Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ukazuje se opet že mistni komunita opet reší predevším grafiku
    • A co bys ted chtel resit, kdyz to nikdo nehral ?
      • Psychotic
        Jako že když nemáme k řešení nic důležitého,musíme začít řešit stupidity?

Na stejném principu funguje feminismus :-)
  • Dávejte mi mínusky jak chcete ale F4 si nekoupím ani ve slevě na steamu, když je bez češtiny (nehratelné pro mě) radši koupím AC:S protože i když to má bugy, tak aspoň neserou na Cz zákazníka a dají mu titulky.
    • Tak se nauč anglicky, jinak ti není uzavřený jenom Fallout 4, ale celý svět.
      • Vybral sis blbej jazyk, arabsky uz umis? V GB se bez toho uz ani nesvezes taxikem.
    • a to neni jeste to nejhorsi :D
  • Hele, nestrašte mě... partnerka mi F4 před_objednala.. Snad to zachrání hratelnost, když už to vypadá jak Sims.
  • Už mě ty open-worldy lezou krkem. Nejhorší druh her, už sem měl letos dva a od Witchera 3 jsem katastrofu čekal, ale od MGS jsem čekal více.
    • Witcher 3 mě nebavil tak jak jsem čekal. Mám rozehráno a asi se s k němu ještě vrátím, ale musím se přiznat, že jsem čekal víc.
      MGS 5 byl pro mě naprostý výbuch, čekal jsem hodně a nedostal jsem téměř nic. Jednoznačně zklamání roku.
      Doufám, že Fallout 4 zaboduje natolik, aby ty dva výše zmíněné průšvihy vykompenzoval.
    • Proč kupuješ hry, u kterých dopředu víš, že tě nebudou bavit ? Trochu drahej koníček, ne ?
    • To není tak úplně open worldem, ale tím, že vývojáři nejsou schopni vymyslet originální a poutavý příběh pro hlavní dějovou linii, který by do open worldu pasoval. Když to bylo rozdělené na uzavřené lokace, tak to vždycky nějak zplichtili a jakž takž to fungovalo, ale teď se láme chleba - svět je nudný, prázdný, vedlejší questy jsou jako přes kopírák a brzo se přejí. Zaklínač 3 na to např. dojel po 2/3 hlavní linky.
      • To mas tak, kdyz se bude po svete poflakovat hromada mobu, ktery te sejmou pohledem, tak budou deticky rvat, ze je to nehratelny. Tak se udela svet, kterej leveluje s tebou, aby deticky nervaly. To ale zaroven znamena, ze muzes jit kamkoli a kdykoli, nic te nikde nemuze ohrozit. A mas tu hned technologickej problem. Vem si, ze ja jako vyvojar reknu, ze ve vesnici dostanes za ukol dojit do mesta. Jenze ty pudes nejdriv do mesta, to znicis atomovkou, a ...

Samo ze i tohle se da resit, ale vyzaduje to velice promyslenej pristup. Vpohode se da resit i to, ze zabijes qstgivera, jenze mnohem jednodussi je proste ho udelat nesmrtelnyho. Stejne jako toho cokla.

Pamatuju hry, kde si dostal ukol s nekym promluvit, a tenhle jedinej pidiukol = prisel si do vsi, a musel si danyho cloveka najit = ptat se po nem. Nektery NPC ti nic nerekly, jiny ti trebas naznacily ... a nakonec si ho treba nasel a nebo taky ne, dozvedel ses ze vcera umrel - trebas proto, ze misto abys zabil smecku vlku, tak si sel do hospody. Ale svet se nezboril, poslal te trebas za jeho starou.
        Stejne tak kovar byl pres den v kovarne, vecer v hospode, a pres noc chrapal. Zadnej statickej sloupek s otaznikem nad hlavou. A jasne, u spousty tech her sis treba musel i napsat bokem, protoze v ty dobe to jinak ani neslo, kam jit a skym mluvit.
        S vykonem jakej ma soudoby zelezo by se dala udela AI radove nekde jinde, dala, ale byla by to prace, a daleko jednodussi je vyrobit nalesteny houno.
        • nightborne
          Hele ale třeba něco podobnýho jsem viděl v Kingdom Come - je tam quest, že máš přinýst nějaký léčivo zraněnýmu vojákovi... vykašlal sem se na to, plnil něco jinýho, a když jsem se k tomu pak chtěl vrátit, tak už byl voják po smrti. Co už.
    • *1* *1* *1* *1* *1* Trapnej pokus
  • už se těším na hezkou sbírku bugů na youtube, u Skyrimu jsem se vážně bavil. Šance že Bethesda nějakou náhodou udělá dobrou hru je asi 1:100
    • Udělat dobré a vlastně výborné hry oni umí bez problémů. Udělat je nezabugované je už něco jiného.
      • lol a kdys od nich naposled videl aspon prumernou hru? Nejen ze to bude zabugovany, ono to predevsim nebude k hrani, teda nez to za rok ci dva moderi daji do pouzitelnyho stavu. Jen pak nevim, jestli bych ten litr nemel poslat moderum, misto temhle bridilum.
    • Muzu ti poslat penize, ze by ses pak sebral a odjel do pi.. a uz tady neoxidoval pls?
      • kolik mi dáš, abych sem přestal chodit? Pošli litr a měsíc se tu neukážu
        • Dej adresu vody tu mám dost, takže pošlu i dva...tři
          • Tak vodní čip říkáš. No to sis podepsal ortel.
      • Uděláme sbírku, já bych tak přispěl.
        • Taky rád přispěju, jdeme na Startovač?
  • kubi-wan
    Přijde mi, že se tou grafikou už dost přiblížili renderům k prvním dílům... vlastně mi to přijde celkem fajn *4*
  • Skyrim nezachránila ani tuna modu. A na fallout 3 se komunita rovnou vyprdla. takže asi tak... *1*
    • main
      Skyrim potreboval zachranovat? To asi tezko, porad se drzi v top 15 nejhranejsich hrach na steamu. I ted po tolika letech, to se jen tak nekomu nepodari.
      • klid, to jen tady na games jsou lidi debilove, jinak ve svete Skyrim povazuji za vybornou hru. Ono tech 30k lidi denne co to porad an steamu hraje mluvi za vse, osobne neznam single player hru která by se timhle mohla chlubit po tolika letech.
    • Lukyz
      Jasně *1* 14.140 módů na Nexusu svědčí o tom, že na F3 komunita kašle *3*

Ale je zajímavý, že hry od Bethesdy patří mezi TOP5 módovaných her ( dle čísel na Nexusu, ale pocitově to možná bude i globálně)

Skyrim - 44.397
      Oblivion - 27.907
      Fallout NV - 16.650
      Fallout 3 - 14.140
      Morrowind - 3.594

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit