Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.dailymotion.com/video/x3bzscl_fallout-4-brand-new-leaked-gameplay-footage-11-01-15_videogames
  • Keyz
    Co na to říci? Snad jen *15*

Jako by nešlo udělat udělat něco co nějak vypadá a člověk věří tomu světu a příběhu. Ehm..Witcher 3.
    • ehmm.. ja neverim zadnemu svetu s elfy a trpasliky
      • Nejde o fikční svět jako takový (samozřejmě tobě třeba nesedí fantasy a mně zase momentálně populární zombíci, takže na hry se zombíky kašlu; ale protože mne nezajímají, nevyjadřuju se k nim), ale o smysl a logiku jeho vnitřních zákonitostí. Svět Zaklínače je uvěřitelný, protože se jeho vnitřní zákonitosti, vztahy postav apod. podobají našemu světu. Koneckonců vždy všechno poměřujeme naším světem, naší vlastní zkušeností.
    • Ty uz si to hral ? No nehral, jen mermomci musís pindat *7*
      • Keyz
        Vidím jak to vypadá, když to uniklo. K tomu je také komentář. Na tom není nic nepochopitelného *3*

Fallout 3 bylo na tom stejně. Asi to opravu nejde udělat jinak. A ten příklad co zde je, je nejspíše iluze.
        • A tolik k uveritelnosti světa a pribehu v zaklinaci 3.
          https://www.youtube.com/watch?v=0aOp1p7e0d4

když chces psa bit hul si vždycky najdes:)
      • Já jsem si přitom jeho "nešlo by udělat líp, aby se to mělo k světu a věřilo se tomu" vzpomněl ani nevím proč na jeho rodiče. Tam se asi taky moc podle představ finální produkt nepovedl.
        • Keyz
          Sranda byla, co tam máme dále?

Tohle je tak klasické *6* . Kecy přes někoho rodiče které logicky neznáš. Chtělo by to nějakou inovaci v trollování a urážkách. Tohle je opravdu staré.
          • A co jako? Jsi de**l a tví rodiče na tom mají svůj podíl, všechno.
            • Ty jsi hnupíček, vid. Takoví jako Ty děvče nikdy nezískají, ne ne ne.
  • To budu zase stovky hodin hrania a modovania.
  • Chim
    Když už to násilím rvou do 3D, tak proč to neudělají aspoň nějak takhle https://www.youtube.com/watch?v=vQlH8InUuz4, aby se na to dalo aspoň trochu dívat.
    • 8-bit. 8-bit never changes! *14*
      • tohle na xzone rozesmalo : EXTRA SUPER PIXELY
        Krásná grafika nové generace a neotřelý engine přivádí svět Falloutu k životu tak, jako ještě nikdy předtím. Od pustých lesů Commonwealthu po ruiny Bostonu - každá lokace je přeplněna detaily, které postřehnete třeba až při druhém hraní. Tahle hra nechce být líbivá, ale prostě krásná. *1*
  • Kinet1c
    Zas to neustale nariekanie ake to bude skarede a bla bla bla. Dobre viete, ze to chcete hrat, ale neodpustite si tieto nareky zufalstva ohladom grafiky hry, tak za prve videa su 720p necakajte zazraky a za druhe, nemyslim, ze trocha viac farieb znici zazitok z hry.
    Ked neustale trvate na svojich zufalych narekoch, tak si myslim bude lepsie ak spokojne pockate a pozriete si prvych niekolko recenzii (nie platenych a pod. tie by len oslavovali aka skvela ta hra je) a potom prisli a napisali, ze ako ste sa zmylili, prip. ako ste mali pravdu a dalsie samochvalne zverstva.
    Jedine co my velmi vadi na tom videu je inventar a ta tona veci, cez ktoru sa clovek bude potrebovat prehrabat, snad to nebude tak zle, ale vo videu to vyzeralo velmi neprehladne.
    • Lukass
      Vzdyt je to smesny na dnesni dobu, fakt smesny.
      • zase dalsi mentalek co ma iluzi toho ze je 2015 a to udava nejakej standard toho jak by hry mely vypadat. Jedna duta hlava za druhou.
      • Kinet1c
        Vela toho nie je a zhodnotit hru z niekolkych zaberov sa podla mna celkom objektivne neda. Zhodnut sa mozme v tom, ze nie je to celkom take fantasticke ako sa to zdalo byt. Ja zostavam optimistom a ked to bude aspon take ako bol F3, tak budem ciastocne spokojny.
        • Lukass
          Hre musim trosku verit a vzit se do ni a to nedokazu kdyz vidim na monitoru pani co vypada ze nejlepsi leta stravila hodne blizko reaktoru v Cernobylu, a jeji dite vypada jako hovinko hankey. Tak to proste nedavam.
          • nahodou... odhalovat po kousickach pribeh zmizeleho otce v podani L. Neesona, bylo super. Jeden z mala hernich co si pamatuji.
          • No jestli ti tahle grafika brání vžít se do hry, tak to potěš koště. To nevím, co bys dělal před dvaceti lety. A před třiceti bys nejspíš ani nepoznal, že to na monitoru je hra. A vlastně by sis neužil ani první Fallouty, protože jsou kreslený, tedy dle tvých měřítek asi naprosto neuvěřitelný.

Sakra neříkám, že grafika F4 je současnej high end. To opravdu ne. Ale je naprosto dostačující pro něco, čemu se říká videohra. Když se tady lidi obávaj, jak to bude s kvalitou příběhu a s vlivem SPECIAL na hru, dá se to pochopit. Vzhledem k dlouhodobým zkušenostem s Bethesdou jsou takový obavy na místě, pokud to jsou skutečně obavy a ne předčasný soudy. Ale vymlouvat se na tuhle grafiku? Nesmysl, to jsou fakt jen výmluvy.
            • Lukass
              Ale vsak jinde pisu ze bych jim tu jednoduchou grafiku odpustil, ale ty postavy a animace to me proste mlati pres xicht, nemuzu si pomoct.
              Jo Didaktik a nahravani na kazety, kdy ti po hodine nahravani hodila hra hlasku ERROR :-D
              Mozna prave proto ze sem zacinal na takove grafice a pamatuju nastup 3Dfx a 3D hrani, mel sem karty Voodoo 3 a Riva TNT , tak me proste ten pokrok ted chybi, stoji to na miste. To me lehce stve
            • Dobře, hořící pes fakt normální nebyl, to souhlas. I když zase vypadalo to strašidelně, měl jsem skoro respect. *1* Ale ani proti těm animacím nemám nic - pokud nebudou vznikat "animace" vzniklý bugama, to už je něco jinýho a takový výtky maj opodstatnění. Tak když pamatuješ Didaktika a tvoje mysl by téměř zákonitě měla umět domýšlet si grafiku bez námahy, páč tak je vytrénovaná, tím spíš bych předpokládal, že mávneš rukou nad věcma, který prostě nejsou špička, ale na funkci vliv nemaj.
            • Lukass
              Jde me hlavne o animace postav, vzdyt to neni normalni. A horici pes co dela jakoby nic ten je taky k sezrani.
              Hrat sem zacinal v 90 letech, prvni hra Forskane, a jeste predtim Turbo na didaktiku
        • vsak nikdo nehodnoti hru, ale tu grafiku z roku 2005
          • ty ses taky grafika z roku 2005. Ocividne ani nemas tuseni o grafice z roku 2005. Kazdopadne pokud si vyvojari urci ze tento engine a tento styl se ke hre hodi, tak at ho tam daji. Existuji ruzne styly, zadny z nich neni stary, ani novy, ani top, ani z 2005. Uz by bylo dobre s temahle srackomlejnama prestat.
          • To je dost prehnane. Shodou okolnosti jsem pred casem dohral New Vegas, z roku 2010, a to je az na par vyjimek dost oskliva hra. F4 je proti tomu graficky skvost. Lidi radi zapominaji, ale v primem srovnani je graficky pokrok dost patrny. Samozrejme, treba posledni Zaklinac nasadil latku grafiky otevrenych svetu hodne vysoko a F4 ji nedosahuje, ale srovnavat ji s rokem 2005...
  • Dobre, teraz troška odbočím. Dúfam, že mi pomôžete, už asi 11 rokov hľadám jednu hru, ktorú som hral ako malý. Bola to len demoverzia k jednej tuším lietadlovej hre. Bola asi 3D, pohľad zhora (ako pri diablovkách), alebo bola 2D s bočného pohľadu, už si to moc nepamätám, hlavná postava mala biele tielko, mal si tam strelné zbrane a chodil si tam po nejakom laboratóriu (kde bolo dosť počítačov) a strieľal si nejaké zelené príšery, ktoré vyzerali ako manticore z age of mythology, ale boli zelené, vydával divné zvuky a zabíjal si ich po väčších množstvách. Neskôr na teba išli také isté, len oranžové, tie boli ťažšie a tam niekde to demo aj skončilo. Vedeli by ste mi aspoň približne povedať čo za hru by to mohlo byť ?
    • jnsCZ
      A zhruba rok, kdy jsi to hrál?
      • jnsCZ
        Zkusím teda výstřel úplně do prázdna - co takhle Alien Shooter?

http://wnpcdn.com/screenshot/14840-978534c0f17b55a18f2abcf41918aeb7b.png
    • Odulin
      Napadá mě Alien Breed, ale to nebude on.
    • Abuse?
  • Nedovedu pochopit co donuti jednoho vzit 60 ecek a zaplatit je za takovou sracku pro 10lety deti.
    Hned po praci si na uklidnenou udelam postavu ve FO2 a zacnu se kralovsky bavit skutecnou temnotou
  • tesim se hodne. Kdyz to dam na nejtezsi obtiznost, snad to nebude takova strilecka. Tu statistiku maji udelanou bozsky.
    • tak kombinace RPG/střílečky nemusí být vůbec špatná. Já jsem si třeba Mass Effect vyloženě užíval, a to jsem ho hrál na nejtěžší obtížnost, když to taky občas nebyla sranda. Dalším povedeným příkladem RPG střílečky je Hellgate London.
      • Mas sice pravdu, Hellgate byl dobrej, ale po pulce uz mne trochu nudil. A mass effect hodne sazel na cover system a statistiky. Spis se bojim, ze kdyz budu prochazet barakem a vybafne nejaka potvora, tak se ji bat tolik nebudu. Ale jak rikam. Dam to na nejtezsi a uvidim. Pokud to je unikle video, tak to bude zrejme z testu a ti to tam jedou kolikrat skoro naslepo (jeste aby ne, kdyz hraje celec den stejnou cast dokola).Takze se bojim asi zbytecne.
    • btw: grafika, na to, ze to je open world rpg bez loadovaciho screenu (az na vnitrky, ale to maji uz od future shocka), vypada dobre.
      • ps:
        vrele doporucuji ty leakle screeny z Ps4
        http://gearnuke.com/leaked-fallout-4-uncompressed-ps4-screenshots-look-much-better-colorful-compressed-screens/
  • co by games neudelali pro zvyšeni sledovanosti. i vypuštení nelegalnich zaberu. odelsano upozornení Bethesde na tento web
    • Poradím ti: udej radši rovnou celej internet; pokud budeš posílat upozornění takhle po jednom, máš co dělat do konce života. Což by na druhou stranu možná nebyla taková škoda. *11*
    • Ty si asi trotl , odkaz není zločin
  • vypada to paradne (zaroven si utiram **del toaletakem s vytistenou diskuzi a tucne zvyraznenejma jmenama mistnich pochybnejch existenci)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit