Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL řekl jsem, že ucho to přiznal jako první z vás géniů...to znamená vás reagujících...ty fakt nevíš co plácáš čeče
  • Sushi - nějak se ti to mele, ten kdo tady první přiznal, že stahuje byla ta holka kvůli který tady ucho začal vyvádět.

Ucho - ty si mistr slovíčkaření, ano člověk tvýho kalibru může ten výrok chápat doslova když se mu to hodí do krámu, normální člověk to ale může pochopit taky jako vyjádření toho jak moc to tady přeháníš a děláš z toho něco víc než to je, kapišto? myslim, že ne, budeš zase trapně slovíčkařit. Ta holka tu nic neospravedlňovala, zeptal si se jí na důvod jejího stahování, ona ti odpověděla, že stahuje kvůli nedostatku peněz, to, že ty uznáváš jako důvod pouze hloupost a vychcanost, to je sice hezký, ale co jako s tim?

Ty si v jejím věku stahoval taky, protože si byl jak si psal hloupej a teď máš plnou hubu keců protože si starší a chytrej a vymýšlíš koniny co nikdy nikdo nenapsal, ty si marnej případ.
  • LOOOOL tak to byl teprve argument!!! Máš pravdu, když se stará o sourozence a má rodiče bez práce, tak opravdu není čas na zábavu...samozřejmně takovej člověk hraje hry jak mourovatej, že? Ostatně hry přece nejsou zábava (na kterou takovej člověk nemá čas), ale to přece "napadne i člověka s průměrným IQ" *1* BTW od kdy si myslíš, že máš průměrné (nebo vyšší LOL) IQ? Podívej se co sám píšeš *3*
    PS: Uváděl jsem, že existují modifikace těchto dvou variant...taky může být sociopatické EMO parazitující na systému...ale k tomu ať se holka radši vyjádří sama...víc už bych její život nepitval...nejsem tu od toho abych soudil (s tim tvým IQ je to vyjímka)
  • ucho
    Stan: napsal jsi, že tvdím, že stahování je zločin? napsal. psal jsem to někde? nepsal. tedy jsi lhář, rozumíme? :)
    já reagoval na to, že říká, že na to nemá, což z principu věci někoho v jejím věku již neospravedlňuje k tomu, aby prohlašovala, že je lepší torrent než koupě hry. stejně jako důvod ke stahování, že na to nemá. to přeci není důvod. důvody mohou být pouze dva: vlastní hloupost a záměrná vychcanost. žádné jiné... jakého slovíčka se chytneš teď? :)
  • oh bože...ucho se sám přiznal, že dřív taky stahoval...udělal to tady z vás všech géniů jako první...a ještě s přiznal, že už z toho vyrostl...to co tady pak následovalo bylo většinou jen omýlání toho samého...nikam se nedospělo a nakonec se už začalo nadávat a pak se už přestalo diskutovat, ale už se jen nadávalo...(Tlusťoch tu má snad jako jedinej normální názor a proto mu nikdo neodpověděl...to už taky o něčem svědčí)...a tohohle se už nechci zůčastnit. Vyjádřil jsem svoje...tak si to přeberte jak chcete. Můj názor se nezměnil a stojím při uchovi...jestli jste si mysleli, že snad někoho tím vaším osočováním přesvědčíte, že máte pravdu, tak jste vedle...mrtvá diskuze. This cow's been milked dry...
  • Oh, taková tvrdá slova. Být to mířeno na mě, tak asi neodpovím, protože kdo by se chtěl bavit na takové úrovni... *12* ?
  • Anarcha
    Položim ti jdnoduchou otázku ty sis nikdy nic nestáhle nebo nepálil nebo nějakým jiným způsoběm nezwarezil nevěřim tomu to , že si se z věkem na to začal koukat jinak to beru a uznávám to , ale navážet se do lidí nemám na hry tak nehraju jo je to pěkná myšlenka , ale nějak ti nevěřim , že si se ji vždycky řídil.Jsem přesvědčen , ře každej někdy warezil , akorát se pak někteří začli na věci dívat jinak a někteří k tomu ještě přidali kapku pokrytectví.
  • Ucho, ty si fakt padlej na hlavu nebo já už nevim, vždyť tu nikdo ze stahování nic normálního nedělá, nikdo tu neřiká že to je morálně správný, tak kde tyhle sračky furt bereš? Proč o tom furt dokola meleš? Seš jak zaseknutá deska.

Hlavně ještě napiš jak do úst vkládám názory, na to si tu expert ty, to tvoje "nechápeš text" a variace na tohle téma, to už je takovej tvůj trademark.
  • ucho
    Stan: a znovu, já nevím, ale ty fakt netušíš, co lidé píšou, že? :)
    cituji: "...než ucho a spol. co přiletí jakej je stahování zločin..."

takže znovu, psal jsem to už i zde. stahování za zločin nepovažuji, chápu to tak, že je to každého věc. jestli tím někdo někomu škodí, to je diskutabilní a velmi obtížně dokazatelné. jen jedna věc je jistá: není to minimálně po morální stránce správné. pokud ti to nedošlo, nikoho neodsuzuji, že stahuje, jen nevěřím oněm důvodům, proč, protože se nezakládají na pravdě (člověk nemusí kupovat hry hned po vydání a hrát je hned - na to je mimochodem potřeba slušně výkonný počítač, který stál jistě dost peněz). stahování není něco, z čeho by lidé měli dělat normální a správnou věc. a čím méně by o tom mluvili, tím lépe, pouze je tím nahráváno protipirátským organizacím a ve výsledku trpí opět jen hráči. podotýkám ti platící.

nechápu, proč to neustále nedokážeš pochopit a ještě jsi schopný překrucovat věci, co někdo říká. buď jsi v tomto chápání velmi prostý člověk nebo záměrný manipulátor a lhář, těžko říct, ale vkládat lidem do úst názory, které nesdílí, je hodně hloupé...
  • Já taky stahoval jako mladší hry, protože jsem neměl peníze, vesele se ve škole pálilo, věděl jsem že je to špatné, všichni si toho byli vědomi, ale hrát jsem chtěl, proto jsem stahoval.

Vaše mozečky z tohohle mého přiznání teď nějakým prazvláštním způsobem vyvodíte, že se chlubim, myslim si, že je to správný a že to obhajuju stejně jako u tý holky co?, prostě to berte tak, že je upřímná a nemá nějaký pokrytecký kecy, a rovnou to řekna natvrdo, se z toho třeba podělejte, ale je mi to milejší než ucho a spol. co přiletí jakej je stahování zločin a sami maji za sebou roky stahování a pálení a teď moralizujou, přitom si tim obdobím prošli taky. Trapnej si sushi tak akorát ty, když už něco tvrdim tak to mám dokázat a ne za někoho psát něco co nikdy nenapsal.

Jeden za 18 a druhej bez 2 za 20, podejte si ruce, dejte nohy křížem a prdněte si, třeba vám to pročistí hlavu.
  • sushi232:Řekl bych že pár dalších variant si tu už mužeš přečíst a bohužel nemám energii na to abych tu vypisoval věci jako zdravotní problémy,debilní místo bydliště apod. který by měli napadnout každýho člověka s pruměrnym IQ a napsat že to musí bejt automaticky náká 13 nebo almara co prosedí celej den u FB je ubohý co když se stará o sourozence nebo její rodiče sou oba bez práce a tak není ani na zábavu.
  • LOL ten Stan si nedá pokoj...asi moc dobře nechápeš jak to u lidí chodí, že? Ona sice řiká, že nemá peníze, ale to je jen ospravedlňování jejího chování...žádný důvod proboha!!!
    ...a přestaň mu furt omlacovat o hlavu to předložení pasáže, kde se tím Amylee chlubí..je to trapné
    ...je vidět, že jsi jednodušší člověk a tak ti to nevyčítám, ale nesnaž se přít s lidmi, kteří mluví více či méně obrazně a tak, aby jsi se nad jejich textem spíše zamyslel, než kritizoval...
  • ucho, už se vzpamatuj, nikdo tu stahování neobhajuje, ta holka jen napsala důvod jejího stahování, to že je to obhajoba apod. si si vycucal z prstu aby si měl vítr v plachtách, už jsem tě asi 3x žádal ať předložíš text kde se tim chlubí, kde to obhajuje jako správné apod. a stále nic.

Falešnej moralista? Ty, sám si napsal, že si stahoval z blbosti a ze sportu když si byl mladý, nemáš teda právo tu holku buzerovat jak hrozně špantě se chová, prostě tim člověk projde a když dospěje, svoje chování mění, až si začne vydělávat, třeba si bude hry kupovat, když ne, tak si pak lamentuj jak chceš když tě to tak baví, teď na to fakt právo nemáš, ani já ani nikdo jinej, každej totiž v mládí stahoval jak o život.
  • No vidíš a já hledal práci nebo brigádu přes 3 měsíce dokud mě do jedný firmy nedostal kamarád.
    Prostě nechápu jak vy přemejšlíte...."ukop sem si palec o chodník tak si ho automaticky musíš ukopnout i ty páč já sem střed vesmíru"
  • hmm...nadávat umíš, ale že bys přednesl další varianty? Zatím to vypadá, že ty jsi tu ten jednoduchý (rozumněj hloupý)...
  • V některých městech není brigádu možný sehnat kort ted když je tak velká poptávka po práci.
  • ...celkem chápu, že se ti uchovo moralizování zdá falešné a není uplně na místě...ale nesouhlasím s tebou...Amylee je prostě blbka a tak se do ní pustil. To, že jejich spor nabral globálních (epických) rozměrů už není tolik podstatné.
    Například já to dělám dodnes stylem, že si hru stáhnu, zahraju a když se mi líbí, tak si ji koupím...samozřejmně jsem příležitostní hráč, takže si milerád počkám na ty úžasné slevy na Steamu...na to peníze mám (narozdíl od Amylee), abych si jednou za půl roku utratil 500,- za dejme tomu 3-4 AAA tituly (se slevou 75-80% na Steamu)
    To je ostatně důvod, proč stojím na uchově straně...protože výmluvy si najde každý, ale pravda je, že hry nelezou tolik do peněz, když má člověk mozek a trpělivost...
  • ucho
    Stan: co je pro tebe falešný moralista? :) buď realista, všichni jsme byli jednou děti (někdo tedy ještě je), tedy v minulosti jsme nevěděli, jak se věci mají, někdy si člověk něco uvědomí až o chvíli později (obzvlášť když je tak vychováván, vidí to ve svém okolí. stačí mrknout do školy, děti tam stahují věci z internetu jak o život. proč? protože to jde). když ale člověk dospěje do určitého věku, měl by si uvědomit, co je správné a co špatné. já mám například hry legálně, i těch pár, co jsem v minulosti stáhl. a co? nebo opravdu věříš, že existuje někdo, kdo si nic nestáhnul alespoň i na zkoušku? (ani takovou potřebu teď nemám)
    bohužel jsou však mezi lidmi i dospělejší lidé, co dané stahování obhajují a nějak odůvodňují. ať si ti lidé klidně stahují, co chtějí, to je jejich věc, ale obhajitelné to není, z principu prostě není dobře, když někdo něco hraje a nezaplatil za to... nebyl jsi to náhodou ty, co jsi považoval za správné si koupit hru, dohrát ji a pak vrátit jako zboží do 14 dnů a požadovat peníze? ve zkratce, existují lidé, co nějakou morálku a svědomí mají, a pak jsou lidé, kterým tohle chybí. do které skupiny se chceš řadit je čistě tvoje věc...

Stan: už jsem to psal, nemůžu za to, že nečteš :) už to, že o tom veřejně mluví a považuje zmiňovaný důvod jako obhajitelný. možná to bylo někde ve vedlejší diskuzi, ale zmiňovaná slečna přišla na férovku s tím, že stahuje hry a že zlatý torrent. tohle už prostě za správné nepovažuji (a přesný komentář, který jsem považoval za chlubení, ti hledat nebudu, za to mi nestojíš :) ale reagoval jsem tam na něj taky...)
    a ad falešný moralista: psal jsem, že nikdy jsem to úplně za správné nepovažoval, v koutku mě ten červíček hlodal, rozhodně bych to v té době neobhajoval takovými řečmi, obzvláště v dnešní době, kdy se i velmi kvalitní tituly na steamu prodávají v cenové relaci od 50-125,- což je dnes opravdu směšná částka). ale asi nechápeš ani ten princip morálky a rozdíl v tomto přístupu...
  • Neber všechno tak hrozně vážně, nebudeš pak v životě z vola *3*
  • Nechci se jí nák zastávat ale jestli myslíš že existujou jen tyhle dvě varianty tak si hodně jednoduchej člověk a nebo sedíš 14 hodin denně na tiscali a tak nevíš nic o okolním světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit