Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Pirátství není krádež, ne v plném slova smyslu. Když něco ukradneš, vlastník už to nemá. Toto v počítačového pirátství není.
-
Nikdy jsem netvrdil, že to bylo mířeno na mě. Ty bys taky zasloužil pár slušného chování. Ale dostane se ti jich? Oh, nikoliv.
Tak já jsem sebestředný ale jsem zároveň posedlý názory ostatních? Fascinující. Pokud se chovám povýšeně, tak je to jen důsledek nízké úrovně některých zdejších diskuzí a diskutujících. Ale ignorant? To jsi napsal, abys nemusel řešit problém podmětu tvořeného přídavným jménem, nebo protože něco, co jsem napsal, bylo špatně pochopeno anebo ti je prostě význam toho slova ne úplně známý? Kdybych ve "společnosti" chtěl vyniknout v tom nejlepším světle, tak jen chválím to, co chválí ostatní a naopak. A manga nečtu. Skoro se v tom popisu vidím! Ale hlavně že tu nejsi od toho, abys soudil.
A pokud mi budeš odpovídat, tak prosím bez stupidních akronymů a těch tří teček průměrně na každém řádku. -
A ty jsi dokonalý příkladný člověk a všichni bychom měli být jako ty :) Ne promiň, ten kdo s tebou nesouhlasí je vlatně poďobanej bezživota panic/panna.
-
Ouch! to bolelo, jsi vostrej jak břitva chlape, já už jsem z tebe úplně LOOOL, tak radši na cestu se dej a už se nevracej *3*
-
LOL to nebylo na tebe ty pane Důležitý...to byla reakce na příspěvek Amylee...která si takovou reakci zaslouží *1*
Když chceš slyšet soud na tebe, rád pomohu...jsi arogantní sebestředný ignorant, který je posedlý názory a myšlenkami ostatních a chce ve společnosti vyniknout v tom nejlepším světle...paradoxně se mu daří pravý opak...ale máš rád manga...a to se cení -
LOL není prdel sehnat brigádu? Já dělám finančního poradce OVB, je to práce, kterou si může získat každý (ano, každý), jiná věc je se tam potom udržet...není to pro sociopaty a není to pro stydlivky...není to pro lidi, kteří si myslí, že jsou spokojeni se svým životem (jme mladí...tzn. jsme na začátku-kdo by byl spokojen na tomhle bodě) a chtějí s tím něco dělat...je to pro všechny lidi, co v sobě najdou sílu dělat něco se sebou samým...jak se zlepšit a zdokonalit...dělám u nich 7 měsíců a zatím mám průměrně 25 000,- měsíčne (je to letadlová společnost, takže dokud nespadne, tak je dobré ji těžit) a do toho studuji VŠ prezenčně...
Nic není jednoduché...všechno je jen o tom, jestli je člověk ochoten udělat něco pro svoje cíle... -
whoa....tak teď se sešli všichni obyvatelé Nerdova a jedou proti mně...navíc trochu backstab od Špeka...vypadá to, že se do téhle diskuze nehodím...ikdyž to původně měl být server zaměřující se na normální lidi !!!se životem!!!, který jim podává novinky z herního průmyslu, vypadá to tak, že se tu scházejí (jak jsem již uvedl) obyvatelé Nerdova...takže tu pro normální lidi není místo? Evidentně ne...ty Amylee se bav tím, že jsi celý den u počítače...doufám, že svůj názor jednou přehodnotíš, věřím, že se tak stene...a Stane, ty jsi chodící komplex...jdi se zahrabat...odhaduju tě na 29 let a stále panic (anebo hnusná holka, se kterou chodíš už tak 5 let...blahopřeju)...tímhle se nad vás nepovyšuju, jen vám vracím jedovatý narážky a připomínky...kdybych byl věřící, tak se za vás každej den modlim LOL
-
dulezite je, ze by mu, narozdil od EA, nepumpovali z zaludku vypite pivo :)
-
Jasně, navíc holky pirátit můžou *1*
-
@update: Čekal někdo něco jiného?
-
tak teď ste mě zahnali do kouta...fail to je, ale neni tak epickej, dovolte mi plz vysvětlit:
Psal jsem ze sushiho noťase příspěvek nahoře (ostatně proto jsem taky navazoval na Stanovu rozmluvu o pekle)...to, že pochválil moje argumenty není známka jeho egoismu, protože já si sám sobě připadám jako dost reálná osoba...
Tohle "13 nebo sociopat" už psal sushi sám, akorát si to debil nepřehodil na svůj nick :D tak mě prosím nespojujte s jeho božským komplexem... -
Lidi klid Amylee je 16ti letá holka tak co jako čekáte. Je normální že stahuje v jejím věku to dělá 90% lidí. Je její věc že si to umí odůvodnit tím že nemá peníze. Co sem tak četl nikdy se tím nechlubila jako že "heč já stahuju a ty za to platíš" tak nevim co se tu pořád řešíte.
-
I kdyby mi bylo třináct, tak můžu být furt chytřejší než ty, kterému je 60 a byl si v Rusku. Jo, jsem tlustá, Warcraft (kromě 3) nehraju, FB mam protože je to prakticky pro komunikaci s mojí třídou nutnost, protože všichni už na qip kašlou a uhry sem tam bohužel mám, jako kdyby ty si nikdy neměl ;) Život mám, ať už ho prožiju sama a u počítače. A to, že mám mnohem a mnohem míň sociálních interakcí, než kdejaká discopipka, neznamená, že nemám život. Ty by sis měl pořídit život, protože tady číháš 24/7 na piráty abys je mohl zmoralizovat. A piš prosimtě jenom z jednoho nicku, sushi ;)
-
Chápu úplně co píšeš a jsou to nesmysly, stačí to takhle? To, že ty tvoje bludy neuznávám neznamená že je nechápu, tady nikdo nic nebagatelizuje, ucho se přiznal a tím ztrácí právo někoho peskovat za něco co sám v jejím věku dělal, kdyby to byl mirek dušín od narození až do rakve, tak má právo moralizovat až doaleluja když ho to tak baví, takhle na to kredit fakt nemá, nechte tu holku dospět a ne se do někoho navážet za něco co sám dělal nebo dokonce možná ještě dělá, do určitýho věku má člověk právo dělat blbosti a to poslední o co někdo stojí jsou pokrytecký kecy.
-
sushi232:A pokud se stará o sourozence to znamená že nemuže mít třeba hodku volna na hraní her?
"není ani na zábavu." tuhle pasáž sem myslel spíš z finanční stránky .
Seš opravdu jednoduchej člověk. -
no nedělám z toho přímo hrdinskej čin...spíš jsem narážel na to, že ucho se přiznal první a vy jste pak na to jen navázali a bagatelizovali to...ono je celkem důležitý, že z toho sám vyrost a rozšířily se mu obzory. Podle toho co ty píšeš to vypadá, že tobě se nikdy nerozšíří, protože když nedokážeš ani pochopit co tu píšu a nadáváš jak se vyjadřuju, tak se ještě sám divím, že píšu tenhle můj třetí poslední příspěvek...takový lidi jako ty bych měl hodit za hlavu...není radno se s tebou vůbec dohadovat...jsi zabedněnec a sebestřednej ignorant. Ciao
-
Sushi, ty tu koukám protáčíš minimálně dva nicky viď? viz tohle:
Tlusťoch - (třetí varianta neexistuje...jsou jen modifikace těchto dvou)
Sushi - Uváděl jsem, že existují modifikace těchto dvou variant
Moc hezký jak si si o něco výš pochválil svojí druhou osobnost tlusťoch jako toho kdo napsal nejlepší názor, tohle je fakt čim dál lepší :D
Tomu řikám epic fail šefe *5* -
sushi, tak se příště líp vyjadřuj a neplácej takhle obecně, prdel jak z tohouchova přiznání děláš nějakej hrdinskej čin a tu holku by si nejradši poslal nejmíň na šibenici co?
Vy dva jste horší než inkvizice, stejně to bude asi nějaká recese, takovou snůšku pokrytectví snad nemůže nikdo myslet vážně.
*7* -
Méně "LooOOoOOL!!11@", více mozkových buněk, pane 'vyšší LOL'.
-
nikde jsem se jí na důvody neptal. důvody jsou totiž v tomto případě zcela irelevantní. už nemám další energii na tvé pohádky, nikam to nevede. třeba najdeš jinou oběť, v této diskuzi končím :)