Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL tohle je tvoje reakce? Hmm...vypadá to, že ti peklo vysmažilo mozek :D
  • Hell yeah, S(a)tan je tu a bude vidlema do zadku šťouchat každýho kdo někdy stáhnul hru a hlavně falešný moralistický chytráky co maji rádi sushi, už se těšim, budeš se smažit ! muhuhehehe
  • kolik ti je let? 13? Anebo jsi ta zakomplexovaná tlustá holka (no dobře, taky nejsem nejtenčí) s uhrama, co sedí 14 hodin denně na FB (nebo WoW, to vyjde na stejno)? V druhém případě je mi tě líto (třetí varianta neexistuje...jsou jen modifikace těchto dvou) a přeju ti, aby sis taky pořídila život...stojí to za to!! (ups, ty vlastně nemáš peníze, žejo?)
  • Pro S(a)tana, ucho, ostatní, ale hlavně pro Amylee:
    tahle vaše diskuse mě opravdu pobavila...Amylee je buďto 13 let nebo je to zakomplexovaná trapka, která si tim "důvodem" pro stahování (uch uch, nemám peníze *9* ) jen ospravedlňuje svojí hloupost. Je přeci daleko jednodušší fňukat a nadávat jak je svět hrozný, než se postavit na vlastní nohy! Vždyť ucho vám lidi celou dobu řiká, že to je blbost, že by na hry peníze neměla! Je sice pravda, že se s tim stahováním přímo nechlubí, ale je znát, že si to v mozku zařídila tak, aby to pro ni bylo "jediné východisko" (a tudíž správné)...kdyby byli všichni lidi jako ona, tak bychom se ještě na začátku třetího tisíciletí snažili žrát kámen *5*
  • Bart by tě měl proplesknout, stahování filmů ani hudby neni protizákonné, minimálně v našem právním prostředí, stahovat si to můžeš jak chceš, ale nesmíš to sdílet, dál šířit, u softwaru je trestné už jen samotné stažení, takže ne vše co je chráněné autorským zákonem má stejná pravidla.
  • Páni, takhle mě to nikdy nenapadlo..určitě máš v tomhle pravdu, ale stahování je jednodušší než kradení v obchodě, nastahuješ toho víc s menším rizikem..tedy, přes torrenty jsem nikdy nestahoval, nevím jak se s nimi dělá, ale tuším, že tam to, co sthauješ zároveň sdílíš s ostatními, postih za torrenty je větší
  • Je to složitější, za užití díla, které je chráněno autorským právem se řeší zákonem o přestupcích, ale zasahování do díla chráněného autor. právem je už řešeno trestním zákonem, také se to řeši tak, že není společensky nebezpečný, pro zvýšenou míru společenského nebezpečí chce to prokazatelnou škodu alespoň v řádu statisíců, to už by měla vážně co dělat
  • A já říkám, že to není trestné? Nauč se číst, říkám, že to není krádež, tak to nemůžeš s krádeží , navíc v mnohem větším rozsharu a větší škodou, srovnávat. Jinak pro tvoji informaci - použití je jen přestupek, zasahování je trestný čin. Jasně, trošku ti uniká souvislost mezi porušením autorského práva a krádeží, asi si myslíš, že porušení autorského práva není trestné, ale tak, klidně si tu dál povídej z cesty, já se nemám k čemu přiznávat, hry moc nehraju a ty dvě hry za rok si kupuju, nelegálně jsem hrál když ty jsi ještě chodil do školky, dle tvého písemného projevu. :D
  • Za STAHOVANI, a hlavně za nabízení tvorby chráněné autorským právem hrozí i vězení.
    Vydavatelé hudby,her a filmů vyčíslují škodu na miliardu korun, ale pravomocným rozsudkem zatím skončily jen tři případy. Navíc: policie má dnes pouze osm vyšetřovatelů, kteří se úzce specializují pouze na internetové trestné činy. A to nejen na nelegální stahování, ale i na ty závažnější: pedofilii nebo vydírání.
    Ze zákona máme šetřit všechno, ale vybíráme jen případy ohrožující život a zdraví
    Karel Kuchařík, policejní prezidium (Počítačová kriminalita - Policie České republiky)
  • Souhlas zarnej priklad bude Diablo a kazdej kdo si ho sosne at mi nikdo netvrdi ze za 4 roky co to odkladaj si na to nedokazali nasetrit cely je to o tom ze ne ze na to nemaj ale ze stahnout hru je jednoduchy tak co by za to platili to ze na to nemaj jsou jen trapny vymluvi a za druhe kdyby kradli chleba tak nereknu ale hry ? Dyz na to nemas tak nehrej nikdo te nenuti a k zivotu to nepotrebujes naopak te to o zivot okrada nemas nehrej vse ostatni jsou jen trapne vymluvi ubohych zlodeju .
  • hele tak dyz to neni kradez tak se neboj napis na polici adresu kolik si toho sosnul v jake hodnote by to bylo dyz to neni kradez tak se neboj oni to budou ignorovat vse jim vypis co za kolik kdy at to maj jednodussi dostat nekoho jako ses ty je desne slozity proto na to serou ale kdyz jim vse napises tak po tobe pujdou vlastne ne vzdyt to neni kradez tak se neboj ukaz ted jakej ses frajej a vse jim posli co je bojis se ?
  • ucho
    ale v tomhle je i zajímavý paradox. kdyby člověk stahoval hru přes torrent, pomalu by z něj sedřeli protipirátské organizace kůži a asi by ho čekala hezká pokuta, kdyby na něj přišli. kdyby tu hru ukradl v obchodě, stalo by se mu co, kdyby ho chytili? počítám, že nic :) jen trocha ostudy.
  • Bože, tak si ho ukradni, je mi to jedno, nemusíš mi o tom psát článek. *7* Já vím, já vím, bylo by ne tebe moc těžký pochopit, že pirátění není krádež, ale porušování autorských práv, ale vlastně co bych po tobě chtěl, pojď pojď, napiš mi ještě něco o kradení porsche...nevím, možná ti to nedojde, ale to porsche by někomu fyzicky chybělo, stažená hra nikoliv, v rámci možností by to dávalo smysl, kdyby kradla hry v obchodech, ale ona je stahuje. Bink, vole, běž si raději ukradnout trampolínu než tu začneš zase používat ty nejtupější přirovnání co jsou. *7*
  • miker17
    každej někdy piratí ale když chcu hru tak si na ni našetřím a hlavně když je to novinka která má vyjít za půl roku. Když si každý den odložíš 20kč tak na hru máš. a nedělám ze sebe žebráka... a nevím jak ty ale já si brigádu našel na poprvé stačí se sebrat od komplu a optat se ve firmách to si jako lidi myslíte že všechny brigády jsou na netu
  • Ona není zase takový p**el sehnat brigádu, vim o čem mluvim. Jsou daleko důležitjší věci za co dát peníze než za hry tak proč si tu hru nestáhnout když to je možný? A pirátí tu skoro každej a neřikejte že ne.
  • Aha tak kdyz se budu ridit dle tveho prispevku tak chtel bych porsche abych se mohl bavit a balit poradny kundy ale nemam na nej tak ho ukradnu chtel bych ps3 abych se mohl bavit ale nemam na nej tak ho ukradnu chtel bych obri trampolinu verzi dct251 abych mohl blbnout s prateli ale nemam na ni tak ji ukradnu tak a ted mam tvoje sympatie
    hry jsou zbozi jako cokoli jinyho a neni to vec nutna k zivotu kdyz na to nemam pujdu ji ukrast nepripada ti to trochu hloupy ty asi hodne corujes v obchode kdyz na to nemas vid ?
    Kdyz nemam na porsche nejdu ho ukrast ale ani si ho nekoupim myslim ze je logicke se ke hram chovat stejne
  • Ty jsi nejen parazit, ale doslova asocialni lidsky odpad.
    Kdyz nemas na komercni hry, takhraj freeware hry.
    Nebo misto vykecavani tady jdi na brigadu a budes mit na spoustu her.
    To ze na neco nemas neni opravneni neco ukrast ani te to neomlouva.
  • Od anonyma to naštve *1*
  • Když na hry nemáš, tak standardní postup je hry nehrát. Nebo až nebudeš mít na benzín (protože s tímhle přístupem mít nebudeš), tak taky budeš po nocích vysávat benzínky nebo cizí auta? Až nebudeš mít na elektřinu, tak se napíchneš na nějaký kabel venku? A ještě to všechno budeš oznamovat na nějakým webu? A co pořád tedy děláš, že nemáš na pár her ani na zábavu, ale máš čas se dohadovat celý den na internetu? Protože pokud utrácíš jen za oblečení, dárky pro někoho, někdy jídlo a přesto nemáš na hry, tak logicky nemáš ani na zábavu, že... Né že by mě zajímalo, co že vlastně děláš, jen poukazuji na jisté díry v logice.

Edit:
    @Stan (než mě sjede): Ano, taky jsem stahoval, byl jsem líný a nikomu neberu, že může být taky líný. Ale tímhle stylem se z toho vymlouvat (hned po "hrdém" oznámení) přeci není OK.
  • Tak je nehraj, nebo hraj freeware, what's the matter?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit