenkrat pustil New Vegas taky to vypadalo spatne, ale takhle spatny to nebylo, ty postavy sou uplne stejny jako v NW.
      Odpustil bych tu jednoduchou a nedetailni grafiku, ale postavy a animace obecne pusobi neskutecne amatersky, vypada to jak budget za 300 korun.
      • elwiscomeback
        Mě ty záběry přijdou strašně neostré, jakoby rozmázlé. Takto ani FNV nevypadalo
        • Lukass
          Je to ukazka s Xboxu, tim se to krasne vysvetluje.
          • Ty zaběry jsou zkomprimovane a na konzoli takže si počkej na pc verzi a 1080p a potom dělej soudy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit