Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    Nezlob se, ale ja s tebou proste nesouhlasim *1*
  • Overwatch
    Jasný, ale je taky rozdíl v tom, když to někdo léta aktivně nabízí a cpe to všude kam může, nebo když je někdo pasivní a nedělá to. Což není špatně, ale prostě UE3 v počtu her jasně vede.
  • Overwatch
    Vybodli se na jeho licencování. Na samotný vývoj enginu pochopitelně ne, ten je s každou hrou lepší a lepší. Ale v "cizích" hrách téměř není, na rozdíl od UE3...
  • rami.cz
    Ale to prece neznamena, ze se na to "vybodli", ne?
  • Ne. Vývojáři si sami vybírají, který engine použijí, a že si nevybrali zrovna Source není chybou Valve, ale rozhodnutím ostatních. (otázkou je jestli o to Valve nějak stála nebo to někomu vnucovala)
  • Jsem zvědavý na možnosti U4 ale s autorem článku úplně nesouhlasím. Nemyslím si, že by se Valve vybodlo na svůj hýčkaný SOURCE, s každou novou vydanou hrou jej vylepšuje. Pravdou ovšem zůstává, že za možnostmi konkurenčních enginů výkonově pokulhává, ale oproti konkurenci je velice dobře optimalizovaný a přívětivý i ke staršímu hardwaru. Koneckonců i početná moderská komunita SOURCE vylepšuje k obrazu svému, což u konkurenčních enginů není zrovna vidět. Jsem zvědav, s čím vyrukuje na E3 VALVE, tajně ve skrytu duše doufám v příjemný šok..........
  • jo vsechny hry v jednom enginu na dalsich 10 let, pustte mne grcat....
  • Cahir
    Větší pole působnosti pro designéry zní jako rajská hudba.
  • Overwatch
    No a ne? Stačí porovnat hry, které jedou na Source Engine a ty, které jedou na UE3.
  • rami.cz
    "Valve se na licencování Source Engine docela vybodli" wtf?
  • Tohle řekl autor tady toho zbytečného článku v první větě.
  • Umaroth
    Nemyslím si že je odemne velkohubé, když řeknu, že tuto dekádu ovládl U3 engine, je opravdu v hodně hrách, a divil bych se kdyby tomu tak nebylo i u U4....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit