-
To muze znacit ze UE4 je vic optimalizovany Engine. Prece jen smaaritan je docela zaplacanej UE3
-
Nesouhlasím s tím, že Source má to nejlepší za sebou. Na čem jiném by měli hry běžet? Co takhle vlastní engine. Zmiňuješ tu Bioshock ale to není Unreal 3 engine nýbrž Unreal 2.5, který přece jen vypadal trochu jinak.
-
Souhlasím, že se stále vyvíjí. Mně docela překvapily prezentované možnosti poslední verze UE3, která je optimalizovaná pro tak velké množství OS a že lze tvořit věci i pro webový prohlížeč, čímž docela solidně natrhli kabát konkurenčnímu CryTeku. Mně se UE líbí už od doby Thief Deadly shadows a jsem zvědav jak bude vypadat jeho nástupce.
-
nie, iba na ňom vznikol etalón hernej grafiky :) ale áno, je to pochopitelné, UE3 je lacnejší, užívatelsky jednoduchší, vývojáry sú na neho zvyknutí a vďaka tomu, že konzolovým hráčom jednoducho vizuálna podoba hier pod UE3 stačila a ešte stále stačí, nemali dôvod prechádzať na nový typ enginu a radšej si pekne počkajú na UE4.
-
No nevim ale podle wiki max payne 3 jede na 2 enginech RAGE a Euphoria a vypada podle me lip nez video z CryEngine 3. UE4 by to vsechno mel prekonat tedy pokud bude lepsi nez samaritan, coz me napada ze demo samaritan muselo jet na 2 grafikach od nvidia (mohly zkusit 1 ati vzdyt UE3 na ati jede lip) a UE4 demo jen na 1 grafice. Podle me se nVidia pokousi uplne vysachovat Ati z potpory UE4.
A opravdu kde je zminene video ze clanku? taky bych ho rad vydel. -
Epic si licencuje engine, Valve zase DRM. Kazdy ma neco
-
Ano vyvýjí...danej engine se pouze vyvýjí...já tu nebalastuju o kvalitách EU3 enginu...ale o tom, že ten jeho "vývoj" je orámovanej danou generací konzole aby to dokázali rozbě+hnout...nic víc, nic míň...
-
*1*
-
Spletl jsem se, byly tu jen obrázky z UE4
-
No, Pánové, tak tím je to, domnívám se, rozhodnuto...
-
Samaritan bylo techdemo UE v3.975, což je krúček od v4, ale matně si vybavuji, že tady na games něco bylo.
-
ale tím by byli sami proti sobě, přeci jen, čím vyšší zisk, tím mohou více investovat atd...
-
no nežertuju, mě se to líbí, realistickej oheň je nuda, na ten je na youtubu asi miliarda tutoriálů, je to nuda hlavně proto že pikovteřinu virtuálního plamene renderuješ asi den reálnýho času, a ano líbí se mi celkově grafickej styl kterej prezentuje ten .gif
-
Čistý UE3 ho umí fakt špatně. Většina vývojářů to řeší tím, že použijou AA od nVidie a ATI
-
Kde bylo prosím to video z UE4? Pamatuju si jen obrázky, a tenhle GIF
-
ale umí.. musíš si umět poradit:)
-
Tak Crytek Enginu dal prednost pred Unrealem i Dan Vavra a v jiny diskusi jsem cetl, ze Dan Vavra je Buh. Takze je to jasny :)
-
Cry Engine vypadá strašně hezky, bohužel jen ve hrách od Cryteku, nebo ve hrách, které vypadají podobně...
-
Ani bych neřekl, ale spíš bych se přiklonil k verzi, že se nevěnovali dostatečně reklamě a propagaci. Koneckonců trh byl, je a bude, vždy nakloněn AAA titulům se super dech-beroucí grafikou kterou SOURCE nenabízel. Někteří vývojáři jej nedokázali ani tak dobře optimalizovat jako samotné VALVE, ale to je věc druhá. Uvidíme v budoucnu, jak se k tomu postaví VALVE s Gabe Newelem.
-
všechny hry na UE3 nevypadají stejně:) viz BiA HH.. nádhera *14* pokud nepočítám LOD..